11. Allisson

22.6K 383 24
                                    

Era putin trecut de ora 21. Hayden dormise mai mult decat si-a propus. Primise o gramada de telefoane de la cei care se ocupau de afacerile lui. Isi luase un concediu bine-meritat de cand construise casa lui de papusi. Ignorase absolut toate apelurile, inclusiv pe cele ale lui Megan.
Stia ca nu putea fugii la nesfarsit de responsabilitati, la fel cum nu putea fugii nici de trecut. Si asta reprezenta Megan pentru el. Un trecut tumultos de care isi dorea din tot sufletul sa uite. Dar nu putea, era parte din el, parte din monstrul ce ajunsese sa fie dupa plecarea ei.
De afaceri avea sa se ocupe cat mai curand, caci muncise prea mult ca sa lase acum totul balta. Avea suficienti bani insa, succesul pe care il avea in momentul de fata era necesar pentru el. Se mandrea cu ce reusise sa faca. Nu fusese niciodata sarac, familia lui avea o avere considerabila, dar Hayden o inzecise, cel putin. Isi construise un mic imperiu, se afundase in munca de cand femeia pe care o credea iubirea vietii sale il parasise si isi batuse joc de el de parca nu l-ar fi cunoscut.
Cei pe care ii lasase responsabili de compania lui se mai puteau descurca singuri o perioada. Doar avea oameni competenti, sau cel putin asa ii considera.
Isi facuse un duș lung, imediat dupa ce ii trimisese lista cu cerinte lui Allisson.
De asemenea, se interesase si de Amely. O intrebase pe Rose ce reusise sa vorbeasca de ea. Nu ii spusese prea multe, nu voia sa dea detalii. Amely era o fire destul de inchisa in sine. Nu ii placea sa se planga.
Tot ce ii spusese lui Rosie a fost ca se considera o idioata, caci vede in Hayden mai mult decat un mostru. Il vede..uman. Si Hayden nu se mai simtise uman de multa vreme.
Ca sa o rasplateasca totusi pe Rosie pentru efort si ca sa o tina in continure de partea lui, ii oferise mai multa atentie.. si o partida scurta de sex. Nu avea starea necesara sa o lungeasca, cu toate astea, Rosie paruse mai mult decat incantata.
Ii ceruse lui Allisson sa isi ia tocuri cui, o lenjerie intima neagra si sa poarte ruj rosu, preferatul lui. De asemenea, ii sugerase sa aleaga o jucarie si sa o astepte cu un butt-plug gata introdus.
Abia astepta sa descarce toata tensiunea din corpul lui in ea. Partea lui preferata din sexul cu Allisson era analul.
In drum spre camera lui Allisson, intrase in camera pentru supraveghere, unde se uitase la fiecare in parte. Aproape toate erau deja bagate in pat. Le administra inca somnifere. Avea nevoie sa fie odihnite si linistite.
Se uitase la Amely, ea citea una din cartile pe care le gasise in biblioteca. Purta doar o camasuta de culoarea piersicii si putea sa ii observe clar formele apetisante. Ii venea sa dea naibii planurile cu Allisson si sa se infrupte din mica piersicuta. Dar nu putea. Era periculos sa stea mult in preajma ei. Il facea sa simta si el nu isi dorea asta.
O privise si pe Darcy care abia iesise din dus. Se gandea serios sa treaca si pe la ea zilele acestea. Tentatia era prea mare.
Dupa o ultima privire la preferatele lui, plecase spre camera lui Allisson. Era sigur ca il ascultase, desi era singura pe care nu o analizase pe camere. Voia sa fie surprins, ar fi stricat farmecul daca s-ar fi uitat inainte.
A deschis usa usor, vazand ca singura lumina din camera e cea de la o veioza mica si o melodie perfecta pentru acest moment se auzea pe fundal. Allisson stia sa faca atmosfera, se pare.
Un ranjet dracesc ii aparuse pe chip cand o vazuse pe aceasta stand intinsa pe burta, cu acel mic accesoriu la vedere. Chiar indeplinise cerintele. Un ruj de rosu aprins era perfect aplicat pe buzele ei, iar lenjeria din dantela neagra era ademenitoare. Pantofii negri, lacuiti, cu toc cui completau decorul.
O analizase cateva clipe lungi, vazand ca ața subtire a chilotilor era trasa dupa butt-plug. Il alesese pe cel mai micut, ce avea in capat, la vedere, o piatra rosie in forma de inimioara. (N.A: aveti poza la media cu accesoriul)
Se apropiase ca un pradator de ea, plesnindu-i fundul in trecere si se asezase pe cealalta parte de pat. Exact asa voia sa fie intampinat de papusile lui.
Isi plimba mana de pe coapsa ei, pe fund, apoi pe sira spinarii, oprindu-se in par, pe care il prinsese si o trase spre el cu fata. O sarutase zdravan, de parca asteptase acel moment dintotdeauna si marai gutural cand mana ei ii prinsese tricoul si incercase sa traga de el.

- Chiar vrei sa ma innebunesti, Allisson?
- Mhm, murmura ea printre saruturi.
Hayden o ajutase si isi aruncase singur tricoul, oferindu-i o priveliste de milioane. Muschii bine conturati ar fi facut orice femeie sa saliveze.
- Ti-am mai cerut ceva. Sa iti alegi o jucarie. Spune-mi, frumoaso, ce ai ales?
- De fapt, Hayden.. am ales 3, ii spune aceasta si pe fata barbatului se putea citii uimirea.
- Arata-mi, ii porunceste si ea se ridica, mergand spre dulap. El o urmarea cu privirea, fiind curios ce nebunii alesese. Cu siguranta Allisson va fi cea care ii va indeplinii toate fanteziile.
Scosese din sertar un vibrator pentru clitoris, cătușe și un inel pentru penis.
Se putea si mai bine, isi spusese Hayden, insa era un inceput.

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now