23. Darcy

14.4K 373 27
                                    

Hayden intrase incet in camera lui Lucy si spre surprinderea lui, aceasta nu dormea. Citea o carte al carui titlu nu il putea vedea, din cauza pozitiei.
Vazandu-l, aceasta se acoperise rapid cu patura subtire si aruncase cartea undeva langa pat.

- Nu te speria. Nu iti mai fac nimic astazi. Am fost suficient de dragut si m-am oprit cand mi-ai cerut, nu crezi? O intreaba el si aceasta aproba printr-o miscare a capului.
Se temea ca acesta sa nu incerce din nou. Locul o ustura si nu isi putea imagina cum Allisson simtea placere si il dorea atat de mult. I se paruse groaznic si foarte dureros.

- Ti-a inghitit pisica limba? O intreaba si ea da iarasi din cap, aprobator. Acest lucru il amuza pe Hayden. Nu e nimic, ti-o pot da pe a mea, continua el facand referire la cu totul altceva.
Lucy se incrunta si se ghemuieste intr-un colt, tragand mai bine patura peste ea.

- Inceteaza cu prostiile si da patura aia jos, apoi chilotii. Vreau sa te verific, ii porunceste si asteapta sa faca intocmai.

- Sunt bine, doar lasa-ma in pace! Spune aceasta.

- Credeam ca ai invatat deja ca nu iese bine daca nu ma asculti. Acum vreau sa te dezbraci complet, sa te intinzi pe pat si sa iti desparti picioarele. Sunt un om de cuvant, Lucy, daca am spus ca nu iti voi face nimic astazi, asa va fi. Asta daca nu cumva vrei sa ma provoci si devii neascultatoare.

- Te rog... nu am nimic. Doar ustura putin. Nu vreau sa iti arat! Se plange ea inca ofteaza invinsa cand il vede pe Hayden privind-o de parca nu da doi bani daca vrea sau nu.
Se ridica in picioare si incepe sa se dezbrace de camasuta de noapte, oprindu-se brusc cand ajunsese la lenjerie. Se simtea rusinata desi Hayden o vazuse deja si nu doar atat.

- Haide, da jos si restul si aseaza-te pe pat.
Fata inghite in sec si incepe sa scape si de celelalte articole vestimentare, apoi se intinde pe pat, pe spate, cu picioarele stranse.
Hayden vine langa ea, admirandu-i trupul. Era chiar frumoasa, la fel ca celelalte. Fiecare avea ceva al ei, le alesese dupa propriile gusturi. Se aseaza langa ea si o saruta scurt pe buze. Lucy nu se impotrivise, asa ca el adancise urmatorul sarut.

- Lasa-ma sa vad, ii cere ducandu-si mana intre picioarele ei.
Lucy desparte usor picioarele, acoperindu-si ochii cu mainile. Era chiar stanjenitor si nu intelegea de ce vrea sa vada.
Hayden venise intre picioarele ei, despartindu-le mai mult, facand acelasi lucru apoi cu labiile fetei. Nu pățise nimic. Nu se putuse abtine si ii tachinase putin clitorisul cu degetul, apoi il prinsese intre buze, sugandu-l usor.

- Hayden! Striga aceasta, vrand sa il opreasca.
Acesta chicoteste si se retrage, lasand-o in pace.
- O sa fi bine, ii spune si ii ofera un alt sarut. Vrei sa primesti ceva in mod special? O intreaba inainte sa iasa din camera si aceasta ii ceruse cateva filme. Se plictisea si voia sa isi ocupe timpul. Hayden aproba si pleaca caci fusese destul pentru ea intr-o singura zi.

Era hotarat sa se joace putin cu Darcy astazi, caci ii oferise suficient timp. Chiar daca era la menstruatie, erau alte modalitati, cum ar fi sa primeasca un oral de la ea.
Camerele lor nu erau departate, asa ca intrase in cea a roscatei imediat.
Nu era in camera. Auzise dușul mergand si zambise gandindu-se ca o gasea gata dezbracata.
Se strecurase in baie, fara ca aceasta sa observe si statuse in usa admirand privelistea cateva secunde. Darcy statea in cabina de dus, cu apa curgand deasupra ei, atingandu-se singura.
Poate nu era atat de inocenta si nedoritoare, caci mana ei dreapta era intre picioare, mangaind clitorisul. Mai bine de atat nu o putea surprinde.
Desi era cu spatele la el vedea exact ce facea. Isi daduse seama.
Mai ramasese cateva secunde privind-o si isi simtise madularul zvacnind.

- Daca vrei placere, frumoaso, nu trebuie sa o faci singura, poti doar sa ceri, ii spune si aceasta se intoarce spre el speriata, rosind mai ceva ca o tomată.
Hayden chicoteste caci ea se rusinase atat de tare si se apropiase mai mult de ea, dezbracandu-se.

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum