8. Anabelle & AMELY

19.1K 464 30
                                    

Hayden o tachina de minute bune pe frumoasa Anabelle, jucându-se de această dată doar cu limba.
Nu se lăsă până nu îi oferise un orgasm și reușise chiar fara sa o trezeasca pe Brianna.

- Daca esti fata cuminte, ne vom intelege si nu va trebui sa te pedepsesc pe tine si pe sora ta, ii spune fetei, ridicandu-se dintre picioarele ei. Pot sa pariez ca ti-a placut ce ti-am facut, nu-i asa? O intreaba el, insa in locul unui raspuns, primeste o incruntatura. Chipul o tradase totusi, caci obrajii ei se facura ca doua tomate.

- Sunt sigur ca da, desi nu recunosti, spune Hayden chicotind si iese din camera.

Asa cum a promis, s-a întors in camera sa, unde avea sa doarma cu Amely.
O gasise pe brunetă deja adormita, intinsa pe diagonala patului. Avea un mod dezordonat de a dormii, de asta putea fi sigur.
Incet, cu grija de a nu o trezii, isi pusese bratele sub ea, incercand sa o puna pe partea ei de pat, insa nu reusise, caci imediat ce o ridicase, fata aproape sării din bratele lui, incepand sa se zbată.

- Da-mi drumul! Ce naiba vrei sa imi faci? Tipa speriata la el, continuand sa se agite pentru a scapa din bratele sale.

- Shh, nu iti fac nimic, nu mai fa atata galagie! Ii sopteste el, apoi o aseaza in pat si se arunca langa ea.

- Te rog, lasa-ma in pace! Spune incepand sa planga si Hayden deja regreta ca dorise sa faca un gest frumos si sa nu o trezeasca.

- Nu iti fac nimic, bine? Inceteaza sa mai plangi. Ma scoate din sarite si nu vrei asta, o ameninta el. Amely se chinuia sa se linisteasca insa doar amintindu-si cum i se schimbase viata in ultimele zile, parca plansul o apuca mai tare.

Hayden incerca sa se calmeze pe el insusi si o trase pe bruneta in bratele sale, fara nici o intentie ascunsa. Chiar nu voia sa o atinga intr-un alt mod in acea seara. Avea totul calculat.

- Haide, nu am vrut sa te sperii. Am vrut doar sa te asez pe partea ta de pat. Promit sa nu te ating astazi, daca nu iti doresti.

Își dorea să nu pară un om atât de rău în ochii lor, dar totuși să se impună. Voia ca ele să înțeleagă că el e stapanul, insa chiar si asa, sa il adore. Erau naive si inocente, prea tinere, poate. Si asta ii convenea. Le putea prostii dupa bunul sau plac, destul de usor. Erau fete fara nici un fel de experienta, s-ar indragostii foarte usor de el, trebuia doar sa nu se abata de la planul sau perfect pus la punct.
Le intra pe sub piele, le domina incetul cu incetul si in curand casa lui de papusi avea sa fie fix cum isi dorise.
Amely se mai linistise, oprindu-se din plans acum si stand rezemata cu capul de pieptul lui Hayden ce nu o lasa sa se indeparteze. Zambii subtil, stiind ca Amely era ca si a lui.
Isi dusese palma pe fata ei, mangaindu-i pielea fina, apoi ii ridicase chipul spre el, pentru a-l putea privi in ochi.
Modul in care il privea, cu atat de multa inocenta aproape ca ii provoca o alta erectie, insa incerca sa se controleze. I-a promis ca nu o va atinge si se va tine de cuvant. Insa nu a spus ca nu o va face pe ea sa il doreasca.
Isi lipise buzele de ale papusii, suav, lent, de parca era din portelan si nu voia sa o sparga. Acum era momentul sa ii arate si partea lui blanda, caci pe cea intunecata o simtise din plin.
Isi misca buzele in continuare peste ale ei, apoi isi introduce limba. Amely era destul de nepriceputa si nu participase pana in acel moment, insa acum incepuse sa se implice. Ii raspunsese la sarut de parca asta isi dorea cel mai mult. Hayden era constient cat de mult il ajuta modul in care arata, isi cunostea atuurile, iar faptul ca statea fara tricou si cu parul ciufulit, tinand-o in brate, se pare ca ii luase mintile fetei.
Cu una din mainile sale, Hayden o tinea aproape de el, iar cu cealalta ii mangaia trupul. Aceasta nu il respingea catusi de putin, din contra, un geamat ii scapase printre buze cand el isi bagase mana in parul ei, tragand usor.

- Hmm, iubito, esti destul de receptiva astazi, susoteste el printre sarutari, insa asta o face sa se opreasca instant, amintindu-si ce fel de monstru era barbatul care o tinea in brate. Hayden observase imediat retinerea si revenise cu buzele peste ale ei, mai pasional si mai inflacarat. Avea un chef nebun sa o faca a lui.
Amely icnii imediat ce a simtit erectia barbatului, chiar si prin pantaloni. O vazuse uitandu-se surprinsa si imbujorandu-se si zambii strengar.

- Nu trebuie sa te rusinezi. Lucrul asta iti poate aduce multa placere, daca esti fata cuminte, ii spune furandu-i alt sarut.

- Hayden...sopteste ea. Te rog..

- Ce ma rogi?
- Nu imi mai fa asta..
- Ti-am promis deja ca nu te ating in seara aceasta. Asta daca nu cumva vrei altceva, murmura Hayden si coboara cu sarutari pe linia maxilarului, apoi pe gat. Alt geamat infundat se aude pe fundal si o da de gol pe micuta papusa.
- Nu, nu la asta ma refer. Nu ma mai zapacii in felul asta, spune intr-un final, abia controlandu-si tremurul vocii.
Hayden zambeste satisfacut si o tranteste pe Amely pe pat, venind deasupra ei. Inainte sa poata spune ceva, ii captureaza gura cu a lui, muscandu-i usor buzele, sugand si lingand mai apoi. Coborase cu sarutari fierbinti pana la sanii fetei. Camasa subtirica il incurca, asa ca o daduse jos, Amely lasandu-l sa isi faca de cap. Ii prinsese un sân gol in mana, masându-l, apoi ii luase intre buze sfarcul rozaliu. O musca usor si aceasta nu isi mai putea retine gemetele. Papusa lui isi trecuse degetele prin parul sau brunet, impingandu-l mai jos. Asta fusese mai mult decat clar pentru el. Il dorea la fel de mult. Se lasase condus de ea, pana in punctul sensibil.
Ii sarutase mai intai buzele, si nu cele de sus, apoi le despartise cu degetele si isi trecuse limba peste ele, din ce in ce mai energic. Amely se cutremura de placere, fiind complet prinsa in mrejele mobstrului. Poate ca nu era atat de inocenta pe cat parea.
Hayden o penetrase cu varful limbii in deschizatura stramta, fiind mandru știind ca el fusese singurul ce o atinsese acolo, apoi bagase un deget, mutând limba pe clitoris.
Unghiile lui Amely săpau in cearșaf, Hayden mutându-i una în părul său. Îi plăcea să simtă pe pielea lui câtă plăcere oferea.

- Papusa, iti sunt dator cu ceva. Ca sa iti arat ca imi pare rau ca te-am ranit, sopteste revenind cu sarutari pe buze si gat. Vocea lui groasa si ragusita emana masculinitate si asta o excitase si mai tare. Te vreau al naibii de mult in momentul acesta si nu as vrea sa imi incalc promisiunea. Asa ca spune-mi, iubito.. vrei sa continuam asta? O sa incerc sa fiu bland, o ademeneste el, muscandu-i lobul urechii. Mana lui inca ii mangaia zona sensibila, simtind cat de uda era.

- Hayden, nu cred ca vreau sa fi bland..

****************

Ta-daaaa!!! :)) Vi-am lipsit, dragilor?
Capitolul este scris pe mare graba, necesita editare/corectare si sunt moarta de somn. Va rog sa imi atrageti atentia pe unde am gresit, imi usurati munca🤗!
Astept parerile voastre. V-a surprins Amely? Sa le vedeti pe restul!
Daca mai cititi cartea, spuneti ceva aici ca sa stiu daca mai are rost sa scriu si sa ma grabesc cu continuarea.

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now