9. Amely

19.2K 463 52
                                    

Asta fusese neasteptat. Stia ca ii va cere sa o faca a lui din nou. Ii era limpede ca il dorea dupa modul in care se lasase atinsa si dupa cum ii raspundea la saruturi. Dar nu credea ca ii va spune sa nu fie bland. Il socase chiar si pe el.
Credea ca o speriase suficient de tare incat sa implore chiar ea sa fie gentil. Se pare ca se inselase, in cele din urma. Avea sa cunoasca alta parte a lui Amely.
Desi ea fusese destul de clara, Hayden era constient ca spune asta dintr-un impuls de moment. Probabil nu mai simtise niciodata atata dorinta si excitare si asta o facea sa nu mai gandeasca limpede.
Stia ca modul in care ii furase puritatea fusese prea mult, asa ca nu avea sa o asculte.
De aceasta data nu va fi salbatic, va pastra asta pentru mai tarziu, cand Amely isi va revenii complet. Acum o sa fie tandru si isi va abtine pornirile animalice. Se gandea ca va aprecia asta dupa ce va trece euforia momentului. Asa o va castiga si mai mult.
Ii zambise tâmp si o sarutase, prinzandu-i chipul intre palmele lui.

- Esti sigura de asta, iubito? Vrei sa te fac a mea din nou? O intreaba ducandu-si mana in locul sau umed.  Mmm, atat de dornica. Isi introduse un deget, apoi si pe al doilea in vaginul ei, facand-o sa icneasca. Inca o mai durea putin, probabil.

- Vreau sa ma faci a ta, Hayden.. murmura ea, ducandu-si mana pe ceafa lui, tragandu-l chiar ea intr-un sarut, apoi isi lasase degetele sa-i mangaie pielea incintata. Chiar era foarte dornica. Voia sa il atinga, insa ii era rusine sa faca mai mult decat facuse deja. Tocmai ii spusese monstrului ca il doreste. Nu isi dadea nici ea seama ce i se intamplase, dar voia din adancurile ei sa fie mangaiata de Hayden in locuri nepermise si ea la randul ei, sa descopere partile intime ale unui barbat. Si nu unul oarecare, ci fermecatorul Hayden. Aerul misterior si increderea in sine il facea absolut irezustibil, iar corpul sau era parca sculptat.
Hayden observase ezitarea ei, cand mana ce il mangaia se oprise pe abdomen, apoi revenise pe spate. Ii luase mana intr-a lui, sarutand-o fara oprire, si o dusese spre pantalonii sai. Boxerii aproape plezneau.
Era prima data cand atingea asa ceva, asa ca isi lasase mana condusa de Hayden. Acesta isi elibera penisul, punand mana fetei in jurul sau. Era inca retinuta. Nu stia cum sa procedeze si se rusinase mai mult ca oricand.

- Sa nu iti fie rusine de mine, frumoaso. Inocenta ta ma excita maxim! Descopera-mi trupul! O indeamna sa ii prinda organul si incepe sa ii miste mana de-a lungul sau. De aceasta data, gemuse el. Era surprinsa cum acel lucru poate sa fie tare si catifelat in acelasi timp. Incepuse sa prinda curaj si mangaia totul, ajungand chiar si la testicule. Hayden era in extaz. Ii placea asta. Ii placea Amely din ce in ce mai mult si pentru cateva momente, ea umbrise imaginea lui Darcy și Megan din mintea lui. Singurele femei care i-au starnit mai mult decat dorinte carnale.
Se lasasera amandoi purtati de val. Se descopereau reciproc, lungind preludiul.
Fara nici un gram de rabdare ramasa, Hayden se pozitiona intre picioarele lui Amely si isi asezase capul la intrarea ei.

- O sa fiu bland de aceasta data, Amely! Ii promite si o penetreaza usor, gemete auzindu-se de la ambele parti. Nu ii va lua mult sa isi dea drumul, era excitat peste masura, dar se controla pentru a-i oferii ei un orgasm ca la carte si nici nu dorea sa o raneasca mai mult. Se afunda tot mai mult in trupul ei firav. Ii prinsese mainile deasupra capului, cu mana sa, iar buzele lui ii dezmierdau sanii. Nu lasase dorinta puternica sa il conduca in totalitate, caci ar fi fost mai brutal de atat, mult mai brutal.
O penetra cand lent si adanc, cand rapid si inebunitor. O simtise inghitind in sec si ii vazuse expresia ce anunta venirea orgasmului si o penetrase pentru ultima oara puternic, simtind peretii vaginului strangandu-se in jurul lui. Isi scosese imediat penisul, frecandu-l si ejaculand pe abdomenul ei. Nu mai rezistase nici el. "La dracu, a fost atat de bine!" gandii acesta si se arunca langa ea. Ii sarutase fruntea transpirata si obrajii si se ridicase lenes, luand-o pe sus.

- Trebuie sa te curatam, scumpo!
Intrase cu ea la dus, in bratele lui si lasase apa calda sa ii curete pe amandoi. Ce facuse cu Allisson ii oferise mai multa placere trupeasca, insa partida de acum, fusese altceva. Amely tocmai urcase in topul favoritelor.
Stateau in dus, imbratisati, fara sa spuna nici un cuvant.

- Este ceva teribil faptul ca incep sa am sentimente pentru cel ce m-a violat? Sopteste ea fara sa il priveasca in ochi.  Hayden inghitise in sec, caci la auzul acelor cuvinte, ceva in interiorul sau se cutremurase. Sa fie oare zidul ce si-l pusese in jurul inimii sale daramandu-se? Era prea devreme sa poata afirma asta, insa ii era clar ca Amely trezea alt gen de sentimente in el. Nu era doar carnal. Nu era ce trebuia sa fie si asta ii incurca planurile.

- Nu. Da. Nu stiu, Amely, ii raspunde acesta, fara sa o priveasca nici el, caci nu se simtea capabil. Ii oferise si mai multa incertitudine. Trebuie sa se indeparteze. Nu poate pica iarasi in capcana iubirii. Nici vorba. Se invatase minte. Un om ca el nu va mai ceda niciodata in fata mrejelor unei femei. Restul papusilor il vor face sa uite prostiile ce le simtea acum. Era sigur ca Darcy il va ajuta sa isi elibereze creierul de la astfel de lucruri. Dar nu inca. Acum se bucura de moment. Maine lucrurile aveau sa stea diferit.
O sarutase pe frunte pe Amely, imbratisand-o strans. Isi impunea singur sa nu o mai vada cateva zile. Asta sigur se datora mesajului ce il primise mai devreme. Era doar Megan, care il facea vulnerabil. Megan, care aparea mereu sa strice tot. Megan, cea care inca avea putere asupra lui si dupa atatia ani.
Megan, prima si ultima femeie care il facuse pe Hayden sa cunoasca iubirea..si cat de rau distruge ea. Cat de catastrofica era. Cat de mult macina oamenii in interior. Megan, unica tarfa ce jucase dartz cu sufletul lui Hayden.
Isi alungase rapid din minte imaginile cu ea si se concentrase pe Amely. Dupa ce se curatasera amandoi, o luase in brate pana in pat. Era epuizata si nu doar din cauza sexului, ci din cauza cuvintelor lui Hayden, din cauza sentimentelor care incepeau sa infloreasca inauntrul ei. Cum putea fi atat de proasta incat sa se indragosteasca de unul ca el? De un monstru ce isi luase atatea fete virgine pe care sa le abuzeze? Ce ii furase puritatea in cel mai urat mod posibil? Nici ea nu isi putea explica. Poate ca era nebuna. Poate ca era din cauza socului sau din cauza faptului ca el fusese primul barbat din viata ei. Nu avea idee. Cert era ca incepuse sa nu il mai vada atat de mostruos. Il voia mai mult in preajma ei, desi stia ca se va ranii singura, ca Hayden nu va avea niciodata sentimente, mai ales pentru ea, mai ales in situatia aceasta. Dar cum putea sa se abtina cand arata atat de bine? Cand parea un inger, desi era din infern?
Adormise la pieptul lui, bucurandu-se cat mai putea de tandretea sa. Poate asta avea sa fie ultima data cand il prinsese atat de... vulnerabil? Nu isi putea da seama de ce se comportase astazi diferit si nu voia sa mai caute explicatii. Voia sa profite de moment, posibil ultimul moment.
Hayden in schimb, se gandea la acelasi lucru. Isi promisese ca asta va fi ultima seara in care isi va lasa sufletul sa simta caldura. Caci orice te incalzeste, iti poate da si foc, la un moment dat.
Isi facuse planul, maine va fi randul lui Lucy.

***********

Eh, pun pariu ca la asta nu v-ati asteptat! Doua capitole in aceeasi seara si un Hayden cu sentimente! M-a prins putin febra scrisului si am grabit actiunea, posibil sa revin cu editari.
P.s: Nu va inmuiati prea tare! Hayden isi revine maine!
P.s2: Asta seara sigur nu mai postez altul! Dar vreau sa vad cine asteapta continuarea!
Ah.. era sa uit. Cine ma ajuta sa gasesc ceva poze pentru personajele mele? Aveti descrierea lor in primul capitol, sugerati-mi pe cineva pentru ele!

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now