10. Anabelle & Brianna

18.2K 387 41
                                    

Hayden statea in biroul sau, tragand adanc dintr-o tigara. A 27-a tigara pe ziua de astazi, mai exact. Fumase mult. Nu o facea des, dar acum simtea ca are nevoie.
Recitise de o mie de ori acel mesaj nenorocit, mesajul de la Megan. Ii venea sa arunce cu telefonul, desi sursa nervilor sai nu era acel obiect, ci cea care fusese femeia lui.

"Bună, Hayden. Mi-ai dus dorul? Știu că da. Dar am o surpriză. O să fiu prin preajmă ceva timp."

Nu îi dusese dorul. Sau poate da? Ei nu.. cu siguranta nu. Dusese dorul celui care era el pe atunci. Omului bun care obisnuia sa fie. Nu meritase sa ii faca asta, el nu meritase sa aiba langa el o femeie atat de parsiva, fara scrupule, care a reusit sa distruga tot ce fusese pur in el. O iubise mult.. doamne, cat o mai iubise! Visa sa aiba o familie cu ea, copii, o casa doar a lor pe malul mării. Visase mult, insa, fericirea lui nu durase la nesfarsit asa cum a sperat.
Il jucase pe degete, pentru ea Hayden nu fusese decat o joaca, un mod de a-si atinge scopurile si de a isi umple timpul si singuratatea. Nu era capabila sa aiba sentimente pentru altcineva in afara propriei persoane.
De asta alesese Hayden doar fete pure. Nu mai voia vreodata pe cineva ca ea. Era o persoana care se atasa repede, care iubea din tot sufletul si credea ca avand opt papusi, nu isi va oferii sufletului nici uneia. In plus, fusese mereu una dintre fanteziile lui si probabil a oricarui barbat, sa aiba mai multe femei frumoase la picioarele lui, dispuse sa il sarisfaca oricand. Recunostea, avea multe fetisuri, dar cine nu are? Poate ale lui erau doar mai ciudate.
Brusc, gandul ii sarise la Amely, pe care o rugase de dimineata sa se intoarca in camera ei. Vazuse lacrimile ce se formau in ochii ei in timp ce il privea. Parea rece si fara sentimente, din nou. Habar nu avea cat se chinuise sa nu o sarute si sa o faca iarasi a lui, dis de dimineata. Simtise o chimie puternica intre ei. Se bucurase de fiecare moment in care o tinuse la pieptul lui. Nu reusise sa doarma prea mult timp.
Facuse o comparatie intre ea si Megan. Nu semanau deloc. Amely era inocenta si era sigur ca avea un suflet bun. Parul ei lung si ochii negri erau opusul lui Megan. Megan avea parul blond, aranjat in orice secunda a zilei si ochii de un verde intens. Corpul ei era ca al unui manechin, imbracata mereu elegant. Femeia aceea nu lasa la iveala nici o emotie. Nu ii putuse descifra niciodata sentimentele, pentru ca nu le avea. Mimase totul inca de la inceput. In schimb, lui Amely ii putea vedea sufletul in intregime, prin abisul ei negru.
Trase puternic in plamani ultimul fum din tigara. Trebuia sa isi revina. Nu era momentul sa arate nici un strop de slabiciune.
Isi propuse ca in aceasta zi, sa o aiba pe Lucy.
Se ridicase si plecase spre locul unde lasase fetele sa stea impreuna. Le lasase pe toate la un loc, mai putin pe Amely. Pe ea nu o anuntase. De asemenea si Rosie era infiltrata printre ele, doar ca sa traga cu urechea pentru Hayden. Desigur, se putea uita prin camere si asculta, insa o rugase pe Rose sa le faca sa vorbeasca.
Armand si ceilalti oameni se asigurau ca de obicei, ca fetele nu vor iesii. Sistemul de securitate oricum nu le-ar fi permis sa paraseasca mansarda.
A intrat zambitor in camera si ochii ii picasera pe Allisson. Nu uitase ce ii spusese. O va avea deseara si pe ea. Cu ea sexul era animalic, exact asa cum ii placea lui. Va avea nevoie sa se descarce pe cineva si ea era persoana potrivita. Aceasta ii zambii subtil si el se apropie de ea.
Toate s-au oprit din vorbit si cele neatinse se ascunsesera intr-o parte, de parca ar fi posibil sa nu le vada. Teama se putea citii in privirile lor. Erau agitate.
Pe neasteptate ii daduse un sarut lung lui Allisson. Aceasta nu il respingea. Ba chiar rosise si parea dornica de mai mult. Celelalte ii priveau surprinse, dandu-si coate intre ele.

- Fetelor, ma bucur sa va vad. Pe fiecare in parte, le spune ranjind draceste si o atintii pe Lucy cu privirea.
Bineinteles, niciuna nu spunea nimic, asa ca el continua.

- Vad ca ati inteles situatia si v-ati acomodat cu locul. Vreau sa ma anuntati daca vreti ceva, va stau la dispozitie, puteti primii absolut orice obiect doriti, spune si se apleaca sa o mai sarute odata pe Allisson, doar pentru a le demonstra ca se poarta frumos cu cele care nu se impotrivesc. 

Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum