34. Indiferenta

8.6K 389 103
                                    

" - A fost...a fost Logan." Vocea lui Darcy ii rasuna in minte si desi in mod normal si-ar fi iesit din minti, de data aceasta nu o facuse.
Fusese socat? Cu siguranta! Insa lui Hayden nu ii mai pasa atat de mult de papusi precum crezuse. Nu cand mintea lui era plina cu imaginea unei anumite brunete.

Nu ii mai adresase nici macar un cuvant roscatei. Iesise furtunos din camera si ii ordonase lui Armand sa o supravegheze chiar el si sa nu lase pe absolut nimeni sa se apropie de camera ei. Nu stia ce sa faca. Nu stia cum sa procedeze cu Logan si cum sa gestioneze intreaga situatie.
Nenorocitul il tradase! Dar l-ar putea invinui? Darcy incepuse sa ii explice ca ea l-a târât in situatia aceasta si ca acesta nu o fortase cu nimic, din contra, dar nu mai statuse sa o asculte. La urma urmei, ea era intr-adevar atragatoare, iar Logan era mult prea tanar si aiurit ca sa ii reziste.

Nu isi putea explica nici macar lui insusi de ce intamplarea aceasta nu il afecta nici macar putin, in special pentru ca avusese o slabiciune pentru Darcy inca de la inceput.

Amely il acaparase cu totul. Se facuse stapana peste gandurile lui inca de cand i se oferise de bunavoie pentru prima oara. Nu realizase atunci, isi negase sentimentele, insa cu cat incerca sa le ingroape mai adanc, cu atat il inundau mai tare.
Adevarul era ca nu reusise sa si-o scoata din cap nici o secunda. Il bantuia fiecare amintire cu ea, isi amintea fiecare gest si atingere a ei.

Amely reusise sa vada ce se afla sub masca lui. Vazuse totul. Il vazuse pe vechiul Hayden, pe care barbatul se straduia din greu sa il ascunda si il innebunea sa nu stie unde se afla si ce face.
Ii era teama ca s-ar putea sa nu o mai vada niciodata. Era constient de tot raul pe care i-l facuse. De fapt, nu fusese niciodata mai constient de atat.

Scotocise in buzunarul sacoului si luase tubul cu pastile. Ii fusese greu sa ia acea decizie, insa inghitise imediat una dintre pastile. Poate ca il faceau precum o leguma, dar il linisteau in acelasi timp, in momentele cand simtea ca totul se duce de rapa si armura pe care singur si-o crease se destrama, in momentele in care dorul pentru bruneta il distrugea.

Respirase adanc si se urcase la volanul masinii sale. Avea nevoie sa fie cat mai departe de casa aceea. Simtea ca se sufoca.
Cu cat se indeparta mai mult de casa si pastilele isi faceau mai mult efectul, cu atat mai mult incepea sa isi revina.
Se calmase. Agitatia disparuse si se simtea tot mai rupt de realitate. Gandurile nu ii mai fugeau anapoda si haosul din mintea lui se mai potolise.

Alesese o terasa la intamplare, una departe de aglomeratia orasului, mai retrasa, unde se asezase la o masa.
Nu era tocmai genul de local pe care el l-ar frecventa, insa voia sa fie putin singur si sa isi puna ordine in ganduri. Isi dorea un loc simplu, unde sa nu se intalneasca cu cunoscuti si sa nu trebuiasca sa socializeze.

Localul se afla la marginea padurii, Hayden l-ar fi descris prea rustic pentru gusturile lui si chiar prea saracacios.
Ar fi vrut sa comande ceva cu alcool, dar stia prea bine efectele pastilelor combinate cu bautura, asa ca renuntase la idee.

Cu toate ca nu era nimic deosebit la acel loc, dupa parerea lui, era suficient de aglomerat cat sa astepti cateva minute bune pana sa ti se ia comanda. Tipic locurilor de acel gen, isi spuse in minte cu o urma slaba de dezgust.
Citise intreg meniul aflat pe masa si nu gasise nimic sa ii satisfaca dorintele. Alesese o limonada si trantise meniul inapoi la locul lui.
Poate trebuia sa aleaga alt loc, se gandise, insa nu mai avea dispozitia necesara sa caute altceva.

Amely abia isi incepuse tura, la noul sau loc de munca. Nu era cine stie ce, insa era acceptabil pana gasea ceva mai bun. Pentru moment, voia doar sa nu mai depinda de banii lui Hayden, pe care Armand ii oferise si pe care fusese nevoita sa ii accepte. Nu isi dorise, dar nu avusese prea mult de ales. Era singura ei optiune, asa ca acceptase orice job, doar ca sa scape definitiv de acel om. Acel om de care i se facea tot mai dor si incepuse sa se intrebe daca nu cumva facuse o greseala, parasindu-l atunci cand avusese cea mai mare nevoie de ea. Isi amintea si partile lui rele, care nu erau deloc putine, dar faptul ca il vazuse si altcumva, nu ii dadea pace. In ochii ei, Hayden nu era doar un monstru, desi facuse atat de multe lucruri teribile.

O deranja distanta catre locul ei de munca, fiindca barul se afla chiar la periferia orasului, iar apartamentul in care locuia provizoriu, se afla chiar in centru. Caldura din ultimele zile fusese insuportabila, iar statia de autobuz era destul de departe de bar.
Desi abia isi incepuse tura, nu se simtea deloc bine. Dormise foarte mult in ultimele zile, insa oboseala inca era prezenta. Avea o vaga idee, pe care nu voia sa o accepte, ca fiind motivul starii ei din ultima perioada.
Nu luase acea pastila de a doua zi. Isi amintise abia peste cateva zile si nu indraznise sa faca un test de sarcina. Ii era frica de ce ar putea arata.
Menstruatia ii venise, insa ceva era schimbat si asta nu o convinsese cu nimic. Auzise cazuri in care menstruatia aparuse de-a lungul sarcinii, iar dat fiind faptul ca a ei tinuse mai putin de doua zile, o facuse sa se ingrijoreze si mai mult. Incerca sa puna asta pe seama stresului, dar inauntrul ei, Amely era ingrozita.

Dusese cateva comenzi clientilor, apoi se asezase pe un scaun, langa tejghea, caci se simtea ametita. Sigur mersul prin soare era de vina, se incurajase singura.

- Esti bine? O intreaba seful ei si ea doar aproba din cap. Acela era singurul lucru bun la noul sau loc de munca. Patronul, Mason, era chiar intelegator si se imprietenise oarecum cu ea. O ducea acasa in fiecare seara, ceea ce o ajuta enorm, caci nu isi dorea sa mearga pe jos pana in statia de autobuz, seara, prin periferia orasului.

- Cred ca nu imi face bine caldura, spune chicotind si se ridica, intorcandu-se la treaba. Nu voia sa profite de bunatatea lui Mason.

Se apropie de masa unde nu isi amintise sa fi luat comanda, dar nu era sigura, ar fi putut sa o faca cealalta colega a ei, Sierra, asa ca intrebase.

- Ati comandat deja? Rosteste, iar cand barbatul se intoarce cu fata spre ea, scapa din mana carnetelul pentru notite si impietreste.

Cele 8 Păpuși (18+)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin