28. Ups

9.4K 422 69
                                    

Mergeau de cateva minute bune cu masina, pe strada aproape pustie. Conacul Black era izolat de oras, tinand departe privirile curiosilor.

Mana lui Hayden alunecase de pe schimbatorul de viteze, pe genunchiul lui Amely, apoi pe coapsa. Aceasta isi duse mana deasupra mainii lui, impleticindu-si degetele cu ale sale.
Ii zambise cand isi mutase privirea asupra ei. Amely isi lasase capul pe umarul lui si inchisese ochii. Ii placea versiunea aceasta a lui Hayden. Nu voia sa se intoarca la atitudinea lui dinainte, dar ceva ii spunea ca nu va fi atat de usor.

- Sunt o nimfomana daca te vreau din nou? Il intreaba, stand cu ochii inca inchisi.

Voia sa profite cat mai mult de timpul cu el. Ar fi vrut ca aceasta zi sa nu se sfarseasa niciodata, sa o lungeasca la nesfarsit, sa il aiba asa aproape, pentru totdeauna.
Masina franase brusc, intrand pe un drum laturalnic ce parea ca duce..nicaieri. Era doar o plantatie de pomi fructiferi.
Hayden coborase din masina, urcand apoi pe bancheta din spate.

- Ce faci? Il intreaba surprinsa.

- Vino aici, ii cere si ii zambeste cu subinteles.
Amely se conformeaza si merge pe bancheta din spate, langa el, dandu-si seama cu intarziere de ce se mutase.
De indata ce inchisese portiera, buzele lui Hayden se lipisera de ale ei, muscandu-i-le usor.

- Ai spus ca ma vrei. Ce mai astepti? O provoaca el, iar mainile ei au inceput deja sa deschida nasturii camasii, apoi cureaua pantalonilor. Hayden o ajutase si el, apoi ii trase rochita peste cap, bucurandu-se de priveliste.
Venise deasupra lui, sarutandu-l cu dorinta si cand in sfarsit trupurile lor se unesc, gemetele lor inunda masina. Amely isi sprijinise mainile pe bratele lui si se misca manata de dorinta. Hayden era innebunit. Cand sexul implica sentimente, era totul mult mai intens.
O oprise si o intorsese cu spatele la el, fortand-o sa se aplece in fata, printre scaune si sa isi ridice fundul. Avea o priveliste de milioane.
Ii despartise picioarele, prinzand-o apoi de fese si incepuse sa o linga. Limba lui isi facuse loc printre buzele fetei, penetrand-o.
Cu fiecare miscare a lui Hayden, bruneta parca uita si cum o cheama. Se lasase prada placerii. Unghiile ei erau infipte in materialul scaunului si abia isi mai controla gemetele. Felul in care el ii facea sex oral ii lua mintile.
Barbatul nu se putuse abtine si apasase cu degetul la cealalta intrare, ce parca il ademenea stand asa in fata lui, dar nu voia sa forteze nota. Nu cu Amely. Ii facuse destul rau. Acum o va lasa pe ea sa decida ce isi doreste. In plus, nici daca ar fi vrut, nu avea lubrifiant.

- Hayden, geme aceasta, cand simtise presiunea de la cealalta intrare. Era teribil de excitata.

- Te vreau in toate modurile posibile, ii spune el, dar nu o sa te mai fortez cu absolut nimic, adauga  si o ia inapoi in poala lui.
Era atat de umeda si stramta ca ii luase mintile.
Amely isi lasase capul pe spate, simtind orgasmul venind. Hayden marise ritmul, oferindu-i placerea suprema. O lasase cateva secunde sa se bucure de senzatie, apoi continuase.
O intinse pe bancheta si venii deasupra ei. Intra in ea precum un salbatic. Incerca din greu sa isi tempereze pornirile, caci nu voia sa o raneasca.
Amely simtise incercarea lui de a se controla si desi se bucura ca ii pasa, voia sa il simta cu totul. Voia sa fie cea mai adevarata versiune a lui. Sa o ia asa cum isi doreste. Simtea un mic discomfort, caci el era imens, iar ea era inca mult prea stramta, insa acest amanunt nici macar nu umbrea placerea.

- Nu te oprii, sunt bine, ii cere, sarutandu-i gatul. Miscarile lui au continuat sa fie adanci si puternice si secau fiecare strop de energie din ea, oferindu-i dupa alte cateva minute, un alt orgasm, urmat de al lui.
Il simtise incordandu-se, zvacnind in interiorul ei. Ii prinsese intr-o mana sanul, iar cealalta o dusese pe coapsa ei, strangand-o si cu o ultima penetrare, se eliberase. Simtii imediat lichidul cald in interiorul ei.
Il privise fara sa poata spune nimic, teama citindu-i-se in ochi. Nu se protejasera, iar el isi daduse drumul in ea.

- Hayden, nu ne-am protejat! Spune si incearca sa se ridice, insa greutatea trupului barbatului nu ii permitea. O tintuise sub el, fara sa iasa din interiorul ei fierbinte.

- La naiba! Stiu. Stai linistita, o sa iti dau pastila de a doua zi. Nu m-am putut controla. Te-am dorit prea mult, ii spune sarutand-o. Vreau sa iei anticonceptionale, iubito.

- Doar daca te tii de promisiune, il santajeaza aceasta si chicoteste, vazandu-l cum isi da ochii peste cap.

- Mereu ma tin, afirma, ridicandu-se si tragand-o la pieptul lui. Luase rochita ce era aruncata prin masina si o imbracase cu ea, sarutandu-i apoi fruntea.

- Acum ca ti-am satisfacut dorinta, haide sa mergem mai departe. Treci la locul tau, printesa, ii ordona jucaus si o plesneste incet peste fund cand iese din masina.
Fusese randul ei sa isi dea ochii peste cap.

- De parca tu nu ti-ai dorit, spune inchizand portiera.

Masina se pusese din nou in miscare.
Stiuse unde mergeau dinainte sa porneasca. Recunoscuse locul. Mai fusese acolo de cateva ori. In fiecare an se tinea un carnaval, cu multe tarabe, fel si fel de mancaruri si jocuri.

- Vreau sa ne dam in roata, spune prinzandu-i mana intr-a ei si tragandu-l pe Hayden dupa ea. Era mai mult decat fericita. El se bucura vazand-o cu zambetul larg asternut pe buze.

- Si..si.. vreau si vata de zahar! Il anunta entuziasmata, iar el incepe sa rada.
Fericirea ei il molipsea. Nu regreta ca o adusese aici.
Se oprisera sa cumpere vata de zahar, apoi au mers spre roata.

- E superb! Se vede tot orasul! Exclama ea.

- Si tu esti superba, ii spune stergand o urma din vata de zahar de pe fata ei, apoi o sarutase in locul lipicios.
Chipul ei devenise brusc serios si inghitise in sec. Se emotionase. Realizase cat de tare se indragostise de el si o speria faptul ca el s-ar putea sa nu ii impartaseasca niciodata sentimentele.

- Multumesc, ii spune lasandu-si capul pe pieptul lui.

- Pentru ce? O intreaba luandu-i barbia intre degete, fortand-o sa il priveasca in ochi.

- Pentru astazi, ii raspunde atat de incet incat abia se auzise. Ochii ei se umplusera de lacrimi si il cuprinse intr-o imbratisare.

- Ce este, iubito?
O privea ingrijorat si simtea ca ceva inauntrul lui se rupea, vazand-o asa. Incepuse sa ii mangaie parul si o tinuse strans lipita de el.

- Nimic. Vreau doar sa te tii de promisiune.
Acesta ofteaza si ii ofera alt sarut pe crestetul capului.

- O voi face.

Roata se pusese din nou in miscare si pana sa ajunga jos, Amely isi revenise. Nu intelegea nici ea de ce se emotionase atat. Poate toata situatia cu Hayden o coplesea.

- Mai am o surpriza, frumoaso, ii spune chicotind. Nu te-am adus aici doar pentru carnaval. Am aflat ca este o campanie pentru adoptii. Vine multa lume aici, asa ca au mai multe sanse.

- Adoptii? Il intreaba nedumerita.

- Nu de copii, cu siguranta, ii raspunde razand. Pentru animalele din adaposturi. Desigur, daca nu iti place nici unul dintre pisici, iti putem cumpara. Orice rasa vrei tu. Nu ma pricep la asa ceva. Nu am mai fost nevoit sa cumpar un animal cuiva.
Amely se intoarse cu fata spre el, punandu-si mainile pe obraji, apoi ii sarise in brate.

- Du-ma acolo, acum! Te rog! Nu vreau sa imi cumperi nici unul, vreau sa salvam unul de acolo! O, doamne! Te iubesc si mai mult pentru asta! Spune si abia dupa ce cuvintele ii parasesc buzele, realizeaza gafa pe care o facuse.
La dracu! Asta nu trebuia sa ii scape!

*******************

Despre asta ce spuneti?:))
Amely si gura ei mare!

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now