33. Darcy

10.2K 378 60
                                    

Dimineața venise repede, iar Hayden nu se simtea suficient de odihnit.
Chipul brunetei ii bantuia pana si somnul. Armand se ocupase de toata mutarea ei si nu ii daduse nici macar un singur detaliu. Nu avea idee unde se afla sau ce avea de gand sa faca. Isi spusese ca e mai bine sa nu stie. Ar fi fost tentat sa o caute. Isi abtinea cu greu pornirile si uneori simtea ca nu mai face fata dorului de ea. Isi gasea mereu lucruri de facut, caci compania lui ii rapea oricum suficient de mult timp, iar pe restul si-l ocupa cu papusile lui.
Pe Megan reusise sa o tina oarecum departe de el. Il speria cat de linistita fusese in ultima perioada, caci ea niciodata nu renunta. Banuia ca planuieste ceva, insa nu voia sa isi mai bata capul cu astfel de lucruri. Orice ar avea de gand, nu va functiona, sau cel putin, asa isi dorea el sa creada.

Isi bause cafeaua de dimineata si isi facuse un dus. Nu uitase de Darcy, care probabil il astepta. Ii picase tot mai mult in mreje si era convins ca acum arde de nerabdare, tocmai de aceea se lasase atat de mult asteptat.
Urcase lenes scarile spre etaj, gandindu-se ca de aceasta data nu o va lasa sa scape. O va lua oricum.
Intrase in camera ei, ce avea inca draperiile trase, dar care nu impiedicau prea mult lumina sa patrunda.
Asa cum banuise, aceasta il astepta in lenjeria lui preferata, pe care o ceruse in mod expres.

- Ai intarziat, il cearta aruncandu-si ochii spre ceas. Desi Hayden nu ii spusese o anumita ora, aceasta ii stia programul obisnuit. Toate il stiau. Hayden era o persoana matinala, in general.

- Nerabdatoare? O intreaba folosind acelasi zambet strengar ce sucise mintile multor femei.
Darcy nu ii raspunde, ci doar isi da ochii teatral peste cap.
Hayden chicoteste si se aseaza langa ea, mangaind-o. Isi lipise buzele de ale ei, intr-un sarut ce pentru roscata fusese mult asteptat.
Nu intelegea de ce nu i se oferise in totalitate pana acum, caci pentru el era clar ca il dorea si ca ii picase in plasa. Observase multe gesturi ce o dadusera de gol.
Aceasta il atingea la randul ei in locuri nepermise si atmosfera devenise repede incendiara.
Il luase prin surprindere cand gura ei ii cuprinsese penisul si incepuse sa ii ofere un oral. Isi misca stangace buzele de-a lungul madularului sau, iar Hayden o privea cu interes.
Ii placea imaginea aceasta. Dimineata incepuse cat se putea de bine, se gandise si se lasase cuprins de placere.
Ii prinse parul, ghidand-o sa il ia mai adanc si mai repede, iar aceasta prinse ritmul de indata, incepand sa il satisfaca exact asa cum dorea.
Din pozitia in care era acum, avea acces la toate partile fetei, asa ca mainile lui cutreierau nestingherite. Isi dusese mana intre pliurile ei, simtind umezeala, dar Darcy se panicase imediat. Nu voia sa strice momentul, asa ca o plesnise peste fese, cautand apoi intrarea cu care ea era obisnuita. Degetele lui erau deja umede cu propriul ei lichid, asa ca intrasera imediat, scotand un geamat de la focoasa roscata.
Desi primise un oral, in aceasta dimineata avea de gand sa o ia cu totul, dar o va face incet si fara ca ea sa se astepte. L-ar fi refuzat, ca in celelalte dati. Era convins ca este doar o temere de a ei si ca de fapt si-o doreste la fel de mult.

O asezase pe burta si luase lubrifiantul. Turnase putin la intrarea ei, apoi pe penisul sau si o sarutase pe omoplat.
Statea deasupra ei si ii desfacuse fesele, pentru o vedere mai buna. Cu o mana isi prinse barbatia si ii bagase capul intre fese, apasand usor intrarea.
Gemetele lui Darcy nu intarziasera sa apara.
Incepuse sa o patrunda din ce in ce mai adanc si mai puternic.
Se ridicase el, apoi o ridicase si pe ea, in genunchi, sprijinita pe coate, caci voia sa o patrunda de aceasta data si in vagin, dar pozitia dinainte nu i se parea potrivita.
O mai penetrase de cateva ori anal, iesind complet, apoi intrand iarasi, pentru a nu se astepta atunci cand va folosii si cealalta intrare.
Isi dusese o mana pe talia ei, pentru cazul in care va incerca sa se traga si fara nici o avertizare, penisul sau alunecase in cealalta parte.

Desi isi dorise sa o ia pe roscata prin surprindere, cel ramas fara cuvinte fusese el. O mai penetrase de cateva ori asteptand o reactie, insa totul ii confirma ce simtise la prima patrundere. Darcy nu era sub nici o forma virgina. Alunecase in interiorul ei fara nici o bariera, nu smulsese de la ea nici un scancet, nici macar nu incercase sa mimeze durerea. Era de parca o facuse pentru a mia oara. Hayden se abtinea din greu sa nu reactioneze. Era de-a dreptul socat. Era convins ca aceasta era pura, atunci cand o adusese aici. Ce se intamplase pe parcurs? Se intreba in timp ce pompa in continuare in interiorul ei.
Intelesese acum si de ce nu ii oferise mai mult, desi simtise ca il doreste.
Nu mai putea sa faca asta.
Iesise din interiorul ei impingand-o pe pat si isi luase imediat boxerii pe el.
Nu putea sa reactioneze nici cum. Darcy i-o facuse! Se culcase cu altcineva de cand o adusese aici, cu unul dintre angajatii lui, era convins de acest lucru.
Darcy, iesind din euforia momentului, realizase greseala pe care o facuse. Momentul de care se temuse venise, iar ea fusese total nepregatita. Planuise sa incerce sa il pacaleasca pe Hayden, insa excitarea o facuse sa uite complet de planul ei. Nu stia ce avea sa se intample acum ca el isi daduse seama. Ii era teama. Era constienta de obsesia lui pentru fete pure, iar ea tocmai iesise din tiparul lui. Avea sa ii faca rau? Se intreba, cu inima batandu-i nebuneste.

- Hayden, sopteste cu vocea sparta, insa acesta da dezaprobator din cap.

- Nu incerca sa imi explici. Spune-mi cine a fost! Ii ordona si aceasta inghite in sec, lasand sa ii iasa printre buze numele celui pe care il folosise.

Cele 8 Păpuși (18+)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora