32. Gemenele

14.1K 426 117
                                    

Hayden isi turnase bautura in pahar si daduse mai tare volumul melodiei.
Luase o gura zdravana din lichidul maroniu si se asezase pe scaunul de pe balcon.
Alisson venise in poala lui, acoperita doar de un prosop.

- Mergi in camera ta, ii ordona si aceasta se pisiceste in bratele lui.

- Vreau sa mai stau.

- Am spus sa pleci. Sau devii iarasi neascultatoare? O intreaba pe un ton aspru, iar aceasta ofteaza si se ridica, apoi tranteste usa in urma ei. Alisson chiar il satisfacea, insa odata ce termina cu ea, devenea un ghimpe in fund. Se purta destul de dur cu ea, caci altfel nu reusea sa o faca sa plece. Simtea ca il sufoca.

Intrase in dus si lasase apa fierbinte sa curga. Nu o mai vazuse pe Amely de cateva saptamani, le pierduse deja numarul, insa nu reusise sa si-o scoata din minte, oricat incercase.
Isi impusese singur sa nu se mai gandeasca la ea. Nu voia sa mai lase pe nimeni sa ii intre pe sub piele. Avea nevoie de o distragere mai buna decat Alisson, ea devenise o obisnuinta.
O vizita in fiecare seara si isi facea de cap cu ea, iar Alisson nu putea sa fie mai incantata de acest lucru.
Avea de gand sa profite putin de gemene, acum ca ambele isi pierdusera puritatea si le putea folosii dupa bunul sau plac.
Cu cateva zile in urma, o luase si pe Anabelle. Aceasta nu protestase sub nici o forma, din contra, fusese chiar ascultatoare, contrar a ceea ce crezuse el. Incetul cu incetul, fiecare papusa ii devenea supusa. Singurele care isi pastrasera virginitatea pana acum erau Darcy, Maya si Aria, insa pana si acestea devenisera mai ascultatoare.
Maya si Aria ii oferisera un oral, iar pe Darcy o vizata destul de des, insa nu dorise altceva decat anal. Mai avea putin si era convins ca o va face sa i se ofere singura cu totul. Poate chiar ar trebui sa mearga putin la ea.

Se imbracase in ceva lejer si inainte sa mearga in camera gemenelor, se oprise la Darcy.
Intrase fara sa bata la usa si o gasise pe aceasta cautand ceva in sifonier. Se strecurase in spatele ei si o plesnise peste fund, luand-o prin surprindere.

- M-ai speriat! Sopteste aceasta, dandu-si o suvita dupa ureche.
Hayden chicoteste si o lipeste de pieptul lui tare, apoi mana lui aluneca intre coapsele sale.

- Hayden, stai! Spune ea, punandu-si mainile pe pieptul sau si il impinge usor.

- Hmm, odata si odata va trebui sa imi oferi si asta, ii spune, iar fata isi lasa privirea in jos, stanjenita.
Barbatul nu o lua in seama si isi baga degetele pe sub lenjeria ei intima, atingand punctul sau fierbinte. Isi miscase degetul peste clitorisul ei, apoi il mutase mai jos, la intrarea ei.
Cealalta mana ii cuprinse una dintre fese si o stranse usor, apoi cu alt deget apasase pe cealalta  intrare.

- Dimineata voi venii la tine. Vreau sa imi oferi ceva inainte de munca. Sper sa ma astepti asa cum trebuie, ii sopteste la ureche, apoi o patrunde cu ambele degete, facand-o sa geama si pleaca, lasand-o asa.

Avea de gand sa o tachineze atat de mult dimineata, pana avea sa ii cedeze si sa ii ceara singura mai mult. Insa, in acest moment, se gandea doar in ce pozitie sa le puna pe gemene. Era pentru prima oara cand avea sa o faca cu ambele deodata.

Asa cum era obisnuit, intrase fara sa bata si o gasise pe Brianna intinsa pe pat, rasfoind o revista. Scanase camera dupa Anabelle, iar cand auzise apa, isi daduse seama ca probabil era in dus. Nu avea de gand sa o astepte, se va alatura si ea cand va termina baia, pana atunci avea de gand sa isi faca de cap cu Brianna.

Se asezase pe pat langa ea si ii luase revista din mana. Aceasta inghitise in sec, stiind ce va urma, dar nu voia sa se impotriveasca. O mai facuse de atunci si Hayden fusese destul de bland cu ea. Nu o mai speria. Se obisnuise cu ideea si nu putea sa spuna ca ii displace suta la suta. Alisson avusese dreptate, trebuia sa invete sa nu se mai impotriveasca si sa profite de placere.
Isi bagase mana in parul ei si o trase spre el, apoi isi lipise buzele de ale ei. Adancise imediat sarutul, iar Brianna simtea deja fiorii excitarii.
Isi bagase mana pe sub camasuta ei si maraise apreciator cand observase lipsa lenjeriei intime.

- Fetele cuminti primesc recompense! Ii spune si o trage deasupra lui, miscand-o sugestiv peste penisul sau erect.
O ridica si isi baga capul intre picioarele ei. El statea pe spate, iar ea cu picioarele desfacute, chiar deasupra gurii sale. Ii prinsese coapsele cu palmele si incepuse sa o linga. Fata nu isi putea abtine gemetele.

- Brianna? Striga Anabelle deschizand usa baii. Nu era acoperita cu nimic.
Hayden se oprise cateva secunde si o privise zambind.

- Ce ar fi sa te alaturi? O indeamna si aceasta inghite in sec.

- Eu.., se balbaie ea, insa Hayden o intrerupe.

- Tu o sa mi-o sugi, acum, ii ordona si isi continua treaba. Brianna ii semana mult lui Alisson, probabil de asta se intelegeau atat de bine. Anabelle era mai rezervata. Poate trebuia sa o ia pe Alisson deodata cu Brianna, isi spusese dar gandul se evaporase odata ce simtise buzele lui Anabelle de-a lungul penisului sau.
Gemuse, luat prin surprindere, dar isi revenise imediat si se intorsese la Brianna. Dupa cateva minute schimbase rolurile fetelor. I se parea ca o sug la fel.
Se gandea la multe pozitii, insa acelea nu erau potrivite pentru surori, le va lasa pentru partida cu Brianna si Alisson.
Le pusese pe ambele in genunchi si le lasase sa i-o suga, apoi le asezase pe marginea patului, doggy style.
O penetrase pe Brianna, in timp ce degetele lui se jucau cu feminitatea lui Anabelle, apoi facuse invers. Iesea din una si intra in alta. Era innebunit de placere. Le pusese chiar si una peste alta, penetrandu-le pe rand. Brianna i se paruse mult mai deschisa si deja nu mai avea rabdare ca sa o ia impreuna cu Alisson.

Dupa ce terminase, se intorsese in camera lui, adevarata lui camera, nu cea pe care o aratase papusilor, ci cea in care o luase doar pe Amely.
Se dezobisnuise sa mai vina aici. I se parea ca ea isi lasase amprentele peste tot, sa-l bantuie pe el.
Oricar incercase sa si-o scoata din minte, imaginandu-si partida de dimineata cu Darcy, adormise tot cu chipul brunetei in gand.
Ii simtea lipsa. Ii ducea dorul.

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now