15. Olivia

15.9K 300 17
                                    

In ultima saptamana Hayden fusese fortat sa se ocupe de afacerile sale. Lipsise mult si ca si consecinta, fusese nevoit sa lucreze pana seara tarziu. Nu mai avusese suficient timp pentru a se ocupa de papusile lui. Avea de gand sa rezolve toate problemele apoi sa revina la programul sau normal.
Era sambata seara si abia astepta ziua de maine, cand in sfarsit va fi liber. Nici nu isi daduse seama cand au trecut atatea ore, caci se facuse deja ora 21:48 si el abia acum pleca spre casa. Lasase foile ordonate pe biroul sau, isi luase servieta si laptopul si se indrepta spre iesire.

- Luni lucrez de acasa, Olivia. O sa te rog sa imi telefonezi daca apare ceva si sa imi trimiti actele pe email, isi anunta secretara. 

- Desigur, domnule Black.

- O seara buna! Ii ureaza si vrea sa plece dar aceasta il opreste.

- Asteptati putin!

- Sigur, spune.

- Ati vrea sa...um.. luam cina in oras? Ma gandeam ca este tarziu si... incepe ea sa se balbaie si un ranjet apare pe chipul lui. Hayden incepe sa o analizeze din cap pana in picioare. Purta o tinuta tipica secretarelor, o fusta mulata, neagra, impreuna cu o camasuta cu volanase la maneci de un roz pal cu decolteu adanc si tocuri inalte.
Olivia Smith era intr-adevar o secretara buna.. din toate punctele de vedere. Era suficient de inteligenta sa tipa pasul cu cerintele lui Hayden si sa indeplineasca fiecare sarcina asa cum isi dorea el. Nu fusese niciodata nevoit sa o certe, aceasta fusese mereu atenta sa faca totul ca la carte. Si trebuia sa recunoasca, arata mai mult decat bine.
Picioarele lungi, corpul cu forme atragatoare si o figura simpatica. Olivia nu era deloc de neglijat.
Vazand ca acesta doar o masoara cu privirea si nu ii ofera nici un raspuns, ea batu in retragere.

- Uitati ce am spus, poate nu e o idee prea buna, se grabeste ea sa iasa din situatia stanjenitoare.
Hayden de fapt punea lucrurile in balanta. Stia de mult ca Olivia il placea, insa preferase sa mentina lucrurile intre ei la un nivel strict profesional. Acum insa, dupa saptamana ce o avusese, in care nu primise sex decat de la Allisson, in doua seri si un oral de la Rosie, ideea de o aventura cu secretara lui nu ii displacea.

- Olivia, ai ganduri necurate cu mine? O intreaba pe un ton ispititor, dandu-i o suvita dupa ureche. Poate ar putea sa mai stea putin peste program, papusile lui oricum ar dormii pana ar ajunge el acasa. Si avea chef de sex nebun, cu cineva care nu se impotriveste in nici un fel si stie ce face. Ii placeau in general fetele neatinse, insa pentru Olivia putea face o exceptie. Era destul de palpitant sa i-o traga secretarei.
Aceasta se blocheaza, nestiind ce sa ii raspunda. Hayde putea vedea cu roseste in obraji si ii astepta nerabdator raspunsul.

- Eu.. incepe ea sa spuna insa se opreste. Trage aer adanc in piept si fara sa mai spuna ceva, isi lipeste buzele de ale lui Hayden.
Acesta ii raspunde, prinzandu-i talia in mainile sale si urcand-o cu fundul pe birou. Isi desfacuse cravata simtind ca il sufoca si ii prinse coapsele in mainile sale, strangand.
Se opreste putin privind in jur. Nu mai erau multi oameni in firma, doar ei doi si cativa paznici dar nu se stia niciodata.

- Olivia, cred ca acesta nu este cel mai bun loc sa continuam. Poate ar trebui sa mergem in biroul meu, dar nu inainte sa lamurim cateva lucruri. Aceasta incuviinteaza din cap si el continua. Ce se intampla aici, ramane intre noi. O sa fiu foarte suparat daca mai afla cineva. De asemenea, va fi doar o aventura. Vreau sa intelegi ca de maine, ma voi preface ca nu s-a intamplat si asa ma astept sa faci si tu. Haide sa o numim o scapare, de care vom uita amandoi. De acord?

- Da, ii raspunde ea ferm si amandoi se indreapta spre biroul lui Hayden. Imediat ce usa s-a inchis in urma lor, hainele au inceput sa zboare.
Hayden se asezase pe canapeaua din coltul biroului si o trase si pe Olivia in poala lui, sarutand-o pe buze, pe gat, pe sani. Isi bagase mainile intre picioarele ei simtind umezeala si o penetrase cu doua degete, prinzandu-i un sfarc intarit intre dinti, auzind gemetele ei. Imediat ce si-a retras mainile din locul interzis, o prinse de talie si o pozitionase astfel incat sa o penetreze. Aparent, Olivia era stramta, desi nu era virgina. O lasase sa se miste in voie deasupra lui. Mainile ei dibace il mangaiau si din cand in cand unghiile ei mari si rosii ii zgariau umerii. Stia ca Allisson va fi geloasa vazand acele urme. Papusa lui devenise cam posesiva si asta nu era bine. Trebuia sa o invete in curand unde ii era locul.
Se ridicase brusc cu ea in bratele lui fara prea mare efort. Daduse la o parte fișele frumos ordonate de pe birou si o intinsese pe el, incepand sa pompeze adanc in interiorul sau. Gemetele ei rasunau in intreaga incapere, impreuna cu ale lui Hayden. Ii simtise peretii strangandu-se in jurul lui si dupa fata ei, era pe punctul de a avea un orgasm. O ajutase sa il obtina, marind ritmul, insa pentru el nu era suficient.
Din nou, schimbase pozitia, intorcand-o cu spatele la el. Fesele ei erau mari si rotunde si Hayden se abtinea cu greu sa nu intre si altundeva. Totusi, isi incercase norocul, iar in timp ce penisul sau era adanc ingropat in vaginul Oliviei, degetul sau mare apasa pe intrarea anusului. Olivia icnii, tragandu-se putin, dar Hayden bagase deja degetul.

- Daca nu vrei, putem continua ca pana acum, ii spune el cerandu-i aprobarea. Ii placea sexul total, i se parea plictisitor sa foloseasca o singura gaura, cand avea trei disponibile.
Olivia se oprii si se asezase singura cu cealalta intrare la madularul lui Hayden. Acesta zambii pe sub mustati, fiind satisfacut ca ii sucise mintile secretarei. Incercase sa o bage el, insa ea il oprii.
- Asteapta! Ii spune si se pune in genunchi in fata lui, incepand sa i-o suga ca o profesionista, umezind-o mai bine. Se ridica, intorcandu-se cu spatele la el. Hayden se pozitionase imediat unde trebuia si incercase sa o bage, insa secretara il oprii imediat, din nou.

- Lasa-ma pe mine! Ii spune si se impinge singura, putin cate putin, pana intra cu totul. O lasase sa se miste singura, in ritmul ei la inceput, apoi o prinsese de solduri si o penetrase dupa voia lui.
Simtise venind propriul orgasm si ii despartise mai tare fesele cu mainile lui, intrand mai repede si mai adanc, apoi isi dadu drumul. Scoase repede un pachet de servetele umede pe care il tinea mereu in sertar, pentru ca ura cand se murdarea cu tușul de la stampilă. Luase un servetel pentru el, apoi ii oferii pachetul Oliviei. Se imbracase rapid si ii zambii strengar secretarei.

- Multumesc, ii spune, a fost un sfarsit de saptamana perfect. O seara frumoasa, domnisoara Smith, ii ureaza si pleaca, dupa ce ii mai saruta odata buzele pline.
Spera ca ea intelesese ca astfel de lucruri nu se vor mai intampla. Partida aceasta fusese satisfacatoare pentru Hayden si ii potolise pofta de sex, oarecum.
Incercase sa nu se mai gandeasca la Amely, pe care nu o mai vazuse deloc in ultima saptamana, o evitase total din acea seara. Stia ca o ranise atunci si nu putea sa dea ochii cu ea. Se simtea..vinovat. Il ajutase, nu trebuia sa se fi comportat asa cu ea.
Megan incercase sa il caute la firma de doua ori, insa nu o primise. Pusese paznicii sa o scoata afara de fiecare data. Nu voia sa o mai vada.
Ajunsese acasa si isi facuse un dus cat se putea de rapid. Nu voia sa fie doar el si cu gandurile lui. Se gandea sa isi cheme prietenul la un pahar, insa renuntase cand vazuse cat este ora, desi era convins ca el nu dormea. Era deja trecut de miezul noptii.

Ii trecuse prin minte sa mearga sa o vada pe Amely, fiind sigur ca dormea. Se uitase pe camere si o vazuse intinsa pe pat.
Incerca sa se convinga singur ca nu e o idee buna, insa se lasase manat de dorinte si pasii spre camera ei, cu inima cat un purice. Voia doar sa o vada. Nimic mai mult.

***********

Olivia

Olivia

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Cele 8 Păpuși (18+)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum