13. Darcy

14.8K 385 48
                                    

Hayden intra in camera scaldata in intuneric si cu greu distingea silueta lui Darcy, intinsa pe pat. Ritmul respiratiei sale ii dadea de inteles ca dormea adanc.
Se aseaza pe cealalta parte de pat, foarte aproape de ea, cu grija. O dorea de atat de mult timp si avea de gand sa nu se mai tortureze singur. Nu stia cat de departe va duce lucrurile in acea seara, insa isi dorea sa o atinga.
Dormea pe o parte, cu fata spre fereastra, stand cu spatele la Hayden.
Acesta ii mangaia cu buricele degetelor corpul fin. Fara sa se mai poata abtine, ii trase camasuta putin mai sus, pe fund. Si-ar fi dorit sa fie mai multa lumina, pentru a se putea delecta mai bine cu formele micutei.
Ii sarutase umarul, dand la o parte podoaba capilara ce se revarsa peste el.
Isi strecurase mana printre coapsele ei, simtind materialul lenjeriei sale intime. Aproape ca se enervase ca purta porcaria aceea. Fara prea mult efort, il daduse putin la o parte si isi bagase doua degete printre moliciunea pliurilor moi..si neatinse, mangaind-o. O atingea cu frica. Nu voia sa o trezeasca inca, dar planul sau esuase, cand incercase sa o patrunda cu un deget si aceasta tresarii.
Nu era in starea necesara sa faca pe baiatul bun, el nu era un baiat bun.
O prinsese cu cealalta mana, lipind-o de el si continuase sa o atinga.

- Lasa-ma in pace! Tipa aceasta si el chicotii.
- De ce as face asta? Imi apartii. Voi toate imi apartineti. Acum este randul tau, Darcy. Nici nu stii de cand astept asta!
- Esti bolnav, ia mana de pe mine! Striga ea in continuare insa fara nici un rezultat.
- Shh, chiar nu ai invatat nimic de cand esti aici? E mult mai usor daca cooperezi!
- Nu vreau sa cooperez, vreau sa ma lasi naibii in pace!
- Uu..cuvinte murdare. Imi place. Te-au invatat sa vorbesti asa la manastire?
- Da-mi drumul, monstru nenorocit! Spune incepand sa se zbata si mai tare si atunci Hayden clacheaza. Aceeasi denumire pe care o folosise Amely. Isi simtise sangele fierband in vene.
O prinsese si mai tare in stransoarea lui, bagandu-si o mana pe sub camasuta, cuprinzandu-i sanul si strangand. Cealalta mana inca era in chilotii ei, tachinandu-i clitorisul.
O penetrase din nou cu degetul mijlociu, facand de data aceasta actiunea mai interesanta, bagand degetul mare direct in fundul fetei.
- Stai cuminte sau vrei mai mult de atat? O intreaba maraind. Pentru ca nu iti imaginezi cat de brutal o sa fiu astazi daca ma provoci.
Darcy tremura de spaima si se oprise din zbatut.
- Te urasc atat de mult! Ii spune printre suspine si incearca sa ii scoata mana din chilotii sai. Mana sa mica nici nu o clintise pe a lui Hayden.
- Nu o sa mai spui asta dupa ce te invat ce inseamna placerea! O anunta si incepe sa se joace cu degetele. Spune-mi, iubito, ce alegi pentru seara aceasta?
- Esti nebun, da-mi drumul! Ia-ti mainile de pe mine! Insista ea, inca incercand sa scape din stransoarea lui.
- Ce ar fi sa incepem cu un oral? Ii propune ignorand protestele ei. Nu ii lasa timp de gandit, ca o si tranteste pe spate, venind deasupra ei. Cu greu isi face loc printre coapsele sale. Ii trage camasuta peste cap, lasand la iveala sanii plini. Incepuse sa o sarute, luand pe rand fiecare sfarc intre buzele lui. Nu il deranjau catusi de putin loviturile pe care ea incerca sa i le dea. Era atat de firava incat se simteau ca o mangaiere.
- Stai potolita, iubito! Faci totul mult mai dificil!
- Lasa-ma! Tipa incercand sa il impinga de pe ea.
- Prea bine, spune el si se ridica, luand dintr-un sertar catusele. Aceasta incercase sa fuga spre usa, dar Hayden fusese mai rapid si o aruncase inapoi in pat. Ii prinsese mainile cu catuse. Fusese inspirat sa aleaga acel pat. Barile erau perfecte pentru a o prinde cu catusele de ele. Nu ii lasau prea multa mobilitate si nu ar mai putea incerca sa fuga.
Hayden ii prinsese coapsele cu palmele sale mari si isi bagase capul intre ele. Rupse imediat chilotii, cu o miscare usoara si isi lipise puzele de miezul sau.
Incepuse sa o linga, facand cerculete cu degetul mare pe clitoris.

- E nevoie sa iti astup si gura sau o sa te opresti din tipat de buna voie? O intreaba pierzandu-si rabdarea.
- Da-mi drumul, te rog! Nu vreau sa imi faci asta! Face ea o ultima incercare.
- Te avertizez, mai strigi o singura data si o sa ti-o trag chiar acum! O ameninta maraind si ea incepe sa planga, insa nu mai facea zgomot.
Hayden trece inapoi la treaba, lingand-o cum stia cel mai bine. Ii placea sa faca asta. Ii placea orice parte a sexului.
O patrunsese iarasi cu degetele scotand de la ea un icnet.
- Ma doare, se plange ea.
- Care dintre parti, iubito? Intreaba ranjind draceste, cu degetele bagate adanc in ambele ei parti.
- Inceteaza, te rog!
Barbatul isi scoate degetul mijlociu din vaginul fetei, sugandu-l si i-l introduce in anus. Incepe sa il miste usor, cu miscari de du-te, vino. Stia ca cealalta parte e cea care o durea. Dupa cateva secunde bune in care repetase miscarea, luase din acelasi sertar un lubrifiant. Ii umezise bine intrarea, apoi propriile degete si bagase doua.
- Hayden, nu mai vreau! Striga din nou aceasta.
- Vrei sa ma intorc in cealalta parte? O tachineaza el. Nu voia sa ii ia inca virginitatea si dupa cat era de nedoritoare stia ca daca o punea sa ii faca un oral probabil l-ar musca. Singura varianta ramasa era analul.
- Vreau sa ma lasi in pace! Spune ea si Hayden incepe sa o patrunda mai rapid cu degetele. Gaura ei era suficient de dilatata pentru a baga si altceva acolo. Avea sa fie putin inconfortabil, insa o sa ii placa mai tarziu.
- Te las sa alegi. In seara asta o sa iau ceva de la tine. Unde vrei sa ti-o trag, Darcy? Si ar fi bine sa raspunzi serios si sa alegi, caci altfel le voi lua pe toate trei. Imi faci un oral si inghiti, fara sa musti, caci atunci m-ai enerva si nu vrei sa ma vezi nervos, ma lasi sa iti iau virginitatea sau ma lasi sa termin ce am inceput aici? Bineinteles, nu doar degetele vor ramane aici. Spune-mi ce alegi, ii cere asteptand curios raspunsul.
- Hayden, te rog! Nu vreau! Nu imi fa asta!
- Ultima sansa. Mi-o sugi, te dezvirginez sau ti-o bag putin in fund? La cat sunt de doritor, in toate cele trei cazuri voi termina repede, ii spune ferm si asteapta cu nerabdare raspunsul ei. O obligase sa aleaga. Era constienta ca daca nu alege una mai usoara, Hayden i le-ar fi luat pe toate. Vazuse cat de nebun si nemilos era si stia ca va venii si randul ei, insa crezuse ca va fi printre ultimele, caci nu o bagase in seama de cand o adusese aici.
- Deci? Insista el. Alegi tu o varianta, sau le voi aplica eu pe toate? O preseaza, reamintindu-i ca cel mai bine ar fi sa aleaga ea.

*************
CITITI, va rog!

Stiu ca ati crezut ca ea va ramane la final..insa am alte planuri. Micuta Darcy nu va fi ceea ce va asteptati.
Ce credeti ca va alege?
Va rog frumos, din nou, sa imi spuneti parerea voastra, nu sa lasati comentarii cu "next". Imi place sa stiu cum vi se pare, sa va aud ideile despre continuare, sa vad cum sunt personajele mele in ochii vostri.. ma ajuta mult pentru imbunatatirea povestii.
Si inca o intrebare, ar vrea cineva sa colaboram pentru o carte? :) nu aceasta.
Bine, mai am una. Ultima, promit :))
Este cineva de pe aici priceput in editare, pentru o noua coperta?

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now