21. Lucy

13.2K 359 69
                                    

Hayden se indrepta spre incaperea unde erau fetele, cu un plan deja pus la punct.
Nu accepta astfel de lucruri din partea lor. Era una dintre reguli. Cine incerca sa fuga, era pedepsit.
Se gandise mult cu care sa inceapa si stiindu-i viata dinainte a Ariei, care provenea dintr-o familie ce o bătuse, hotarase sa o ia pe Lucy. Nu voia sa o sperie si mai mult pe Aria, desi nici aceasta nu avea sa ramana nepedepsita.
Trebuia sa le invete minte, odata pentru totdeauna ca trebuie sa se supuna si sa nu se mai impotriveasca.

- Buna, frumoaselor! Spune intrand in camera si Allisson vine imediat spre el.

- Hayden! Exclama si se agață de gatul sau.

- Si eu ma bucur sa te vad, Allisson! Ii spune acesta si o saruta scurt pe buze. Voi venii in curand la tine, acum am cateva fete rele de pedepsit, rosteste mai tare si scaneaza camera. Aria si Lucy stiau ca la ele se refera si lasasera amandoua privirea in jos.

- Am cateva reguli simple, continua el, si unele dintre voi nu sunteti in stare sa le respectati. Credeam ca am fost suficient de clar, ca cine indrazneste sa nu ma asculte, va fi pedepsit.

- Lasa-ne in pace! Striga Aria si lui Hayden ii vine sa o ia chiar acum pe ea, in locul lui Lucy.

- Ma voi ocupa in curand de tine, acum vreau sa o iau pe mica evadată. Lucy, vino la mine acum! Ii porunceste si Lucy nu il asculta nici de aceasta data, dand dezaprobator din cap. Nu era capabila nici sa vorbeasca, teama instalandui-se in vene. Fusese o idee proasta de la bun inceput, dar alte sanse sa scape nu prea erau. Pe moment chiar crezuse ca va functiona, insa in clipa de fata, realizase ce prostie facuse.

- Vreau sa intelegeti odata ca nu aveti cum sa scapati si ca sunt foarte suparat cand cineva nu ma asculta! Lucy, nu ma fa sa repet inca odata!

- Te rog, nu o sa mai fac nimic! A fost o prostie, nu imi fa nimic! Spune ea incepand sa planga, insa asta nu il impresiona pe Hayden. Ba chiar il excita, vazand-o atat de slaba in fata lui. Atat de supusa.

- A fost o prostie, intr-adevar, insa acum o sa iti primesti pedeapsa, ca sa stii data viitoare ce se intampla daca imi incalci regulile.
Hayden punea in balanta daca sa o duca in camera lui pentru torturi sexuale sau sa o pedepseasca chiar aici, de fata cu restul, ca sa le scoata ideile de evadare din cap si celorlalte. Alesese a doua varianta, dar cu cateva elemente ale camerei speciale.
Voia sa le dea o lectie tuturor.
O luase chiar el de mana pe Lucy si o aruncase pe patul din mijlocul camerei. Acelasi pat unde o luase si pe Amely.

- Sa nu te misti de aici si sa te dezbraci pana vin, daca nu vrei sa complici lucrurile, o ameninta si iese furtunos din camera.
Voia sa aleaga cateva lucruri pentru pedeapsa ei. Luase un bici bdsm, cateva vibratoare si jucarii anale si revenise la ea.
Nu il ascultase, dupa cum banuise. Se ghemuise intr-un colt al patului fara nici o haina in minus, fata de cum o lasase. Plangea si isi tinea genunchii ridicati la piept, incercand cumva sa se protejeze de ce va urma.

- Te incapatanezi sa nu asculti ce iti spun, deduce el. Prea bine. Armand! Striga si angajatul sau isi face aparitia imediat.

- Leag-o de maini si pune-o pe burta! Ii porunceste si acesta incuviinteaza.

- Nu! Hayden! Te rog, nu! Striga aceasta disperata incercand in zadar sa fuga din calea lui Armand.
Barbatul o prinde si ii leaga mainile, prinzandu-le apoi de pat, exact cum ii ordonase Hayden.

- Poti sa te retragi acum, multumesc, ii spune si il expediaza.
Celelalte fete nu indrazneau nici macar sa se apropie, fiindu-le frica sa nu fie luate in locul ei. Allisson era singura care privea plictisita si neafectata. Le considera proaste pe celelalte care nu se supuneau, dar se bucura ca asa crestea ea in ochii lui Hayden.
Aflase povestile fetelor in timpul petrecut langa ele si se intreba de ce pur si simplu nu acceptau. Majoritatea au fost sarace inainte si acum puteau primii orice lucru material isi doreau. Plus ca Hayden era un barbat chiar atragator si le putea oferii placere cu usurinta, asadar nu intelegea atitudinea lor. Puteau pur si simplu sa se bucure de ce primeau, chiar si asa, private de libertate.
Alli abia astepta sa termine cu restul ca sa il poata avea doar pentru ea.

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now