24. Dor

10.6K 398 45
                                    

In ultimele zile Hayden se afundase in munca. Singura destindere fusese Olivia, care parea dornica sa il sarisfaca in orice mod si Allisson, care il astepta in fiecare seara pregatita si parea tot mai obsedata de el.
Totusi, nici una dintre cele doua nu reusea sa ii ia gandul de la Amely, ce era tot mai prezenta in mintea lui.
Se abtinuse cu greu sa nu mearga in camera ei si sa nu o mai urmareasca deloc pe camerele de supraveghere. Era tot mai irascibil si mai agitat si ceva ii spunea ca micuta bruneta era responsabila pentru starea lui.
De asemenea, nici pe Darcy nu o mai vizitase, decat odata, cand se intamplase acelasi lucru ca la intalnirile precedente. Sex anal si atat. Ceva la Darcy ii amintea de Megan. Era rece, desi se bucura de atingerile lui, nu parea sa simta mai mult decat placerile carnale. Se astepta sa gaseasca altceva la Darcy. Ceva mai special, insa se convingea tot mai mult ca se inselase in privinta ei si incepea sa urasca asemanarea dintre ea si fosta lui iubita.
Aria inca nu isi primise pedeapsa, iar Hayden nu stia cum ar trebui sa procedeze in privinta ei. Poate ar trebui sa o trateze pur si simplu ca pe celelalte.

In camera de zi, fetele erau impreuna, in mici grupulete. Amely statea de obicei cu gemenele, desi o placea mai mult pe Anabelle, caci Brianna i se parea putin prostuta si aroganta. Pe deasupra, cea din urma se intelegea si cu Allisson, care devenise o durere de cap. Incepuse sa dezvolte o obsesie pentru Hayden si ii povestea zilnic confidentei sale, Briannei, cate ceva din ce se intampla intre cei doi. Amely auzea de multe ori acele lucruri, caci Allisson nu se chinuia sa vorbeasca incet si se abtinea cu greu sa nu ii dea vreo replica.
Oricat incerca sa nege, era geloasa. Stiuse in ce se bagase si totusi nu voia sa renunte. Insa, atata timp cat Hayden o evita, nu putea face nimic.
Pana si din povestile lui Allisson, intelesese ca doar o folosea. Sau poate se mintea singura si Hayden o placea mai mult decat pe ea. Voia sa creada ca simtise si el ceva special intre ei doi. Spera cu adevarat ca va reusii sa ii dezgroape inima monstrului, insa fiecare zi in care nu il vedea, ii aducea nesiguranta ca e inutil si ca se amageste singura.
Il vazuse pe Armand intrand sa le verifice si fugise de graba spre el, lasandu-le pe fete sa isi continue discutiile care mai mult o enervau.

- Putem vorbii, putin? Il intreaba pe barbat si acesta o priveste suspicios.

- Spuneti, domnisoara. Aveti nevoie de ceva?

- Poti sa imi spui Amely, ii cere ea si se uita stanjenita in jur, la fetele ce erau cu ochii pe ea. Putem vorbii pe hol? Am nevoie de ceva, ii spune si acesta aproba, deschizand usa si lasand-o sa iasa.

- Amely, acum poti sa imi spui de ce ai nevoie, o indeamna Armand si aceasta trage adanc aer in piept.

- Vreau sa il vad pe Hayden, spune dintr-o suflare.

- O sa il anunt, vine raspunsul lui sec.
Fata ofteaza, caci era sigura ca nu va venii sa o vada. Putea observa ca o evita, caci de fiecare data cand venea sa le viziteze pe restul, ea era trimisa in camera ei. Aflase ca vine doar de la Anabelle, ce o tinea si pe ea la curent. Observasera toate ca mereu pe ea o da la o parte si erau destul de suspicioase. Le auzea vorbind despre ea.

- Nu se poate sa ma duci acum la el? Isi incearca norocul totusi si observase figura uimita a barbatului.

- Din pacate nu este posibil. Trebuie mai intai sa il intreb.
Aceasta aproba din cap si intra inapoi pe usa, asezandu-se de aceasta data departe de restul, pe un fotoliu ce ii oferea vedere spre copacii din jurul conacului. Era dezamagita. Nu isi putea scoate din cap povestile spuse de Allisson. Ceva dinauntrul ei o durea de fiecare data cand isi amintea.

Hayden fusese anuntat imediat de Armand ca Amely doreste sa il vada, insa nu ii oferise un raspuns. Isi dorea si el. Ii lipsise in fiecare zi, desi asta era un amanunt ce nu il va recunoaste in fata ei. Incerca sa se tina departe de ea, fugea de sentimente. Poate trebuia sa o faca sa nu mai spere. Sa se duca chiar acum si sa aleaga alta papusa, in fata ei. Dar parca aceasta varianta nu il incanta. Nu voia sa o faca sa sufere, cerea de fiecare data sa fie dusa in camera ei pentru a nu-l vedea cu restul. Era constient ca ea aflase fiecare amanunt, insa tot nu se simtea in stare sa fie aproape de ea si sa o ignore, sau sa atinga oricare alta papusa. Isi trecuse mana prin par si se asezase pe scaunul de birou, luand o gura zdravana de whisky.
Ii era din ce in ce mai greu sa stea departe de ea.

Amely, pe de alta parte astepta cu nerabdare raspunsul lui Armand, dar pe masura ce minutele treceau, era din ce in ce mai convinsa ca aceasta nu doreste sa o vada.
O auzise pe Allisson facand remarci rautacioase, despre faptul ca ii ceruse ceva lui Armand. Spunea ca cerseste atentia lui Hayden si ca este o biata naiva, ce crede ca ar prefera-o pe ea.

- Ai vreo problema? Intreaba enervata de comentariile ei.

- Si daca am, ce? O sa mergi sa plangi putin la Armand sperand ca Hayden o sa vina sa te salveze? Rade aceasta batjocuritor.

- Doar pentru ca se culca cu tine, nu inseamna ca esti mai speciala. Esti doar o tinta usoara. Te foloseste pentru ca esti idioata, ii spune aceasta nonsalant, desi o durea putin ce spunea blonda. Intr-un fel, cersea atentia lui Hayden si se simtea jenata pentru asta. Pana la urma, le folosea pe toate. Chiar si pe ea, insa nu putea rata ocazia sa o puna putin la punct pe infumurata.

- Repeta, maraie Allisson.

- I-D-I-O-A-T-A! Ii spune aceasta pe litere si ranjeste spre ea, provocand-o.
Allisson se apropie de ea si o prinde de mana. Poate asa chiar ii va atrage atentia lui Hayden, se gandeste si zambeste cu si mai multa pofta, sfidand-o pe blonda ce mai putin scotea aburi pe nas.

- Cum indraznesti? Striga Allisson spre ea, dar Amely doar ii impinge mana.

- Doare adevarul, papusa?
Atinsese un punct sensibil, caci palma lui Allisson se lipise de obrazul ei. Atat ii trebuise. Se napustii asupra blondei, facand ditamai scandalul si daca planul ei va functiona, in urmatoarele cinci minute Hayden va fii aici.
Anabelle si Brianna intervenisera imediat, incercand sa le desparta, insa pana nu primisera ajutor si din partea lui Armand si Logan, fusese inutil.
Amandoua au fost duse in camerele lor si inchise acolo.

- O sa o incurcati rau, amandoua! O anunta Armand, ce o insotise pana in camera.

- Asta si sper, spune zambindu-i strengar si se asezase relaxata pe pat.
Armand desi incerca sa para serios, scapase un mic chicot. Intelesese planul brunetei. O placea. Observase si el cum Hayden devenea alt om in preajma ei si se bucura. Spera si el ca cineva ii va deschide sufletul sefului sau. Ii era alaturi de multi ani. Stiuse prin ce trecuse.

Hayden fusese instiintat imediat de cele petrecute. Nu ii venea sa creada ca Amely chiar intrecuse masura intr-un asa fel. Banuia ca Allisson ar fi putut sa o provoace, totusi.
Ceva ii spunea ca toate acestea s-au intamplat datorita refuzului sau de mai devreme, de a o vedea.
Oftase si se ridicase de pe scaun, parasind biroul. Avea de gand sa mearga la Allisson.

- Hayden, iubitule! Idioata aia m-a zgariat pe fata! Se plange aceasta imediat ce el intrase pe usa.

- Vreau sa stiu de la ce a inceput asta, ii cere ignorand total miorlaielile fetei. Adevarul, Allisson, caci voi verifica oricum pe camere. Stia cat este de sireata si ca ar fi intors oricum situatia in favoarea ei.

- Pai... mi-a spus ca doar ma folosesti! Apoi m-a facut idioata. Incepe ea sa ii explice. Ea crede ca o preferi pe ea. Incearca sa iti atraga atentia! Nu intelege ca ma vrei mai mult pe mine! A fost geloasa si m-a provocat! Insira aceasta totul, incercand sa para cat mai convingatoare.
Modul ei de a fi il extenua pe Hayden. Singurul ei atu era ca il satisfacea, caci ar murii daca ar fi nevoit sa o auda vorbind toata ziua. Se comporta ca o fetita rasfatata si modul obsesiv in care se purta cu el ii dadea dureri de cap. Devenise un ghimpe in coaste.

- Asculta-ma bine, Allisson! Sa fie ultima oara cand se intampla asta! Nu am nici o preferata, minte el. Nici una dintre voi nu este mai presus de cealalta! Daca am venit la tine in ultimele seri, inseamna ca-mi place sa ti-o trag. Nimic mai mult, spune acesta nervos. Sa-ti iasa din cap aerele acestea de superioritate! Zilele acestea nu mai iesi din camera, spune categoric si iese trantind usa.
Acum urma partea cea mai grea. Caci trebuia sa ii faca fata lui Amely.
Era tentat sa ii dea planul peste cap si sa nu o viziteze, dar dorul de ea nu il lasa.

********

S-au incins putin lucrurile intre fete:))
Ce credeti ca se va intampla in continuare? Cum va decurge intalnirea celor doi?

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now