26. Buna dimineata

8.8K 407 91
                                    

Amely isi muscase buza si mai ca nu ii venea sa rada. Ii cedase chiar usor si nici nu avea idee ce il astepta.

- Pai...spune incet, luand o pauza pentru a-l saruta, tocmai mi-ai promis ca vei venii sa imi spui noapte buna in fiecare seara si ca ma vei lua sa dorm cu tine in fiecare vineri si sambata noapte, rosteste ea, asteptand reactia lui.
Acesta incepuse sa rada si se rasucise deasupra ei, capturandu-i buzele.

- Si eu care credeam ca imi vei cere sa te iau de nevasta, spune razand. Poate chiar ii placuse ideea lui Amely, chiar daca avea sa ii dea peste cap toate planurile. Era prea incantat ca sa se gandeasca la asta acum.

- Mmm, nu. Pe asta mi-o vei cere tu, ii spune zambind cu gura pana la urechi, sigura pe ceea ce afirmase, insa Hayden inghitise in sec.
Nu se mai gandise la casatorie, nu de cand Megan ii dovedise cat de parsive pot fi femeile si care sunt adevaratele lor interese. Amely atinse o coarda sensibila.

- Si ce altceva iti mai doresti? O intreaba incepand sa coboare cu saruturile pe gatul si sanii ei, acoperiti foarte putin de materialul rochiei.

- Astazi este ziua dorintelor indeplinite? Intreaba ea chicotind.

- Poate. Sau poate sunt doar curios ce iti mai trece prin cap. Asa ca spune-mi, iubito, ce altceva iti mai doresti? Ii sopteste cu vocea lui groasa si ragusita. Era al naibii de excitat. El stia exact ce isi dorea in momentul acela. Voia sa sfasie materialul ce ii statea in cale si sa o faca a lui, iar si iar. Ii lipsise.

- O pisica! Spune uimindu-l, caci se asteptase sa ii spuna ca il doreste pe el.

- O.. pisica? Repeta el nedumerit.

- Mhm. Iubesc pisicile. Si sunt toata ziua singura. O pisica ar fi perfecta, spune cu acelasi entuziasm ca al unui copil ce primeste o jucarie noua.
Hayden nu se putuse abtine sa nu rada si sa nu o sarute. Amely chiar era inocenta, isi spusese in gand. Avea sa ii indeplineasca si aceasta dorinta. De fapt, nu credea ca i-ar putea refuza ceva.

- Dar acum te vreau pe tine, Hayden! Ii spusese si il trase mai aproape de ea. Il dorea cu adevarat. Tanjise dupa atingerile lui si nu doar atat. Momentele de intimitate erau singurele in care Hayden ii arata exact ce simtea si anume, devenise exact opusul primei dati. Nu voia sa o raneasca, nu era brutal, ci extrem de atent la nevoile ei.
Incepuse sa o sarute usor, pornind de la gatul dezgolit, sani, abdomen, apoi cand se apropiase de zona sensibila, revenise la buzele ei.
Ii prinsese parul in mana si o sarutase cat pentru toate zilele in care lipsise.
Lungind preludiul, nu o tachina doar pe Amely, ci si pe el insusi, asa ca scapase de boxeri si intrase in ea. Ii simtise umezeala si se bucura ca avea acel efect asupra ei.
Se rotise si o luase pe ea peste el. Ii prinsese talia cu palmele si o pozitionase mai bine deasupra lui, gemand cand intrase inapoi.

- Hayden...

- Te descurci, iubito! O linisteste acesta si o ghideaza. Amely nu era atat de nepriceputa precum credea ea. Nu stia cat adora Hayden inocenta ei, cat de mult o dorea stiind ca absolut nimeni nu o mai atinsese si cat iubea sa fie el cel care o invata tainele placerilor trupesti. 
Ii prinsese coapsele in maini si se ridicase cu tot cu ea de pe pat, sprijinind-o cu fundul pe pervazul ferestrei. Ii facea placere sa o simta agatata de el, cu mainile dupa gatul lui, asa cum il tinea de fiecare data cand nu voia sa il lase sa plece.

- Ce spui de un dus, iubito? O intreaba chicotind, dupa ce amandoi au terminat. Amely sfarsise putin "murdarita", caci Hayden aproape uitase ca nu trebuia sa isi dea drumul in ea. Aproape. Iesise exact la țanc, insa totul ajunsese pe piciorul si abdomenul fetei. 
Aceasta aproba si Hayden o luase in brate, pornind cu ea catre baie. Isi spalasera trupurile reciproc, mangaierile starnindu-le iarasi dorinta.

- Nu mi-a ajuns doar atat, frumoaso, ii spune lipindu-si buzele de ale ei.

- Hayden, o sa ma storci de energie, se plange aceasta, desi nici ei nu ii fusese suficient. Nu credea ca se va putea satura vreodata de senzatiile pe care i le provoca barbatul.

- Si noaptea abia a inceput, ii spune si o patrunde chiar acolo, cu apa fierbinte curgand deasupra trupurilor lor, deja infierbantate.

Cateva ore mai tarziu, Amely se trezise prima. Adormise complet dezbracata langa el, din cate isi amintise, pe canapea, insa acum era in pat si nu avea idee cand o mutase acolo.

Bratul lui era incolacit dupa talia ei, tinand-o aproape si cu greu reusise sa scape din stransoarea lui.
Ii oferise un sarut pe obraz, apoi dorise sa se ridice din pat, dar el o luase inapoi.

- Unde crezi ca pleci? O intreaba jucaus, cu vocea somnoroasa.

- Sa iti fur o alta camasa, ii raspunde ea chicotind.

- Oricat mi-ar placea cum iti vin camasile mele, iubito, asa cum esti acum e perfect, spune tragand-o peste el, pentru un alt sarut. Haide sa mai dormim putin, o roaga,  aranjandu-i o suvita dupa ureche. 

- Mm, mi-a sarit somnul, protesteaza ea, incercand sa scape din bratele lui, fara reusita.
Il lasase pe el sa adoarma la loc, apoi isi continuase planul. Luase una dintre camasile sale, neagra, de aceasta data si se strecurase afara din camera. Data trecuta, Megan ii stricase micul dejun cu Hayden, asa ca se gandise ca o putea face acum. Pregatise acelasi lucru, punand intentionat ciocolata pe clatite, desi Megan o informase ca lui Hayden ii plac cu dulceata. Poate chiar era timpul sa isi schimbe gusturile.
De aceasta data, nici Logan, nici Armand, nu il mai anuntasera pe Hayden ca micuta bruneta iesise.
Stateau cu ochii pe ea, insa nu o mai intrebase nimeni daca el i-a dat voie.
Poate Logan nu il cunostea atat de bine pe Hayden, insa Armand stia ca ea era exact ce avea el nevoie.

Amely se concentrase sa aranjeze totul frumos pe farfurii si nici nu auzise cand Hayden intrase in bucatarie. Nici macar el nu mai era furios ca se strecurase din camera. Isi incolacise bratele in jurul ei si o sarutase pe umar. S-ar putea obisnui cu diminetile de genul acesteia.

- Buna dimineata, iubito!

****************

Daca aveti intrebari in legatura cu cartea, le astept in comentarii. O sa incerc sa postez mai mult.
Ce credeti ca se va intampla? Se va tine Hayden de promisiune?

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now