6. Allison

33.1K 637 102
                                    

Hayden ii lăsase câteva cerințe simple fetei, dar știa că încă nu îl ia în serios și nu va îndeplini totul.
Era convins că nu a înțeles cât de strict e cu pedepsele și că el nu iartă niciodată.
A deschis ușa încet,  pregătit să o vadă. Era chiar nerăbdător.

Așa cum ceruse, Allison îl așteptase numai cu veioza de pe noptieră aprinsă. Ii spusese să își ia o lenjerie roșie, peste care să pună o cămașa albă transparentă din șifonierul ei. Și insistase să își aleagă una dintre jucăriile sexuale pe care i le lăsase în pat.
O rugase sa folosească un ruj roșu aprins și să îl aștepte cuminte în pat.

Era în pat, în cămașa de noapte albă de mătase, transparentă, pe care el o ceruse, iar lenjeria roșie putea fi zărită pe sub.
Însă greșeală ei era că își luase pantaloni și stricase absolut tot farmecul. 

- Mai sa fie, devii o fată ascultătoare?  O întreabă el provocator, în timp ce se așează lângă ea, pe pat. Allison, în schimb, se ferii de el și își mutase trupul în partea cealaltă a dormitorului. Hayden rânji satisfăcut. Știa că deja o câștigase. 

- Spune-mi, păpușă.. Ți-ai ales o jucărie?  Pentru că vreau să ne jucăm murdar în noaptea aceasta.
Ea scutura negativ din cap, frecându-si temătoare mâinile transpirate de emoție.

- Parcă te-am anunțat că te voi pedepsii pentru fiecare cerință neîndeplinită în parte. Și deja ai una pe lista, din cauza pantalonilor.  Crezi ca am cerut lenjeria aceea roșie ca sa nu o pot vedea?  Trebuie să înveți odată să mă asculți. Acum să lămurim partea cu jucăria, vom vedea ce pedeapsă iți dau pentru restul. De ce nu ai ales una? 

- N-nu știu.. Se bâlbâie Allison, complet speriata de ce pedeapsă ar putea primii. În fața celorlalte făcuse pe dura, însă acum, în intimitate, rămasă singura cu Hayden era slabă și al naibii de nesigură. Crezuse că poate o hipnotizase, de îi era atât de greu să se opună.

- Ce nu știi? Întreaba din nou.

- Nu știu ce sunt..majoritatea, rostește timidă arătând spre jucării.
Pe fața lui Hayden se așterne instant un zâmbet ștrengar, pervers, ce dădea de înțeles că lucruri necurate i-au străbătut mintea.

- Pentru asta sunt eu aici! O lămurește,  trecând o șuviță rebela de a ei, după ureche. Coboară ușor cu degetele și îi mângâie chipul, apoi se oprește asupra buzelor.  Acele buze care se plimbaseră de-a lungul penisului sau...
Își adâncește fata în scobitura gatului ei, mușcând ușor pielea fina, apoi sărutând-o. Allison se resemnase. Ba mai mult, atingerile lui îi făceau plăcere și teama dispăruse.  Era naivă, începea să simtă lucruri interzise pentru cel ce o răpise din sânul familiei sale. Oricum, se săturase de viața avuta înainte. Părinții ei erau mult prea stricți,  de parcă ar fi vrut sa o călugărească.
Dar îl mințise pe Hayden, știa ce sunt mare parte din jucăriile acelea, aflase când se uitase pe ascuns la filme pentru adulți, când părinții ei nu erau acasă.  Hormonii fetei erau agitați de multe ori și simțea unele nevoi, ce în final și le satisfacuse singură. 

- Atât de inocentă! Șoptește el mângâindu-i pielea de sub cămașă. Știi, ai două opțiuni: fie aleg eu doua jucării pe care să le folosim astăzi, fie repeți oralul acela. Asta pentru că nu m-ai ascultat și nu ai ales tu singura. Iar pentru pantalonii aceia..mă gândesc eu la ceva. Deci? Continua el văzând că fata nu răspunde.

- N-nu vreau să folosesc lucrurile acelea, răspunde ea temătoare.

- Prea bine. Atunci dă-ti jos hainele de pe tine și suge-mi-o, baby. De
o jucărie oricum nu scapi, ranjeste el. Se ridicase în picioare, desfacand cureaua pantalonilor si îi lăsă să cadă, cu tot cu boxeri. Începuse să și-o frece singur în fata ei.

- Sunt nerăbdător, Allison. Da cămașa aceea jos, o avertiza pe fata, însă ea se blocase. Mâinile lui Hayden îi prinseseră gambele, trăgând-o spre el. Allison icni speriata dar el o liniștii imediat, sărutând-o firav.
Buzele lor se plimbau unele peste altele, iar ea nici măcar nu observase când rămăsese fără pantaloni și cămașa..ăsta era efectul lui Hayden: le lua mințile, încetul cu încetul.
Ii luase mana într-a lui și o dusese ușor către scula imensă.
Allison deja știa ce trebuie să facă, așa că începuse să se miște. Se aplecase în fata lui, așezându-se în genunchii și începuse să îi frece penisul, cu mișcări rapide. Hayden gemea, dorind sa îi simtă buzele cât mai repede.  Era mândru, tocmai își câștigase păpușa, mai avea 7.
Ii prinsese suav parul fetei, ridicându-i privirea spre el.

- E timpul, scumpo.  Ia-mi-o în gură acum!
Ea deschise gura, indesandu-si singura mădularul lui Hayden. Partea ei perversă prelua acum controlul, ghidându-i fiecare mișcare.
Îi linsese capul, apoi o lua cu totul, atât cât se putea. Mâinile ei micuțe mângâiau testiculele iar păpuşarul era înnebunit.
Când simțise că nu mai rezista și își dorește mai mult, o oprise, împingând-o în pat. Brațele sale i-au desfăcut coapsele imediat după ce i-a tras chiloții jos și gura lui îi atacase miezul.
O lingea, cu poftă, provocându-i gemete. Allison nu mai simțise vreodată așa ceva și era în extaz. Dacă crezuse ca atunci când viziona filmele acelea fusese excitata, acum era de a dreptul inundată.  Se zvarcolea sub gura flamanda a lui Hayden, cerând singura mai mult.
Faptul ca fusese ținută într-un glob de cristal pana acum, făcuse evadarea atât de picantă.
Nu vroia să se mai întoarcă acasă, la monștri ce o țineau închisă, ascunsa de ochii lumii și de plăcerile vieții, vroia să simtă că trăiește, iar primul pas spre visul ei era chiar Hayden.
Bărbatul urcase deasupra ei și își continuase jocul seducției, la care era de altfel,  un adevărat expert. 

- Ești pregătită, Allison? O întreabă printre gemete, când mâinile fetei încep să îi exploreze trupul.

- Da, Hayden! Ii răspunde sigura pe ea, mai sigura ca niciodată,  mânată de repulsia față de cei ce îi fuseseră părinți.
Acționa de parcă vroia să le demonstreze lor că toate încercările de a  o păstra numai pentru ei fuseseră inutile. Se va bucura de fiecare moment de acum încolo, se decise.

- Mi te oferi, păpușă? O întreabă Hayden din nou, pentru a se asigura că o câștigase pe deplin. Răspunsul afirmativ nici nu apucase să părăsească gura fetei, că un geamăt înfundat îl acoperise. 
Bărbatul se afundase neașteptat de repede și de mult în trupul firav al lui Allison, lăsând-o pentru câteva secunde fără aer.
O lăsase câteva secunde să se obișnuiască   puțin cu sentimentul de "plin", apoi ieșise ușor.
Lacrimi curgeau pe chipul fetei, contrar dorinței ei de a le tine în frâu. Nu fusese deloc gentil, dar nici brutal. Nu o făcuse cu pasiune, ci cu foc, cu dorință.
Locul o ustură teribil, iar când el intrase iarăși își simțise pântecul sfâșiat.
Știa că o să o doară, dar nu crezuse că atât de tare.
Un țipăt scurt scăpase când Hayden pompase iarăși înăuntrul ei, încercând să găsească un ritm pentru a nu o rănii.

- Shh! O liniștii el, sărutând-o pe unde apucase. O sa treacă imediat, promit!
După alte câteva penetrări, devenise mai ușor.  Durerea nu mai era atât de puternică, iar plăcerea își făcea loc, puțin câte puțin.  Ritmul crescuse și gemetele erau mai alerte.
Orgasmul lui Allison o luase pe neașteptate și cuprinsa de senzații noi, de nedescris pentru ea, finalizase cu un țipăt prelung.
Hayden nu putea termina doar cu atât.  Era un bărbat cu o experiență sexuala vastă, nu ii ajungeau acele puține minute de plăcere oferite de ea, însă știa că fusese destul.
O întorsese ușor pe burtă, cu fundul spre el și începuse să își plimbe mădularul printre fesele bombate ale fetei.

- Nu mai pot, Hayden..te rog. Nu mai vreau și acolo! Se plânse fata.

- Liniștește-te, iubire! Nu am să intru și aici astăzi! O calmează, plasând săruturi fine pe omoplații fetei.
Își plimba în continuare bărbăția printre fesele ei,  strângându-le și tot pe neașteptate își introduse un deget lubrifiat în anusul ei.

- Iubito, acum urmează jucăria ta!

☆☆☆☆☆

Ce jucărie credeți că alege? Vă cer câteva păreri în legătură cu cartea și vreau sa văd pe cine am aici.

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now