20. Tensiune

10.4K 371 37
                                    

Era luni dimineața și Hayden era blocat în trafic. Îsi propuse sa lucreze de acasa in aceasta zi, insa un teanc de hartii il asteptau la birou pentru a fi semnate si o sedinta avea loc in mai putin de o ora, patruzeci si cinci de minute, mai exact. Privea enervat spre multimea de masini din fata lui, ce pareau ca au ramas intepenite si blestema in gand traficul infernal din oras. Era un om punctual si de cuvant, nu dorea sa isi strice imaginea pe care si-o crease din greu, in fata angajatilor si partenerilor sai, desi nimeni nu ii va cere explicatii.
Ii ceruse soferului sau sa claxoneze, desi era constient ca un claxon in plus nu va schimba situatia, dar era agitat.
Nu doar din cauza sedintelor, ci din cauza a ceea ce se intamplase cu o zi in urma.
Isi petrecuse intreaga zi in compania lui Amely si fusese cu adevarat greu sa plece de langa ea de dimineata. Nu era obisnuit sa se trezeasca cu cineva langa el. Era singur de multi ani si se obisnuise asa, insa fata nu il deranjase deloc. Din contra, modul in care ea parea ca se potriveste la fix langa el, in patul lui, ii daduse o stare de bine dar il si bagase in sperieti in acelasi timp.
Nu planuise asta. Nu isi dorea sa mai pice in mrejele unei femei.
Nici nu bagase de seama ca masina se pusese in miscare si in scurt timp ajunsese in fata cladirii impunatoare pe care o detinea. Coborase grabit si se indreptase spre biroul sau. Mai avea fix douazeci si trei de minute sa isi ia lucrurile si sa mearga in sala de sedinte.
O vazuse pe Olivia, aranjand cateva hartii pe biroul ei. Era mult prea concentrata, asa ca nici nu il observase.

- Buna dimineata, Olivia, ii spune el si trece ca un fulger. Isi pusese totul in ordine si pleca la fel de grabit spre sala de sedinte.
Durase trei ore si deja simtea cum isi pierde rabdarea. Nu se putea concentra deloc, pe nimic, in afara de Amely. Gandul ii zbura intruna la micuta bruneta. Avea impresia ca incepuse sa dezvolte o obsesie pentru ea. Pur si simplu nu si-o putea scoate din cap si ii venea sa fuga spre casa si sa o ia din nou. Nu se saturase de ea, desi pierduse numarul partidelor din ziua precedenta.
Intrase in birou si se lasase pe spatarul scaunului, frecandu-si fruntea cu buricele degetelor.
Se simtea epuizat. Nu isi amintea nimic din ce se discutase in sedinta, caci nu fusese atent.

- O cafea, Hayden? Il intreaba Olivia intrand pe jumatate in birou.

- Olivia, pentru tine sunt domnul Black, ii spune sever, demonstrandu-i ca acea seara nu insemnase nimic pentru el. Si da, as dorii una. Tare, adauga apoi.
Aceasta incuviinteaza din cap si iese pe usa, stanjenita. Sperase ca il atitudinea lui se va schimba macar putin, insa se inselase. Preparase cafeaua si batuse la usa inainte sa intre.
De indata ce primise permisiunea, se indreptase spre  Hayden, asezandu-i cafeaua langa el.

- Cafeaua dumneavoastra, domnule Black, ii spune supunandu-se dorintelor lui. Mai doriti ceva?

- Multumesc, nu, ii raspunde acesta si un gand nastrusnic ii trece prin cap. Sexul il ajuta mereu sa uite de orice. Poate Olivia ar fi chiar folositoare in momentele cand dorea cu orice pret sa uite de Amely.

- Olivia, stai, o opreste chiar inainte sa plece.

- Da? Intreaba aceasta curioasa.

- Poate ca un masaj la umeri mi-ar fi de folos. Sunt destul de incordat. Crezi ca poti face asta? Desigur, daca nu cer prea mult.
Aceasta ramane blocata, in tocul usii, pe care mai apoi o inchide si merge spre el, cu picioarele tremurandu-i.

- Sigur, spune punandu-si mainile tematoare pe umerii lui.
Hayden se lasase moale, pentru cateva momente, incercand sa se relaxeze, apoi isi duce o mana spre piciorul ei, mangaind cu buricele degetelor genunchiul, apoi urca usor spre coapse, asteptand parca permisiunea ei.
In ochii lui, secretara era o tinta usoara. Era convins ca nu il va refuza. Aceasta se opreste din masat, asteptand urmatoarea lui miscare.

- Multumesc pentru masaj, dar cred ca am nevoie de ceva mai mult sa scap de toata tensiunea asta.

- Ce sugerati? Intreaba ea curioasa desi deja ii treceau multe prin cap.
Hayden o prinde de mana si o trage in fata lui, privind-o intens, analizand-o, apoi isi lipeste buzele de ale ei. Olivia ii raspunde imediat.
Dupa ce este convins ca ii aprinsese apetitul femeii, o prinde de par, ducandu-i capul spre zona lui intima.
Secretara nu sta prea mult pe ganduri si ii desface pantalonii, mangaindu-l desupra boxerilor, pe madularul erect. Ii daduse si pe aceia la o parte si incepuse sa isi miste mana de-a lungul barbatiei lui.
Hayden se simtea din ce in ce mai nerabdator, asa ca fara nici o finețe, si-o luase in mana si prinzand-o pe ea de cap, i-o bagase in gura, un geamat scapandu-i.
O ghida el, stabilind exact ritmul pe care i-l placea.

- O sa-mi dau drumul, Olivia, o anunta, lasand-o pe ea sa aleaga unde sa se termine.
Fusese surprins cand aceasta nu ii daduse drumul la penis, sugandu-l si mai frenetic. Se terminase in gura ei.
Ei, asta da asistenta personala, se gandii barbatul.
Isi inchisese singur pantalonii, cu Olivia inca stand in genunchi la picioarele lui.

- Chiar stii sa scapi oamenii de tensiune, Olivia, o complimenta el. Se gandea serios sa ii ofere o marire de salariu, pentru serviciile extra.

- Trimite-mi restul documentelor acasa, ii cere inainte sa plece.
Isi chemase soferul si se indrepta spre casa. Spera ca Amely sa se fi intors in camera ei. Nu voia sa o mai vada, macar cateva zile, caci nu era capabil sa ii reziste. Trebuia doar sa aleaga alta papusa cu care sa isi faca de cap si lucrurile vor fi mai usoare pentru el.

- Armand, cum sunt fetele? Ii cere detalii omului sau de incredere, in timp ce isi toarna bautura in pahar. Ii pune si lui si il indeamna sa se aseze.
Armand chiar era un angajat bun, cel mai bun pe care il avea. Ii dovedise asta in nenumarate randuri.

- Allison cere sa va vada. Nu a fost prea incantata ca nu i-ati mai facut nici o vizita.

- Voi rezolva si problema asta. Restul?

- Nimic special. Sunt toate acum in camera de zi, mai putin Amely, pe care am dus-o in camera ei cum ati cerut, si Darcy care a vrut sa ramana in camera.

- Are vreo problema?

- Menstruatia si durerile ei, spune Armand sec si Hayden stramba din nas. Ii stricase putin planurile, voia sa treaca si pe la ea.

-Atat?

- Ar mai fi ceva, ce nu cred ca o sa va placa, ii marturiseste acesta.

- Te ascult, il indeamna Hayden curios.

- Aria si Lucy au incercat astazi sa ne duca de nas. Aria s-a prefacut ca i se face rau pentru a ne distrage atentia, iar Lucy a incercat sa se strecoare afara. Desigur, nu a ajuns nici pana la capatul holului, il informeaza el.

- Interesant. Se pare ca avem cateva fete rele. O sa le pedepsesc personal pentru asta, ii spune si ranjeste, stiind deja cine va fi noua lui victima.

*********

Ce spuneti? Aria sau Lucy? 😈

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now