19. Feroce

10.9K 402 21
                                    

Hayden fusese anuntat ca Megan nu doreste sa plece pana nu discuta cu el. Il mai cautase de cateva ori, insa reusise sa o evite. Acum, insa, i se parea momentul perfect sa o primeasca, fara ca ea sa stie ca isi daduse acordul. Ii pusese pe angajatii sai sa fie intentionat neglijenti si sa ii lase cale libera.
Stia ca Megan fusese suspicioasa in legatura cu Amely si nu credea ca relatia lor era reala. O considera doar vreo dama de companie cu care Hayden isi impartea noptile, desi Hayden nu isi aducea tarfele acasa de obicei. Papusile lui au fost o exceptie.
Faptul ca acum ii gasise aici, cu micul dejun pregatit si nu prea decenti, ii confirma oarecum ca relatia era reala.
Megan muscase momeala, deocamdata. Spera sa fie suficient ca sa inteleaga ca ea era de domeniul trecutului, in timp ce altcineva reprezenta prezentul si viitorul lui.

- Megan, nu inteleg de ce tot dai buzna peste mine, continua sa o provoace Hayden. O simtise pe Amely incordandu-se de cand blonda isi facuse prezenta. Voia sa o faca sa isi scoata ghearele si sa vada cat de departe poate ajunge.

- Trebuie sa vorbim, cum am spus, se apara ea.

- Ce ai avea tu de vorbit cu iubitul meu? I-o taie Amely inainte ca Hayden sa poata reactiona. Ii tot dai tarcoale de ceva vreme, nu-i asa? De ce nu iti intra in cap ca pur si simplu nu este interesat? Ii spune intr-o maniera ce parea calma si degajata. O ura deja pe Megan, fara sa ii fi facut ei personal nimic. Ii facuse lui Hayden, si cu siguranta fusese ceva ingrozitor de il facuse sa isi piarda mintile. Ea nu avea idee cat de mult il distrusese pe el, dar Amely intentiona sa construiasca bucatica cu bucatica sufletul lui demolat.

- Crezi tu ca nu este interesat? Ii rade in fata Megan. Probabil esti o domnisoara de ocazie, cu care isi va pierde putin timpul apoi va trece mai departe. Sa fim serioase, drăguță. Nici macar nu te arata lumii. Cat de serios crezi ca este?

- Nici nu ai idee cat de serios este. Faptul ca nu apar niciunde este strict dorinta mea. Ce ar fi sa iesi din casa noastra si sa nu mai intrii niciodata? Accepta ca nu esti binevenita. Daca Hayden ar fi catusi de putin interesat de tine, te-ar cauta chiar el.

- Cat de naiva...sopteste Megan. De cat timp dureaza relatia asta?

- Dar ce e asta, interogatoriu? Intervine Hayden. Ti-am spus sa te cari si sa nu ma calci pe nervi, Megan. Vad ca insisti.

- Nu sunt nevoita sa iti dau vreun detaliu, ii raspunde Amely tinandu-si in continuare mainile le Hayden.

- Nu il cunosti deloc, asta imi demonstreaza ca nu aveti o relatie de mult timp. Cum spuneam, ceva pasager. Lui Hayden nu i-au placut niciodata clatitele cu ciocolata, mereu le mananca cu dulceata, spune aratand spre farfuriile pregatite deja pe masa.

- Oamenii isi mai schimba gusturile. In plus, candva te-a placut si pe tine, ceea ce nu mai este valabil si acum, ii replica Amely si reuseste din nou sa ii taie ranjetul de pe chip blondei.

- Hayden, trebuie sa discutam, fara spectatori, insista Megan, ignorand total replica brunetei si se apropie de el fara nici o jena. Amely isi simtea sangele fierband si nu mai avea mult pana exploda. Desi nu era o persoana violenta, in acel moment isi dorea sa ii umfle buzele si mai tare coțofanei din fata sa. Nu uitase ca relatia ei cu Hayden nu era reala, dar nu voia sub nici o forma sa o mai lase sa il darame pe barbatul de care ea se indragostise. Avea speranta ca intr-o zi Hayden va realiza cat greseste si credea ca ea il va aduce spre calea cea buna.
Se aruncase in fata lui Hayden, ca un paravan, exact inainte ca mana blondei sa ii atinga bratul.
Cu toata "feminitatea si delicatetea din lume", o plesnise peste mana ce ramasese suspendata undeva in aer, facand-o sa o priveasca cu surprindere si dezgust.

- Megan, cu tot respectul, imi pari o tarfa ieftina imbracata scump. Ce ar fi sa dispari chiar inainte sa ma apuc sa iti deranjez podoaba capilara? Nu de alta, dar sunt tot mai tentata. Hayden este barbatul meu si sa iti intre bine in cap asta!

- Hayden, potoleste-ti cățelușa, ii porunceste aceasta si in cateva secunde, totul degenereaza. Amely era cu mana adanc bagata in parul ei, in timp ce ea tipa ca din gura de sarpe. Ii luasera cateva momente barbatului sa reactioneze. Nici macar el nu se asteptase ca Amely sa aiba o asemenea iesire. Totusi, era amuzat de situatia. Megan si-o cautase cu lumanarea. Amely isi intrase mult prea bine in rol si ceva ii spunea ca acea scena de gelozie nu fusese regizata.

- O sa te strivesc, chiar cu tocurile astea cui, striga Megan imediat ce reuseste sa scape din mainile ei si incepe sa isi aranjeze parul si breteaua rochiei ce era oricum rupta.

- O sa iti indes tocul ala in fund, daca mai vii o singura data aici! Replica Amely furioasa incercand sa scape din bratele lui Hayden ce o tineau.

- Armand, scoate-o pe Megan de aici. Sper ca de aceasta data ai inteles! O avertizeaza el.

- Ca de obicei, Hayden! Te ascunzi in spatele unei femei, fiindca singur nu ai putea sa imi rezisti, spune aceasta iesind pe usa, impinsa mai mult de Armand.
In alte circumstante, comentariul ei l-ar fi enervat sau l-ar fi afectat mai mult. Poate avea dreptate, caci Amely reusea cumva sa neutralizele efectele pe care Megan le avea asupra lui.

Amely inca se agita nervoasa in bratele sale. Nu isi descarcase toti nervii. Replica de mai devreme o aprinsese si mai rau.

- Shh, iubito. Megan pleaca. Poti sa te linistesti acum, ii sopteste cu buzele aproape lipite de locul din spatele urechii ei. Se calmeaza instant, simtindu-l atat de aproape. Lasa toata tensiunea sa se scurga prin ea si isi lasa toata greutatea pe el.

- Nu credeam ca poti fi atat de feroce, frumoaso, ii marturiseste Hayden si o saruta pe gat. De fapt, acest lucru doar mi-a aprins si mai rau apetitul pentru tine. Cu acestea fiind spuse, o ridica si o duce inapoi spre camera lui.
Avea nevoie de ea mai mult decat crezuse, cel putin in astfel de momente cand Megan incerca sa ii intre iarasi in sistem. Se mintea singur spunandu-si ca Amely va fi doar o distragere de moment. Eșua de fiecare data cand incerca sa o respinga.
Se va gandii urmatoarea zi la consecinte, acum voia doar sa o tina sub el o zi intreaga.

****************

Bucurati-va de acest capitol, dragilor :)) Amely va lipsii putin din peisaj dupa asta. Mai am cateva papusi de care trebuie sa il pun pe Hayden sa se ocupe.
Ghiciti care este urmatoarea!

Cele 8 Păpuși (18+)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon