21 - Felix

5.4K 68 1
                                    

Vad tror du folk ljuger om mest?
6

Två grogg och en halv burk starköl senare hittade jag äntligen toaletten. Jag hade varit i det här huset någon gång tidigare, det visste jag, men fan att jag kom ihåg vart toan låg. Jag gick nöjt med en tom blåsa, redo att dricka ännu mer när jag såg Oscars hår stå i hallen och prata med en kortare brud som jag genast kände igen som Michelle Swedahl. Är hon här? Vad gör hon här? Två helger i rad har vi hamnat på samma fester, det här måste betyda något, tänkte min ganska onyktra hjärna när jag smög mig närmre för att höra vad min bästa vän hade att säga till mitt senaste ligg. Min Gud, den äkta Guden, måste tycka att jag och Michelle förtjänar en gång till att komma tillsammans i sänghalmen. Det var därför han skickat hit henne ikväll. Jag skrattade lågt åt mina dumma tankar innan min nyfikenhet tog över och jag började lyssna på deras tysta konversation.

"Du bara ljuger!" sluddrade Oscar och Michelle stönade lågt. Inte ett sådant stön hon gett mig förut, dock. Det här var ett irriterat stön, inte ett stön av njutning.

"Oscar, du är full som bara fan, okej? Vi kan inte snacka om det här nu. Tro mig, du vill inte snacka om det här, nu." sa hon trött.

"Jag vill visst! Jag menade ingenting mot dig när jag bad dig hålla tyst... Okej, men klart som fan att jag ville säga något!" sa han osammanhängande.

"Jag fattar ingenting av det du vill säga." Michelle suckade och drog bort sitt hår ur ansiktet. "Oscar, det är bäst om du bara är tyst."

"Jag är arg!" utropade Oscar och något far ner i golvet. Jävlar, Oscar måste ha halsat något jävligt starkt medan jag var borta... Det var sällan han blev såhär onykter. Och vad fan snackade de två om egentligen?

"Jag skiter fullständigt i det!" sa Michelle plötsligt och tog ett steg emot mig, så jag vände bort blicken. Det hade varit pinsamt om hon såg att jag stod och tjuvlyssnade. "Du kommer bara förstöra ditt eget liv om du fortsätter." sa hon varnande och gick sedan iväg från Oscar.

"Jävla skit." mumlade Oscar och vandrade förbi mig han också, helt omedveten om att jag stod här.

Vad fan pratade de om egentligen? Jag ryckte på axlarna för mig själv och tog en klunk av min starköl. De två hade aldrig pratat med varandra förut, vad jag visste i alla fall, och nu stod de och grälade på en hemmafest?

Jävligt konstigt. Jag satte mig i soffan och två tjejer kom fram och inledde en konversation som jag halvhjärtat var med i, men mina tankar gick i andra banor. Jag hade ingen lust att dra med någon brud hem ikväll, i alla fall inte någon brud som inte var Michelle. Jag hade hakat upp mig på henne, det kanske inte var så konstigt ändå, med tanke på att jag har gått runt hela veckan och tänkt på varför hon spelade ett jävla spel med mig. Som om jag inte var bra nog för henne eller att hon var för full för att ens minnas mig? Det tärde på mitt ego, det måste jag erkänna.

Så när tjejerna gick iväg för att gå på toa gick jag iväg för att leta reda på den otroligt jobbiga men ändå fascinerande Michelle Swedahl.

ask.fm | f.sDär berättelser lever. Upptäck nu