27 - Felix

5K 64 1
                                    

Händer det att du ligger med samma brud mer än en gång?
Händer väl, men bara om de är bra hahaha

Omar. Så fort jag hörde namnet ville jag bara himla med ögonen, men gjorde det inte. För jag ville inte få Michelle att tro att hon påverkat mig på något sätt, även fast hennes jävla ögonhimlande hade smittat av sig något.

Hursomhelst, Omar. Hela veckan kollade jag efter Michelle i korridorerna och varje gång jag såg henne var hon tillsammans med den där pajasen; han verkade följa henne vart hon än gick. Tönt.

"Felix, seriöst!" pep hon och jag släppte taget. Vad fan höll jag ens på med? Omfamnade henne som ett jävla fån och var töntig som bara fan. Hon verkade dock bara tycka det var kul, tur att hon också var full. Jag släppte henne. Hennes hår stod åt alla håll. "Han vill inte ens prata med mig längre. Bara för att jag låg med dig." Hon petade mig hårt i bröstkorgen och jag flinade.

"Synd! Har han ställt ett ultimatum? Han eller Felix med den otroliga kuken som får dig att komma två gånger på en natt? Lätt val, ju." Jag flinade när Michelle bet sig i läppen för att inte skratta, men hon lyckades inte speciellt bra.

"Lägg av. Det är inte kul." Hon sa emot sig själv när hon flinade som ett fån. Vi båda vände bort blicken mot de andra när ett kräk-ljud hördes. Oscar stod med en hand pressad mot tegelväggen och spydde. Såklart.

"Jag tycker det är värt att förlora en vänskap för att få ligga med mig." sa jag och vände mig mot henne igen. Det är faktiskt sant. Michelle verkade tycka om det när vi låg, så varför ge upp sex med mig bara för att behålla den där tönten som vän?

"Vem har ens sagt att jag vill ligga med dig igen?" frågade hon.

"Du behöver inte säga det. Jag fattar ju ändå!" sa jag stolt och hon bara himlade lekfullt med ögonen. "Vi kan köra inatt igen, om du känner för det?"

"Köra, som i att ha sex igen?" flinade hon. Jag nickade. Hon skakade på huvudet.

"Varför inte?" frågade jag. Jag skulle inte ha något emot det. Alls.

"Jag är inte ens hälften så full som jag måste vara för att ligga med dig just nu, Felix." sa hon med ett skratt.

"Okej, fine." sa jag och drog fram min mobil. "Men när du väl är det, så kan du ju ringa mig." Jag log mitt charmigaste leende och Michelle skrattade det där klingande skrattet och tog fram sin egen mobil för att kunna skriva in mitt nummer i hennes mobil.

"Du ger inte upp, eller hur?" frågade hon.

"Snapchat funkar också." sa jag.

Men innan hon ens hunnit tagit min mobil i hennes hand, så såg vi båda två en mörk figur komma gående emot oss. Han rapade och slängde iväg en tom burk. "Jag har redan hennes Snapchat." sa Oscar sluddrigt och ställde sig framför mig och Michelle. Jag skrattade åt Oscars beteende och la knappt märke till vad han faktiskt sa. "Kommer du ihåg, Michelle?" Han riktade sig till henne. "När du och jag brukade... snapa?"

"Håll käften Oscar." sa Michelle trött. Jag stod bara som ett fån mellan de två. Vad fan snackar de ens om? Snapchat?

"Va." tänkte jag högt och Oscar nickade stort.

"Johodu, Felix! En gång i tiden brukade jag och din knullkompis här... Eller kärlekspartner? Vem vet? Aja, vi brukade..."

"Håll käften Oscar!" skällde Michelle och gick närmare honom. "Du är så jävla dum i huvudet!"

"Jag?" frågade Oscar förolämpat. "Dum? Ni två hatade varandra för en vecka sen och nu står ni och kramar... kramas! Kramas mitt i allt! Vad fan är det?" Hans finger vandrade mellan mig och Michelle.

Oscar vinglade till. Vad fan är det ens som händer? Oscar står här och grälar om mig och Michelle?

"Vi kramas inte!" utropade Michelle, lika förolämpat som Oscar. Jag nickade, som ett tecken att jag höll med henne. Inte fan kramas jag.

Hur full måste inte Oscar vara om han kommer fram hit och skriker på en brud han aldrig pratat med? Eller de pratade tidigare ikväll, men inte annars. Vad fan är det som händer egentligen?

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now