91 - Michelle

3.9K 75 1
                                    

Tycker du är fett stark som står emot näthatet du får!
Öh tack, bryr mig dock inte om folk hatar. #lethaterzbeyourmotivatorz så att säga ;D ;*

Varför låg jag och Felix och diskuterade våra sexliv med varandra? Han hade knullat runt mer än mig, med hästlängder. Så det var inte så konstigt att jag ville att han skulle testa sig själv.

Jag höll med honom att det hade varit najs utan kondom, men samtidigt ville jag inte erkänna att vi två hade haft så pass mycket sex vid det här laget att vi ens behövde tänka på såna här saker. Det som skulle vara en engångsgrej har eskalerat, för mycket.

Det är sorgligt att det första jag tänker på när jag är det minsta kåt är Felix, inte att jag kan tillfredsställa mig själv. Jag tänker på Felix. Vad fan har hänt?

"Kan vi prata om det här efteråt?" frågade jag, ivrig att dra av honom kläderna han fortfarande hade på sig. Jag själv satt med bara trosor ovanpå honom. Jag ville inte vänta längre.

"Ivrig?" flinade han under mig, men drog sedan av sig tröjan och förde min hand innanför hans kalsonger. Jag böjde mig ner så våra läppar snuddade varandra medan jag rörde honom. Vi andades i takt, bröstkorgarna höjdes och sänktes samtidigt. Han svalde till slut och lät sina läppar massera mina. Jag visste att jag inte borde svara dem, men att kyssa honom var som att röka sin första cigarett, om och om igen. Man visste att man verkligen inte borde, men man ville verkligen.

Så jag kysste honom tillbaka.

Låten som spelades i bakgrunden var en från Seinabo Sey, en långsam akustisk låt som bara gav mig ännu mer feeling att röra höfterna upp och ner mot Felix, som nu verkade vara hundra procent redo att trä på den där förbannade jävla kondomen som ingen av oss egentligen ville ha där.

Felix satte sig upp, och jag tog kondomen ur hans hand. När jag fått ut den förbannade saken ur förpackningen trädde jag den på honom och la mig ner på madrassen, med en hand på Felix nacke. Han kysste min hals mjukt innan han placerade sig själv mellan mina ben.

"Sch." viskade han. "Dom sover." flinade han, mot min nacke och sedan fyllde han mig, som han gjort gång på gång innan.

Jag släppte ut ett stön, kanske högre än förväntat. Men jag hade väntat så länge på det här, jag hade inte kunnat tänka klart utan honom och hans jävla kropp. Vad fan hade hänt med mig?

"Sch." Felix var stilla, lyssnade efter något ljud. Men inget hördes.

"Snälla, Felix." sa jag. Jag bad efter mer, varför kunde jag inte kontrollera mig själv?

"Du kommer väcka dem om du inte är tyst." sa Felix, med sin panna lutandes mot min. Hans hår hängde ner i tinningarna på mig.

"Jag är tyst." gnällde jag, och Felix rörde sig in och ut och jag kunde inte hålla mig från att pipa högljutt. Jag ville såklart inte väcka pappa eller Sofi, men när jag var med Felix så kunde jag som sagt inte kontrollera mig, det enda jag kunde tänka på var ju honom. Det var inte mitt fel.

Felix suckade, och kysste mig istället. Något som faktiskt fungerade, kyssen avbröt stönet som var på väg ut när Felix rörde sig ännu en gång. Hans läppar var mjuka och han pressade sig emot mig för att göra kyssen hårdare. Han tog mitt ena bröst i hans hand och masserade det lätt.

När jag äntligen lärt mig hålls käften kysste Felix mig nerför kinden, till halsen, bröstkorgen och till slut bröstet. Jag var helt mållös.

Felix och jag rörde oss tillsammans på ett helt magiskt sätt. Låten hördes fortfarande i bakgrunden, och när jag istället fokuserade på den istället för på Felix, för en ynka sekund, sjöng hon tydligt i mina öron "I'm no fool".

Men jag kunde inte hjälpa att tänka att det var exakt det jag var. 

"I still remember me before you, I'm no fool."

Men det stämde inte.

-

A/n: tack så mkt för över 30k läsningar!! Vet ej vrf folk vill läsa det här dock... Men jag klagar inte. Puss på er!!! Hoppas ni alla mår bra. <3

ask.fm | f.sTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang