92 - Michelle

3.8K 74 21
                                    

Kalle säger att ni låg i helgen, är de sant?
HAHA Verkligen inte? Och vem är Kalle ens? Patetisk pojke

Jag såg på mig själv i spegelbilden. Håret var helt ruffsigt och kinderna var rosiga. Min andning var fortfarande ostadig.

Felix låg i min säng, också nyknullad och förmodligen väldigt nöjd. Jag borde inte ha bjudit hit honom ikväll, men jag kunde inte stå emot. Jag kunde verkligen inte.

Jag ville ha honom, bara honom. Jag hade inte ägnat någon annan kille i den här staden ett enda ögonblick sedan Felix Sandman kom in i mitt liv kändes det som. Det hade inte varit med avsikt, det hade bara blivit så. Jag var inte intresserad av att skriva med andra killar, strula med andra killar, ligga med andra killar.

Och jävlar vad det skrämde mig.

Men så länge jag och Felix inte började prata om oss som ett "vi" så var jag nöjd. För det hade bara skrämt mig ännu mer.

Jag gick in till mitt rum igen, stängde dörren försiktigt och slängde en blick på Felix, som låg med halvstängda ögon och såg på mig. "Vad är det?" frågade jag och avvek med blicken.

"Inget." sa han. Hans ögon sa alltid saker som hans mun aldrig skulle säga.

Stämningen var ännu en gång elektrisk, men denna gång inte för att vi båda visste att vi skulle ha sex. Det här var en annan känsla.

Jag la mig bredvid Felix i sängen och ingen av oss sa något. Jag kände hans hud mot min och det var som om hela jag brann upp inombords.

"Ska du vara hemma på julafton?" frågade han efter flera minuter i tystnad.

"Jag tror det. Vi ska fira här. Med farmor." sa jag. Felix nickade. "Du då?"

Felix verkade tänka efter. "Det blir väl bara familjen." sa han snart. Stilla, tyst. Han verkade inte vilja utveckla, så jag bytte samtalsämne.

"Du får ingen julklapp av mig, bara så du vet." sa jag. Felix raka streck till mun blev då ett flin, och han skrattade.

"Bra, för du får ingen av mig heller."

"Kanske en avsugning. Inget mer."

Felix brast ut i ett skratt, och jag slog till honom på magen och sch:ade honom, med ett lekande flin på läpparna. De andra sov förhoppningsvis fortfarande. Min hand låg kvar där, på hans bröstkorg och jag fick en känsla av att vilja ha kvar den där. Men ett par sekunder var nog, innan jag tvingade mig själv att ta bort den. Den ska liksom inte vara där.

"Inget sex?"

"Jag kommer inte ha sex med dig igen. Det vet du." sa jag. Felix flinade. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det.

"Okej." sa Felix, och han la sig på sin sida istället för raklång på rygg. Han stängde sina ögon och såg otroligt fridfull ut. Jag sträckte mig efter lampknappen och släckte den. Rummet blev mörkt, och jag lade mig också på sidan, med Felix bakom mig. "Jag ska inte sova här, för jag vet att du inte vill det." mumlade han.

Jag log. "Okej."

Rummet blev tyst, och till slut hördes hans djupa andetag bakom mig, i min nacke. Han låg närmare än innan. Han hade somnat. Jag vände mig om och lät huvudet vila mot kudden, och hakan lutade mot hans huvud. Jag strök försiktigt hans kind och pillade i hans hårbotten. Jag hoppades verkligen han sov, för jag skulle aldrig göra det här om han visste.

Efter några minuter kände jag själv hur jag blev tyngre och tyngre, och skulle somna vilken sekund som helst. Men en sms-signal hördes, och jag tog sömndrucket upp mobilen.

Oscar, 00.46:
Michelle jag kan inte sova haha, tänkte att du kanske var vaken.. Du var alltid så bra på att prata med när man behövde.

Oscar, 00.47:
Du var otroligt fin idag föresten. Hoppas jag inte väckte dig nu

Och plötsligt var jag klarvaken.

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now