108 - Michelle

3.6K 77 16
                                    

Knullade du och Felix fler än en gång?
Guuuuud vad alla ska bry sig. Ni behöver inte veta

Vad tror du syftet med ask är??? Fråga vad din favortfärg är eller? Dumma jävel
Haha fine. Kke är bäst att sluta upp med den här skiten då, fett onödiga frågor och svar ändå så

Det började närma sig tolvslaget, och jag hade fortfarande inte sett fläcken av Oscar sedan vi sågs för någon timme sedan. Vart fan kan han ha tagit vägen egentligen?

Ett plötsligt tumult uppstod snart i hallen, och jag själv som satt i soffan kollade nyfiket dit. Jag såg snart att Felix snubblade in, med ett aningen roat ansiktsuttryck. Hans ögon mötte snart mina, och han var snart på väg hitåt. Mitt hjärta hoppade över ett slag. Vi hade ju inte pratat på hur länge som helst. Eller ja, länge för att vara oss i alla fall.

Jag själv hade druckit en del vid det här laget, men jag kände att det värsta ruset höll på att dunsta bort. Jag tänkte för mycket på Oscar för att kunna dricka mer nu.

"Michelle!" sa Felix glatt och damp ner i soffan bredvid mig. "Det är slagsmål ute på trappan!" sa han. Ljudnivån hade lugnat sig lite vid hallen, och folk verkade köra ut några killar ur huset.

Jag kollade på Felix. Han verkade inte komma ihåg att han och jag inte pratade med varandra just nu. "Är du full?" frågade jag dumt. Jag ville inte snacka med Felix, men samtidigt ville jag snacka med Felix.

"Är inte du?" skrattade han. Hans fina jävla skratt.

"Lite." svarade jag.

"Sluta vara så kall, Michelle!" gnällde han. Han hade nog rätt. Det kanske var dags att sluta bete mig som ett svin mot honom. Fast i och för sig skulle jag säkert ändra mig i morgon.

Jag såg på honom. Fan vad fin killen var, men han kommer bara med kaos, varenda jävla gång. Eller så kanske det var tvärtom. Kanske kom han med lugn.

Jag förblev tyst, men inte Felix. "Jag hånglade nyss med Anja." sa han plötsligt. Och jag kollade snabbt på honom. Jag kände mitt hjärta sjunka en aning. Vad skulle jag svara på det?

"Jaha? Grattis?" sa jag, som om jag inte brydde mig.

"Tänkte bara säga det så du vet. Du kan också hångla med nån random jävla kille om du vill det, för jag bryr mig inte!" utbrast Felix. Jag ställde mig upp.

"Bra, för jag bryr mig inte heller." sa jag mot honom.

"Bra!" sa han.

"Bra! Tycker bara det är roligt att du känner att du måste berätta det för mig." fnös jag. "Vad ville du med det egentligen, Felix?" Jag gick iväg. Han var skrattretande.

Jävla skit också, varför brydde jag mig ens om vem Felix hånglade med och inte?
Jag gick mot toaletten, stod i kö tillsammans med en tjej jag halvt kände i fem minuter och vi gick sedan in tillsammans. Alkoholen hjälpte definitivt med att vara bekväm med folk. Jag kan inte räkna alla gånger jag gått på toa tillsammans med killar jag inte känt och tjejer som jag hatat.

Tiden går fort när man är full, vilket betydde att tolvslaget bara var fyra minuter bort när jag och ett gäng insåg att det var dags snart. Vi splittrades, vissa gick ut för att se fyrverkerierna och vissa för att leta reda på sin nyårskyss. Jag var i vardagsrummet, alla här inne var hype som fan och snart började nedräkningen.

Oscar syntes fortfarande inte till. Klart jag var lite besviken över att jag inte fick hans kyss vid midnatt, det var ju trots allt därför jag valt att komma till den här festen ikväll - för att han ville ha mig här. Men skitsamma, det blir bra ändå.

"Tre, två ett, gott nytt år!" tjöt varenda kotte och höjde deras glas till taket. Jag tror varje människa här inne lyckades spilla något på mig på den lilla vägen från ena sidan av rummet till den andra.

"Michelle, gott nytt år!" skrek Olivia i mitt öra och hon gav mig en blöt puss på munnen.

"Gott nytt år." skrattade jag. En slags eufori fyllde mig och varenda kotte i det här rummet under den där minuten efter tolvslaget. Davina stod bredvid och hånglade med en kille ett år äldre än oss. De blev dock klara snart, och jag passade på att ge min andra bästa vän en kyss också.

"Michelle!" skrek Omar och slet sig ifrån Vilma som tydligen också var här.

"Omar!" skrek jag tillbaka. "Gott nytt år! Får jag pussa dig eller kommer Vilma döda mig då?"

"En liten bara!" skrattade han och gav mig en vänskaplig puss. Trots Oscars frånvaro var jag lycklig, med alla dessa pussar från mina bästa vänner.

På andra sidan rummet såg jag Felix. Han stod med tungan i Anjas hals, kysste henne passionerat och stolt, rätt framför alla i det här huset.

Rätt framför mig.

-

A/n: Vill ha sand mellan tårna, fuktigt hår, kalla fingrar, röda kinder, skrapade knän, sena kvällar, fina kyssar, skratt, fniss, tårar och kärlek

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now