82 - Michelle

3.6K 58 2
                                    

Hände nåt mellan dig och Felix i lördags? Ni gick hem tsm igen
Haha nej verkligen inte.

När jag kom till skolan på måndagsmorgonen var jag fortfarande arg på en viss Felix Sandman. Mitt blod kokade fortfarande när jag tänkte på vad han sagt.

Han hade inte skrivit mer till mig, inte ett endaste sms. Men det kanske var bäst så, det här bråket var något som snart nog skulle blåsa över. Om vi bara var ifrån varandra ett litet tag så skulle det säkert lösa sig.

Men just nu var jag i alla fall fortfarande skitförbannad.

Men distansen mellan mig och Felix gav mig i alla fall tid att verkligen fokusera på sådant som faktiskt är viktigt i livet. Typ vänskapen med Omar. Inga fler bråk bröt ut under veckans gång vilket var väldigt skönt. Olivia och Davina fick även följa med mig hem på tisdagen för att hälsa på Sofi, som började känna sig väldigt hemmastadd i mitt hus. Hon gick runt i endast handduk efter hon duschat, gick in i mitt rum för att städa och tog sig friheten att göra allt som en riktig förälder skulle göra.

Eller så kanske jag bara var partisk.

Och så fick jag tid för att plugga. Just den här tiden, innan jullovet var fullspäckad med prov och inlämningar vilket jag fick tid för nu när jag slapp dras med Felix.

Fast det gick inte superbra att fokusera när Sofi och pappa alltid skulle springa upp och ner för trapporna hela tiden, samt att de var mitt uppe i att planera den här stora släktmiddagen som skulle äga rum nu innan jul, där alla skulle fira deras giftermål. Jag var speciellt otagg på detta, då min kusin Oscar Molander skulle invadera mitt jävla hus.

Så veckan gick jävligt segt med allt plugg och ingen Felix, men samtidigt alldeles för fort då halva släkten skulle komma på lördagen samma helg. Det skulle tydligen bli en stor grej, med trerätters, fest och allt möjligt.

På torsdagskvällen la jag äntligen undan engelskaboken med en suck, efter tre timmars skrivning på en uppsats, och tog upp mobilen istället. Scrollade igenom både Instagram och Twitter, men gick till sist in på ask, där jag visste att flera frågor som angick mig och Felix väntade.

Känner du Ogge Molander?
Skulle jag inte säga lolol

Joo, sluta ljug?
Känner honom inte bara för vi e släkt

Atm bild?
Ne

Hur är ni släkt??
Kusiner

Abow de visste ja inte
Abow bror va coolt jao

Kan man skicka dick pics till dig? <3
Nej, vill du se n bild på mitt fitthål eller

Jaaa
Okej, skicka snap

Hoe
nöt

Vrf vill killar knulla dig, due smutsig 
Dum du e :(

Du och felle, hur äre mellan er?
Felix är ju Felix alltså dum i huvudet sååå

Vad har han gjort??
Hur lång tid har du?

Loooool
Skojigt

Är ni på g?
? Vad menar du?? om vi ska bli tillsammans? Nej de ska vi verkligen inte

Seriöst har ni bråkat?
Svårt att inte bråka med hnm, han e ju tappad

Hur många snap poäng?
För många

Tycker ni om varandra eller vad e de som händer mellan er
De händer ingenting sluta fråga

ask.fm | f.sWhere stories live. Discover now