Michelle - Jako pivoňka

49 3 0
                                    

Čas strávený u soudu mi poněkud splývá, nedokázala jsem se příliš soustředit a myslím, že ani můj výkon nebyl 100%, naštěstí byl případ odročen a tak dostanu za týden druhou šanci. Klidu mi nepřidala ani Emily.

„Poslyš, sedíš tu jak v kobce, nezajdeme alespoň do kina, slibuju, že tě nebudu osahávat, nemlaskám ani tě nebudu obtěžovat,“ ve dveřích se objeví Harryho hlava.

„A na co bys chtěl jít?“

„Já nevím, ale určitě něco dávají a výběr nechám na tobě.“ Podezíravě se na něj podívám. „Slibuju,“ dodá.

„Tak dobře, ale žádná romantika, půjdeme na něco akčního.“ Seberu svoje věci a následuju ho, naneštěstí pro mě nedávají žádný akční thriller, ale musím říct, že i komedie, kterou vyberu, mě na chvíli odpoutá od myšlenek na Louise. Harry se naštěstí chová slušně, koupí mi popcorn a velkou colu, vzhledem k tomu, že mi přes mé protesty zaplatí vstupenku, mu musím odpustit, že mi skoro celý popcorn sní.

Komedie je tak skvělá, že mám po několika minutách po tvářích rozmazanou řasenku a břicho mě bolí od smíchu.

„Díky, že jsi mě vytáhl,“ řeknu Harrymu, když mě jde doprovodit, máme kupodivu i kus cesty stejný.

„A dobře jsem udělal, smích ti sluší.“  Tón, jakým to řekne a pohled jaký mi věnuje, ze mě udělá opět malou školačku.

Zčervenám jako pivoňka a s neslyšným zahuhňáním: „Dobrou noc,“ se vkradu do bytu. Po několika dnech se mi povede usnout s lehkým úsměvem a prospat téměř celou noc.

Louisovi ruce bloudí po mém těle, líbáme se tak vášnivě, jako bychom se týdny neviděli. Vzájemně se zbavíme jednotlivých kousků oblečení a on mě položí na postel, jako nějakou drahocennou sochu. Polibky zasypává můj krk a postupně se dostává níž a níž. Koušu se do ruky, abych nepobuřovala sousedy svým hlasitým sténáním. Pak do mě pronikne, milování je uspěchané, ale o to víc silné, když oba dospějeme vrcholu, políbí mě na krk, zavřu při tom slastně oči, ale když je otevřu místo Louise se na mě dívá Harry.

S výkřikem se probudím a zmateně se rozhlížím po pokoji, na displeji budíku svítí údaj 0.00. Musím vstát a jít se napít, nějak mi z toho všeho vyschlo v krku. Uf, to jsou mi věci.

Clarke&Clavier - Pro(v)dáno/Cz - 1D storyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن