Capitolul 5

2.2K 171 17
                                    

Dominic ma trage rapid de brat , punandu-se in fata mea. Baiatul strain ramane sprijinit de perete , privindu-ne amuzat. Toate persoanele din camera stau incordate , tata si Liam maraind sonor. Eu sunt singura care nu are idee ce se intampla. Linistea asurzitoare din incapere este intrerupta de rasul baiatului cu ochi gri. El isi sterge lacrima din coltul ochiului , privindu-ne cu un ranjet larg pe fata.

- Ce vrei ? intreaba Dominic rece.

- Am venit sa te vad , Domi. surade baiatul.

Vocea asta... Sunt sigura ca am mai auzit-o candva ! Imi strang mainile la piept si privesc spatele incordat a lui Dominic. Mi-e frica , dar nu inteleg de ce. Nu il cunosc pe baiatul asta , nu imi poate fi frica de necunoscut.

- Ai trei vrajitori in fata ta. Vezi sa nu mori din greseala. spune Dominic printre dinti.

- Un singur vrajitor adevarat e in camera asta , si acela sunt eu. Voi sunteti ca si nimic. zice baiatul , apropiindu-se incet de noi.

Dominic pufneste batjocoritor si isi ridica deodata bratul , cateva sfere negre plutind cu viteza spre baiatul din fata noastra. Cel din urma isi da ochii peste cap si pocneste din degete , sferele disparand. Dominic este brusc aruncat intr-un perete de o forta invizibila. Imi maresc ochii surprinsa. Vrajitorul tuseste scurt si se repune pe picioare. Dau sa pasesc spre Dominic , insa baiatul cu ochi gri apare in fata mea. El se apleaca pentru a fi la acelas nivel cu mine si imi zambeste ironic.

- Curios e faptul ca nu vad nici un efect secundar al departarii tale cu sufletul tau pereche. spune el.

- Dominic e sufletul meu pereche. spun eu monoton.

- Chiar ? rade el. Marcajul de pe gatul tau spune altceva.

Baiatul isi indreapta privirea spre gatul meu , iar zambetul de pe fata ii dispare. Zambesc in coltul gurii. Nu am nici un marcaj pe gat , chiar daca simteam ca ar fi trebuit sa am unul.

- Cred ca am dat-o in bara. murmura el cu ochii mari.

Imi strang pumnii enervata , iar baiatul e aruncat in celalalt colt al camerei. Inainte sa reusesc sa ma bucur ca am reusit asta , il observ pe Dominic in fata mea cu mana intinsa. Ma incrunt dezamagita. Si eu care credeam ca am reusit sa invat atat de repede !

- Ah , vad ca ai invatat ceva de la fratele tau mai mare. pufneste baiatul strain , ridicandu-se in picioare.

- Sa iti arat ce mai stiu , Kylo ? ranjeste Dominic.

Ah , deci numele lui e Kylo. Ma rog , asta nu ma lumineaza cu nimic. Nu am idee cine e. Acest Kylo se teleporteaza deodata in spatele meu , imobilizandu-ma din doua miscari. Vrajitorul imi tine mainile la spate strans si isi pune una dintre maini pe gatul meu. Raman calma , gandindu-ma la un plan de salvare. Dominic il omoara din priviri pe Kylo , apropiindu-se de noi. O observ pe mama cum da sa vina spre mine , insa este tinuta de tata care maraia incet. Probabil si-au dat seama ca nu au nici o sansa in fata lui Kylo.

- Da-i drumul. spune Dominic printre dinti.

- Hopa ! Nu-mi spune ca iti pasa ! surade Kylo.

Dominic il loveste cu pumnul in fata , aproape nimerindu-ma pe mine. Kylo imi da drumul , asa ca ma departez rapid de el. Imi ridic mainile dintr-un ciudat reflex , iar baiatul este trantit cu putere de podea. Iau o gura mare de aer , simtind cum semnul de pe incheietura ma furnica. Clipesc des , o ura nemaipomenita invadandu-mi sufletul. Marai puternic , gheare lungi aparand la capetele degetelor mele. Dominic vine langa mine , tragandu-ma incet in spate. Pufnesc enervata si il imping , dand din greseala cu el de perete. Imi strang pumnii si ma apropii amenintator de Kylo care ma privea curios.

- Trebuie sa recunosc , ador cum l-ai aruncat pe Domi in perete. Felicitari ! zambeste Kylo , batand puternic din palme.

- Ah , vrei si tu ? Nici o problema !

Il apuc strans de tricou si il ridic in picioare cu usurinta , fierband din cauza furiei. Kylo isi pune mana pe antebratul meu drept , chiar deasupra semnului. Simt o ardere usoara , dar nu e ceva care sa ma opreasca. Vrajitorul se incrunta , respirand greu , parand ca face un efort imens. Marai din nou si il arunc in niste rafturi de sticla , ele spargandu-se si taindu-i pielea.

- Ce te face imuna , Ayame ? intreaba Kylo , spunandu-mi numele cu dezgust.

- Imuna la ce ? intreb eu.

- La mine.

- Tu esti de vina ca nu iti poti controla vrajile. pufneste Dominic.

Imi intorc rapid capul spre el. A fost in spatele meu tot timpul asta !? Nici nu l-am simtit ! Dominic isi strange pumnul , iar cateva pumnale negre zboara spre Kylo. Cel din urma dispare din camera chiar inainte sa fie lovit , pumnalele infingandu-se in perete. In incapere se asterne linistea , auzindu-se doar respiratiile si inimile noastre batand nebuneste. Dominic ma trage de brat spre el , imbratisandu-ma. Il privesc surprinsa , rosind usor , insa nu ii raspund imbratisarii.

- Edward , am adus actele pe care le voiai ! se aude brusc glasul lui Josh.

Beta-ul intra in living , tinand in maini niste dosare. Barbatul isi mareste ochii socat cand vede ce s-a intamplat aici. Pe pereti se vad urme clare ca cineva a fost aruncat in ei , iar rafturile de sticla sunt sparte.

- Ce naiba s-a intamplat !? striga Josh.

- Familia Burns. ofteaza mama.

- Stai... Kylo e fratele tau ? intreb eu , departandu-ma de Dominic.

- Da , ceva de genul asta. murmura vrajitorul.

Il privesc in ochi , Dominic zambindu-mi scurt. Imi strang mainile la piept , simtind o caldura placuta in piept. O scurta amintire isi face loc printre gandurile mele.

"- Ai garzi incompetente. Daca un amarat de varcolac a reusit sa treaca neobservat , atunci un vrajitor iti poate distruge haita si tu nici o sa stii. spune Dominic zambaret.

- Vrajitorul fiind tu ? intreaba baiatul printre dinti.

- Da , eu sau cineva din familia mea. zice Dominic dand din umeri.

Baiatul priveste scurt mana baiatului din jurul meu , insa continua sa zambeasca tamp , chiar daca o anumita stralucire din ochi i s-a stins. Imi musc obrazul ganditoare , gestul lui Dominic trezindu-mi anumite suspiciuni."

- Vreau sa mergem in fosta mea haita. spun eu deodata.

- Ce ? intreaba Dominic surprins. De ce !?

- Vreau sa vad de ce e in stare Kylo. zic eu hotarata.

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now