Capitolul 30

1.7K 130 107
                                    


- Nu o sa accepti, orice s-ar intampla! Kylo te minte! se rasteste Dominic furios.

Ma incrunt si privesc recipientul din mana mea, in care lichidul albastru astepta sa fie baut. Nu, nu cred ca fratele lui ma minte. Chiar l-ar invia pe Dawson daca as accepta. Dar... Nu planuiesc sa fiu de acord cu propunerile unui om ca el niciodata. Oftez scurt si ma las pe spate pe pat, privind plictisita tavanul. Dominic bombanea ceva, plimbandu-se de la un colt al camerei la celalalt. Am revenit acasa dupa vizita neasteptata a lui Kylo. Lui Dominic ii era teama ca o sa distruga tot orasul daca mai ramane acolo inca o secunda. Desi eu paream indiferenta la moment, cuvintele lui Kylo au deranjat o parte ascunsa din mine. Da, mi-ar fi placut sa il am pe Dawson alaturi, daca nu eram vampir. Transformarea mea a schimbat multe. Acum il am pe Dominic. Incep sa cred ca fratelui sau ii place sa deschida rani care nu s-au vindecat complet.

- Nu vreau sa imi inchipui ce ar face Kylo daca devine rege. Toti vrajitorii, poate chiar si alte specii, ar deveni sclavii lui! spune baiatul.

- Dominic, am spus candva ca o sa accept? intreb eu cu o tenta de amuzament.

- Nu, dar nu risc nimic. Mai ales cand frate-meu a spus ca te-ar forta sa faci asta. zice el serios.

- Nu uita ca sunt mai puternica acum.

- Nu uita ca nu iti cunosti intreaga putere. Tot Kylo ramane mai puternic.

- Ma enervezi cand nu ai incredere in mine deloc. mormai eu, dandu-mi ochii peste cap.

- Sunt ingrijorat, Ayame. spune Dominic, apropiindu-se de mine. Te-as putea pierde.

Tresar cand aud ce spune, marindu-mi ochii cand inteleg dublul sens al cuvintelor sale. Baiatul m-ar putea pierde daca fratele lui ar pune mana pe mine, dar si din cauza alegerii pe care as fi nevoita sa o fac daca accept propunerea. Dominic si Dawson sunt amandoi sufletele mele pereche. Daca ambii ar fi in viata, ar trebui sa aleg cu cine o sa raman. Asta a fost mereu o problema pentru vrajitorul din fata mea. Privirea mea se imblanzeste. Ma ridic in picioare si imi ridic mana, mangaind obrazul baiatului.

- Dominic, stii ca nu as putea sa fac asta nici tie, dar nici lui. Nu as putea sa ma bucur de un fost suflet pereche, iar ceilalti vrajitori sa moara in chinuri. soptesc eu.

Dominic nu imi indeparteaza mana, in schimb isi incolaceste bratele puternice in jurul taliei mele si ma aduce aproape de el.

- Mereu trebuie sa facem o alegere. Un lucru sau altul, un sentiment sau altul, o persoana sau alta. spune el, punandu-si capul peste al meu. Tronul e al lui Kylo sau a nimanui. Ar cam trebui sa ma obisnuiesc cu asta.

- De ce spui asta? intreb eu. Tronul e al lui Kylo sau al tau, daca gasim cum sa scoatem acele coroane din cutia lor.

- Stii si tu ca asta e imposibil. ofteaza Dominic.

- Esti atat de incapatanat! Fii si tu putin mai increzut in sine. il dojenesc eu.

Ma departez din imbratisarea noastra, Dominic zambindu-mi stramb. Nu imi pot mentine fata serioasa, asa ca surad. Il ocolesc, vrand sa plec spre baie, insa bratele lui ma prind rapid inapoi in stransoarea lor. Vrajitorul isi lipeste pieptul de spatele meu, iar fata lui se apropie amenintator de mult de gatul meu. El lasa acolo un sarut lung, mici artificii dansand pe pielea mea unde el ma atinge. Atmosfera placuta este inlocuita cu una mai... captivanta. Fiori imi traverseaza corpul, eu stiind ca Dominic are un ranjet imens pe chip, desi nu il vedeam. Baiatul continua sa imi tortureze pielea gatului cu saruturi mici de-a lungul liniei pulsului. Inghit in sec.

- Te astept in camera mea. imi sopteste el in ureche.

- Nici in visele tale! strig eu cu obrajii in flacari.

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now