Capitolul 12

2.1K 157 50
                                    

Am revenit! :D

Imi strang pumnii enervata, incercand sa imi ascund teama. Kylo ranjeste in coltul gurii si face cativa pasi spre mine, eu dandu-ma in spate. Stralucirea draceasca din ochii lui se mareste. Singurul gand care imi trece prin minte este ca vrajitorul asta e nebun. Imi musc obrazul, simtind cum degetele imi tremura nerabdatoare pentru a-mi folosi puterile. Imi ridic o mana in fata, o rafala de energie indreptandu-se spre Kylo. Baiatul pufneste scurt si pocneste din degete, orice urma a puterilor mele disparand.

- Recunosc, esti puternica, insa nu ai idee cum sa iti folosesti puterile. Credeam ca daca o sa stai atat de mult timp cu Dominic, o sa inveti ceva de la el. ofteaza el.

Kylo isi strange pumnul, iar un pumnal ascutit ii apare in mana. Privesc tematoare in jurul meu, cautand o cale de scapare.

- Nu ma poti omori. Ai nevoie de puterea mea ca sa fii rege. zic eu, tragand de timp.

- Da, dar si Dominic are nevoie de tine, asa ca el are o sansa mai mare la tron. Te-ai lasat folosita, Ayame.

- Dominic nu ma foloseste. marai eu.

- Chiar? rade el.

Ii privesc picioarele, o idee venindu-mi prin minte. Imi misc incet degetele mainilor, iar o franghie imi apare in palma. E vraja pe care Kylo a folosit-o cu cateva secunde in urma. Vrajitorul ma priveste suspicios. Ranjesc si arunc capatul franghiei spre el, ea incolacindu-se in jurul picioarelor lui. Trag rapid de franghia groasa, Kylo pierzandu-si echilibrul si cazand pe pamantul dur. Inainte ca vrajitorul sa reuseasca sa reactioneze, imi ridic mainile in aer, iar un vant puternic il impinge pe Kylo direct in unul dintre lacurile dintre strazi. Iau o gura mare de aer si incep sa alerg spre usa gigantica din departare. E singura cale de scapare din Dagomond. Am foarte putin timp pana Kylo va iesi din lac.

- Da, fugi! Dovedesti cat de lasa esti! aud eu glasul lui Kylo in spatele meu.

Stiu ca nu am nici o sansa in fata lui, asa ca nu ma opresc din fugit. Kylo doar incerca sa ma faca sa ma intorc ca sa aiba o sansa usoara de a ma omori. Nu o sa ii dau ocazia asta. Zambesc scurt si intind mana spre clanta usii care ma va duce inapoi la suprafata, insa de data asta Kylo e mai rapid si reuseste sa ma puna la pamant. Vrajitorul ma imobilizeaza rapid, apoi arunca un pumnal argintiu spre mine. Imi feresc capul, pumnalul fiind infipt in pamant la cativa centimetri de mine. Kylo ranjeste.

- De ce nu ma ataci acum, huh? intreaba el.

- Scuze, nu imi place sa lovesc fete. zic eu, zambind inocent.

Imi ridic un picior si il lovesc in abdoment, reusind sa imi eliberez mainile din stransoarea lui. Il imping puternic si ma ridic in picioare, facand cativa pasi in spate. Tot ce am facut cu cateva momente in urma a fost invatat din filme. Nu am idee cum sa lupt. Pot sa spun ca a fost noroc pur. Kylo pufneste si se apropie de mine rapid, dar apoi se opreste brusc. Fac un pas in spate si ma lovesc de ceva dur. Tresar si ma intorc, marindu-mi ochii speriata cand vad cine e in spatele meu. Am dat de naiba!

- Fratioare, ce te aduce pe aici? ranjeste Kylo.

Dominic pocneste din degete, iar Kylo este aruncat, la propriu, prin peretii unei case din apropiere. Zambesc inocent si incerc sa ma departez de Dominic, insa baiatul ma apuca de un brat, tragandu-ma la pieptul lui. Tresar surprinsa, insa Dominic ma ignora si ma imbratiseaza strans.

- Nu ai minte. mormaie el, in fundal auzindu-se injuraturile lui Kylo.

- Probabil mi-am pierdut mintile stand atat de mult langa tine. zic eu, abtinandu-mi surasul.

- Puteai sa fii omorata! spune Dominic indignat, privindu-ma urat.

- E-Eh, razbunarea are un pret. ma balbai eu.

- Asta numesti tu razbunare? intreaba Kylo pufnind, ridicandu-se dintre daramaturi. Asta e bataie de joc!

Dominic isi da ochii peste cap si pocneste din nou din degete, Kylo fiind aruncat prin alt perete. Baiatul isi intoarce atentia pe mine si ma priveste atent. Rosesc si imi las capul in pamant.

- Stii, imi pare rau pentru ieri. Nu am vrut sa spun...aia. Stiu ca te-am ranit, dar ma intrebam daca vrei sa ma ie...

Dominic ma intrerupe lipindu-si buzele de ale mele. Simt cum inima imi omite cateva batai, apoi incepe sa bata nebuneste. Ii raspund sarutului si imi pun mainile pe umerii lui, strangandu-i tricoul in pumni. Dominic isi incolaceste bratele un jurul taliei mele, tinandu-ma aproape. Doamne, cum nu mi-am dat seama pana acum cat de mult il iubesc pe Dominic? In acest moment, Dawson e complet uitat.

- Puteti sa incetati cu dulcegariile astea? Cred ca mi-am rupt o unghie! zice Kylo enervat, tarandu-se spre noi.

Dominic se departeaza de mine si ofteaza exasperat, iar eu imi dau o palma peste fata.

- Chiar vrei sa mori? maraie Dominic.

- Sunt nemuritor. zice Kylo.

Dominic isi ridica mana, fiind gata sa il atace pe fratele sau, insa Kylo il opreste.

- Nu ai idee ce o sa patesti daca imi rup alta unghie din cauza ta!

Ranjesc in coltul gurii si pocnesc din degete, imitandu-l pe Dominic. Kylo este trantit la pamant cu putere, praful din jurul lui ridicandu-se in aer.

- Daca ti-ai rupt o unghie sa stii ca a fost din cauza mea. zic eu zambind.

Eu si Dominic batem palma. Kylo icneste si se ridica atent in picioare. Vrajitorul ne priveste urat, apoi dispare din Dagomond.

- Cred ca de data asta si-a rupt cateva oase. constata Dominic.

Ma incrunt cand observ ceva stralucind in fata noastra. Ma apropii de locul in care Kylo a cazut si ma asez pe vine. Zaresc printre praf si cateva pietre o cheie. O iau in mana, analizand culoarea ei aurie si cele cateva pietre pretioase ce o decoreaza. Probabil Kylo a scapat-o din greseala.

- Stii ce deschide cheia asta? il intreb pe Dominic, fluturand cheia prin aer.

- N-am idee. Chiar nu ma intereseaza nimic despre Kylo si chestiile lui. zice baiatul.

Dau din umeri si pun cheia in buzunarul pantalonilor mei. Pare pretioasa. Kylo probabil s-ar enerva daca ar pierde asa ceva. Ma apropii de Dominic, el punandu-si o mana in jurul umerilor mei. Sper doar ca aceasta cheie sa nu fie periculoasa.

O Alpha II: Frăția Burns Donde viven las historias. Descúbrelo ahora