Capitolul 25

1.8K 149 25
                                    


Imi trec mainile prin par, apoi iau o gura din lichidul rosu din pahar. Desi in camera mea era intuneric, vedeam totul perfect. Jaluzelele nu lasau nici o raza de lumina sa intre. Ma incrunt si imi privesc semnul negru de pe incheietura. Semnul care ma leaga de Dominic. Toata viata am crezut ca sunt slaba! Varcolacii din haita in care traisem cu parintii mei adoptivi au avut grija sa imi aminteasca asta in fiecare zi. Nu am fost antrenata si abia reuseam sa imi folosesc puterile acum cateva zile. Dominic a aruncat peste mine o veste bomba din senin si inca nu sunt sigura ca ce am auzit e real sau e doar imaginatia mea. Sa fiu atat de puternica? Sa am aceleasi puteri ca Dominic? As fi ras de asta in trecut!

La naiba, acum sunt un vampir si mi se pare ca nimic nu mai e imposibil! Dominic isi controleaza puterile la perfectie si cunoaste atat de multe despre ele... Daca si eu as putea face asta, ar fi foarte tare. Ah, ce n-as da sa ma vada acum Elan si restul varcolacilor din prima mea haita! Ar fi atat de satisfacator sa le vad fetele socate si enervate. Din pacate, acea haita e moarta. Kylo a fost de vina si pentru aia. Sincer, nu ma mai mira ca vrajitorul a facut asta. Kylo a omorat tot ce statea in calea planului sau de a deveni rege. A distrus haita in care am crescut deoarece era un obstacol, a omorat haita mea si a lui Dawson, inclusiv Alpha-ul lor, pentru ca ei nu m-ar fi lasat sa plec cu el, iar acum tot ce ar fi trebuit Kylo sa faca e sa scape de Dominic. El nu m-ar fi lasat niciodata sa plec. Zambesc scurt. Dawson ar fi mandru de mine.

Ma ridic de pe pat si iau paharul de pe noptiera. Beau tot sangele care a ramas acolo, apoi il arunc la gunoi. Merg pana in dressing si imi dezbrac pijamalele pe care le purtam, aruncandu-le pe podea. M-am saturat sa lenevesc in pat si sa imi plang de mila. Am chef de ceva mai palpitant. Imbrac o pereche de blugi negri si o bluza alba, lasandu-mi parul liber. Ma analizez in oglinda. M-am schimbat foarte mult in doar cateva luni. Sunt chiar putin mai inalta! Pufnesc la gandul asta.

Ma intorc pe calcaie si ies din dressing, insa ma opresc cand zaresc pe cineva in camera mea. O fata cunoscuta sta asezata la biroul meu. Roscata ranjeste cand ma zareste. E Megan, fosta logodnica a lui Dominic. Imi ridic o spranceana neimpresionata cand o zaresc.

- Incep sa cred ca iti place sa intri neinvitata in camera mea. zic eu, sprijinindu-ma de perete.

Ranjetul de pe fata fetei dispare. Se astepta sa imi fie frica de ea. Poate mi-ar fi fost, cand eram Ayame cea veche, dar nu acum. Nu cred ca si-a dat seama ca ceva e schimbat la mine si asta e bine. Atat timp cat crede ca sunt varcolac si sunt neajutorata, o voi putea lua prin surprindere daca ma ataca.

- Deci? Ai de gand sa-mi spui de ce imi faci aceasta vizita minunata? intreb eu sarcastica.

- De ce miroase a sange in camera? intreaba Megan, ignorandu-mi intrebarea.

- Am cadavrul lui Dominic in dulap, de ce intrebi?

Megan isi mareste ochii speriata pentru un moment, insa revine la seriozitate cand vede zambetul batjocoritor de pe fata mea. Fata se ridica enervata in picioare, parul ei rosu miscandu-se ca niste flacari. Ea se apropie amenintatoare de mine, eu privind-o plictisita.

- Asculta-ma bine, nenorocito! Kylo are un mesaj pentru tine. Intalneste-l azi, la ora sase, in partea de est a padurii, singura. Daca nu vii, poti sa-ti iei adio de la vechii tai prieteni, Skye si Liam. zice ea.

Desi simteam putina frica, nu am aratat-o. Nu o sa le dau satisfactia asta. O sa plec sa vad ce vrea Kylo.

- Oh, nu-mi spune ca vreti sa il faceti pe Dominic gelos! Kylo e destul de dragut, dar nu e genul meu. spun eu amuzata.

- Nu o sa avem o alta oportunitate in afara de asta. mormaie Megan, eu abia reusind sa o aud.

- Sa stii ca Dominic e in camera lui. Poate vrea sa te vada. zic eu, ranjind in coltul gurii.

Stiam ca daca Dominic o vede aici, o sa o omoare instant.

- Nu, multumesc. pufneste ea.

Megan dispare din camera, teleportandu-se in alt loc. Rad scurt. Kylo va avea parte de ditamai surpriza cand isi va da seama ca sunt vampir! Ocazia de a deveni rege tocmai s-a dus pe apa sambetei. Cum mi-a calcat el inima in picioare, asa o sa ii calc eu planurile. La revedere, Majestatea Sa, Kylo!

*  *  *

Ma asez turceste pe iarba verde, bucurandu-ma de sangele recent baut. Venisem in padure cu vreo ora inainte de termenul dat de Megan si am vanat cateva animale mici, savurandu-le lichidul vital. Mai sunt cincisprezece minute pana la ora sase, asa ca am de gand sa ma relaxez aici pana ajunge Kylo in padure. Ma sprijin de trunchiul din spatele meu si imi pun mainile dupa cap, privind cerul senin.

Arunc din cand in cand o privire spre ceasul de pe mana. Timpul parca trecea cu incetinitorul ca sa ma faca pe mine sa astept mai mult. Imi dau ochii peste cap si casc zgomotos. Nu stiu daca vampirii dorm vreodata, insa mie mi-e somn. As putea chiar sa adorm aici, sub copaci, cantecul pasarilor inlocuind un catec de leagan.

- Ai ajuns mai devreme decat mine. Surprinzator. aud o voce amuzata in spatele meu.

Deja stiam cine e, asa ca nu reactionez in vreun fel. Continui sa privesc cerul, desi ascultam fiecare miscare facuta de Kylo.

- Megan mi-a spus mesajul tau. Tu al cui mesaj imi spui? intreb eu, privindu-l in sfarsit.

Kylo pufneste scurt, strangandu-si mainile la piept. Ma ridic alene de pe iarba, baiatul privindu-ma nerabdator. Imi strang mainile la spate, gest care imi aminteste de Dominic. Baiatul face mereu asta.

- Cred ca ti-ai dat seama pana acum ca m-am saturat pana peste cap de jocurile voastre stupide, in haita asta de doi bani. Astept de mult timp o ocazie potrivita, insa voi le stricati mereu. zice Kylo, pasind in fata.

Baiatul isi tinea pumnii stransi, iar tot corpul ii era incordat. Se pregatea sa faca o vraja. Era atat de evident! Probabil nu s-a gandit ca o sa observ asta.

- Deja ai omorat doua haite. Nu-mi spune ca vrei sa o distrugi si pe asta. Chiar nu poti face nimic mai original? intreb eu batjocoritoare.

Kylo se incrunta confuz, apoi ranjeste brusc. Zambetul lui era atat de infiorator. Daca as fi un copil, probabil as avea cosmaruri despre asta.

- Ah, deci tu credeai ca vin sa distrug haita! Nici o problema, pot face si asta. spune el, eu maraind enervata. Prostuto, ti-am spus deja ca m-am saturat de voi! Am venit aici sa imi revendic tronul, nu sa ma joc cu niste caini.

Fac un pas in spate, insa Kylo e mai rapid. El sopteste niste cuvinte necunoscute de mine, apoi isi ridica mainile in fata. Lanturi groase, de argint, se incolacesc in jurul corpului meu si ma imobilizeaza. Arunc o privire spre ele, apoi zambesc draceste. Pielea nu ma arde, asa cum ar fi trebuit sa faca. Nu mai sunt varcolac, argintul nu ma raneste. Il simt pe piele ca orice alt metal! Kylo pare sa observe si el, pentru ca se albeste la fata. Imi strang pumnii, scantei negre calatorind de pe degetele mele pana pe brate. Un scartait lung se aude. Lanturile se dezintegreaza!

- Ah, deci tu credeai ca ma poti prinde atat de usor! spun eu, imitandu-l.

Ma incordez, iar argintul sare de pe mine in bucati mici. El dispare inainte sa atinga solul. Suntem intr-o haita de varcolaci, nu vreau ca cineva sa paseasca in el si sa se raneasca. Kylo se incrunta furios si isi ridica o mana in fata, cateva pumnale venind in viteza spre mine. Le privesc cu ochi mijiti, iar ele se opresc la mai putin de un metru de mine, levitand in aer.

- Nu esti varcolac! urla el.

- Asa e. Si ghici cine o sa fie rege? Cu siguranta nu tu! ma rastesc eu.

Simt cum coltii mi se maresc si imi zgaraie buza. Merg spre baiatul care mai avea putin si isi rupea parul din cap din cauza furiei. Il privesc cu ura si, folosindu-mi viteza de vampir, ajung in fata lui. Il lovesc cu piciorul in abdomen, Kylo fiind trantit de un copac. Vrajitorul maraie, vantul incepand sa bata cu putere spre noi. Pamantul din jurul nostru se cutremura. Aud cum animalele fug speriate in directia opusa.

Pocnesc din degete cand Kylo vrea sa foloseasca o noua vraja asupra mea. Il iau prin surprindere, niste fasii negre zburand spre el. Kylo se fereste de doua dintre ele, insa a treia reuseste sa il taie destul de adanc in partea stanga a abdomenului. Kylo nu scoate nici un sunet, spre dezamagirea mea. Eram gata sa il atac din nou, dar el m-a intrerupt.

- Asta nu se termina aici. spune Kylo, apoi se teleporteaza de langa mine.

- Lasule! tip eu, insa aud doar ecoul vocii mele.

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now