Capitolul 8

2.2K 182 35
                                    


- C-Chiar !? ma balbai eu surprinsa.

- Erau niste vremuri frumoase. ofteaza Megan visatoare. Eu si Dominic ne-am cunoscut la un bal , unde el era nevoit sa aiba o partenera ca sa fie luat in serios.

Imi dau o suvita de par dupa ureche , simtindu-ma incomod. Dominic a avut o logodnica si nu mi-a spus niciodata... Atunci de ce ma imbratiseaza si vorbeste cu mine de parca suntem un cuplu ? O privesc pe Megan cu ochi mari , simtind o usoara gelozie. Il vreau pe Dominic pentru mine.

- Si acum nu mai sunteti impreuna ? intreb eu , jucandu-ma cu degetele in poala.

- Luptele dintre Domi si Kylo ne-au indepartat. Tronul din Dagomond astepta un rege si o regina. Puteam sa fiu eu aia. sopteste Megan.

- Nu visa degeaba. Locul ti-a fost luat. se aude o voce in spatele nostru.

Ne intoarcem , vazandu-l pe Dominic sprijinit de perete cu o fata incruntata. Baiatul isi strange bratele la piept , apropiindu-se incet de noi. Megan pufneste scurt si se ridica in picioare , punandu-si mainile pe solduri. Eu ii privesc confuza. Cei doi se privesc enervati.

- Ti-ai ales o regina. Nu o poti schimba. zice Megan.

- Nu uita ca regulile s-au schimbat mult in ultimul secol. Si oricum , ti-ai facut-o cu mana ta. maraie Dominic.

Clipesc des si ma intind spre masa , luand bolul cu popcorn. Ma fac mai comoda pe canapea , bucurandu-ma de drama din fata mea. Cearta asta e mult mai interesanta decat vreun film cliseic !

- Ne-am despartit din cauza lui Kylo ! se rasteste Megan indignata.

- Vrei sa spui ca m-ai inselat cu Kylo. zice Dominic printre dinti.

- Kylo e destul de dragut. De ce nu ai ramas impreuna cu el ? o intreb eu pe Megan cu gura plina de popcorn.

- Ayame ! striga Dominic , insa il ignor si astept raspunsul fetei.

- Kylo a fost o greseala. murmura Megan.

- Eh , eu as zice ca Dominic a fost o greseala. zic eu , zambindu-i ironic baiatului.

Vrajitorul maraie enervat si se apropie amenintator de mine. Ranjesc triumfatoare , apoi imi intorc toata atentia asupra lui Megan. Fata priveste peretele nostalgica , avand ochii sclipitori. Probabil isi aminteste de ceva frumos. Acum sigur sunt geloasa ! Eu nu imi amintesc nimic ! Sunt scoasa brusc din gandurile mele cand simt doua maini pe talia mea. Corpul meu este ridicat si aruncat pe un umar. Pufnesc nemultumita , sangele urcandu-mi in obraji. Dominic isi strange bratul in jurul coapselor mele si se departeaza de Megan , pasind zgomotos in fata.

- Intoarce-te de unde ai plecat. Locul tau nu este intr-o haita. ii zice Dominic fetei cu par rosu.

Baiatul iese din living inainte sa reusesc sa vad reactia lui Megan. Imi dau ochii peste cap si il lovesc pe Dominic in spate cu pumnii , vrand sa scap din stransoarea lui.

- De ce ai vorbit asa urat cu saraca fata ? intreb eu cand Dominic incepe sa urce scarile.

- Tu nu ar trebui sa te bucuri ca am jignit-o ? Erai geloasa. spune baiatul , eu deja inchipuindu-mi ranjetul de pe fata sa.

- De ce as fi geloasa ? Esti prea urat pentru mine ! zic eu.

- Sunt singurul care o sa te vrea , asa ca multumeste-te cu ce ai. rade Dominic.

- Ah , da ? Atunci prefer sa raman singura pe vecie. spun eu.

- Da , sigur , si eu te cred. spune vrajitorul sarcastic.

Dominic deschide usa unei camere si ma lasa jos , eu aproape pierzandu-mi echilibrul. Iau o gura mare de aer si privesc curioasa in jurul meu. Camera e intunecata , cu peretii negri. Cateva lumanari emana o lumina slaba. In mijlocul camerei e un birou cu o multime de hartii pe el , iar peretii sunt plini de rafturi pe care stau aranjate diverse carti. In coltul camerei sunt imprastiate cateva perne mari ce par moi.

- Camera asta e a mamei tale si e practic indestructibila. Am hotarat ca e timpul sa te familiarizezi cu puterile tale. zice Dominic , venind in fata mea.

- Si nu te-ai gandit sa imi spui si mie ? intreb eu sec.

- Trebuie sa te antrenezi ca vrei sau nu. Nu te poti apara cand esti singura.

- Wow , multumesc de compliment. mormai eu enervata.

O fasie intunecata trece in viteza pe langa mine , aproape de gatul meu , si se infinge in perete. Privesc cu ochi mari cum fasia dispare incet , apoi imi intorc capul spre Dominic ce statea plictisit sprijinit de perete. Imi intind mana in fata , un vant puternic batand spre vrajitor. Dominic era deja lipit de perete , iar tot ce a facut vantul a fost sa ii ciufuleasca parul. Baiatul imi zambeste ironic si incepe sa aplaude. Imi strang mainile la piept stanjenita si astept sa inceteze.

- Ma inveti si pe mine tehnicile tale magnifice de aparare ? ma intreaba Dominic surazand.

- Stiu ca nu pot face nimic. Invata-ma , desteptule. cedez eu.

- Credeam ca nu mai intrebi ! zambeste Dominic entuziasmat.

*  *  *

- Ayame , treci aici ! striga Dominic din spatele meu.

- Nici moarta ! strig eu.

Ocolesc rapid canapeaua din living si fug spre scari , cu Dominic pe urmele mele. Baiatul vrea sa ma antreneze din nou , insa nu am de gand sa il las. Ieri la antrenament a ras de mine cane nu puteam face ceva sau se tot umfla in pene. Nu vreau sa ii suport replicile batjocoritoare din nou. Continui sa fug , urcand rapid scarile. Pasii zgomotosi ai lui Dominic se aud tot mai aproape , insa nu cedez. Deschid usa camerei mele si intru , vrand sa trantesc usa in urma mea. Din pacate , Dominic e mai rapid decat mine si se strecoara in camera. Zambesc inocent si pasesc in spate , Dominic venind spre mine incruntat. Privesc in jurul meu , cautand o cale de scapare.

- Ala e cumva Kylo ? mint eu , privind cu ochi mari spre geam.

Dominic tresare si fuge spre geam , privind precaut afara. Ranjesc si fug spre usa , crezand ca am scapat de vrajitor. Inainte sa ajung la clanta , Dominic ma prinde de talie si ma roteste , lipindu-ma de perete. Baiatul ma priveste cu o sclipire draceasca in ochi , punandu-si mainile in jurul meu , blocandu-mi singura cale de iesire.

- Cum ziceai ca te poti teleporta ? intreb eu , vrand sa intru in perete.

Dominic ranjeste in coltul gurii si se apropie mai mult de mine , dinstanta dintre corpurile noastre fiind de cativa centimetri. Baiatul imi mangaie incet obrazul , respiratia lui calda lovindu-mi fruntea. Inghit in sec , roseata aparand in obrajii mei. Dominic isi apropie fata de a mea , privindu-ma dragastos. Cand eram pe punctul de a ne saruta , simt ceva gadilandu-ma in palma. Imi las capul in jos , intrerupand momentul nostru. Observ in mana mea o bucata de hartie imaculata , inconjurata de o lumina slaba. Ma incrunt confuza si despaturesc hartia mototolita , citindu-i continutul.

"In lumina lunii oglinda straluceste
Din pacate , fata din ea nu mai traieste."

O Alpha II: Frăția Burns Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum