Capitolul 29

1.7K 144 67
                                    


Ma sprijin de un copac, alaturi de Dominic, care privea cu un amuzament urias trupurile vrajitorilor morti. Lupii din haita lui Skye si Liam le adunau intr-un morman, vrand sa le arda pe toate. Chiar daca atmosfera era sumbra, nu puteam sta suparata. Au fost cu totii slujitorii lui Kylo si nu ma indoiesc ca ei ar fi distrus toata haita daca nu apaream noi. Cu Dominic care ii ucidea cu o miscare din deget alaturi de lupii enervati, vrajitorii au fost invinsi rapid.

A fost si mai amuzant faptul ca totul s-a terminat inainte sa ajunga in haita Skye, Liam si Beta-ul lor. Cei trei credeau ca ne-au lasat in fosta mea haita, dar au uitat ca Dominic e unui din cei mai puternici vrajitori care sunt inca in viata. Stiam ce gandeste Dominic cand priveste conducatorii acestei haite: el a aparat varcolacii mai bine decat a facut-o Alpha-ul lor. Liam parea ca nu ne place foarte mult, iar acum e si mai enervat.

- Ah, o voce imi spune sa plec la pustiul ala si sa ii dau cativa pumni pentru ca ne priveste in felul ala, iar o alta voce imi spune sa continui sa atrag atentia varcolacilor. mormaie Dominic.

Surad. Avea dreptate. Liam ne privea cu ochi mijiti de dupa o casa apropiata, alaturi de el fiind Skye. Aveau o discutie serioasa, din cate auzeam eu. Cred ca se certau. Ma rog, nu vreau sa ma bag in problemele lor de relatie.

- Eu zic ca arati mai bine ca un panou publicitar decat ca un inamic al haitei. zic eu.

Multi varcolaci chiar ne-au multumit pentru ca i-am ajutat, mai ales pe Dominic deoarece a omorat-o pe Megan, care conducea atacul. Alti lupi ne priveau curiosi sau confuzi din departare. Si eu as privi asa un vrajitor care sta langa cineva jumate vrajitoare, jumate vampir. Mica noastra vacanta se transforma in ceva mai mare si palpitant!

- Panou publicitar? Pfft, te rog! Cu totii urasc reclamele. Eu sunt ca o lanterna noaptea! Stralucesc oriunde ajung. spune Dominic arogant.

- Si atragi toate mustele. zic eu, incercand sa nu rad.

- Ai vrut sa spui ca atrag toate fetele. ranjeste el.

- Care fete, Dominic? intreb eu incruntata, intorcandu-ma spre el. Spune-mi, sa stiu pe cine trebuie sa omor.

Imi pun mainile pe solduri si pasesc spre el. Ranjetul de pe fata lui dispare, fiind inlocuit cu panica, desi inca vedeam stralucirea amuzamentului in ochii lui.

- Pai... Stii tu...

- Sa-ti fie clar, singura fata pe care o sa o atragi, in afara de mine, e Kylo. marai eu jucaus.

- Ah, deci recunosti ca esti atrasa de mine! exclama el.

- Tu doar asta ai auzit din tot ce am spus? intreb eu exasperata.

- Doar asta ma intereseaza! zambeste el.

Eram gata sa ii dau o palma dupa cap, insa am auzit pasi care se indreptau spre noi. Privesc in fata, ignorand cum Dominic ofteaza usurat. O vad pe Skye cum vine spre noi, tinandu-si mainile stranse la piept. Liam era la cativa metri de ea, mergand apasat. Alpha-ul avea o incruntatura adanca pe fata, iar pumnii ii erau stransi. Presupun ca nu era de acord sa vina la noi. Dominic paseste deodata in fata, punandu-si bratul in jurul taliei mele. Ii arunc o privire confuza.

- Hei. spune Skye cand ajunge la noi. Imi pare rau de ce s-a intamplat in haita ta, nu stiu de ce Liam a reactionat asa.

- E ok. zic eu, zambind fortat.

- Si... Ce faceti aici? Nu v-am vazut niciodata pe aceste teritorii, de cand a fost distrusa haita...

- Suntem in vacanta! Dupa cum probabil ai observat, ne-am relaxat foarte mult. spune Dominic sarcastic, zambind larg.

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now