Capitolul 11

2.2K 168 15
                                    


Oftez incet si deschid usa vilei , tarandu-ma de-a lungul holului. Imi afund mainile in buzunarele pantalonilor , privind suparata podeaua. Sunt o proasta ! Cum am putut sa ii spun in fata lui Dominic ca iubesc pe altcineva ? Chiar trebuie sa imi cer iertare. Eram enervata si nu gandeam ce spun. Scrasnesc din dinti si urc rapid scarile , fugind spre camera mea. Deschid usa si intru , apoi ma trantesc pe pat , punandu-mi perna peste fata. Imi inchid ochii , prin minte trecandu-mi toate momentele din viata mea pe care le-am uitat cateva saptamani. Inghit in sec atunci cand imi amintesc de parintii mei adoptivi si de haita in care am trait aproape toata viata. Probabil sunt cu totii morti acum. Desigur , Kylo e de vina si pentru asta.

Nu stiu cum am reusit sa ii uit pe Skye , Liam si Axel. Ei erau cei mai buni prieteni ai mei... Imi musc buza , simtind cum lacrimile se aduna in ochii mei. Macar Dawson e in viata , chiar daca nu ma cunoaste. Kylo probabil il foloseste pentru ca Dawson e un Alpha puternic , insa nu inteleg de ce. Dawson nu poate fi un Alpha daca nu are o haita. Pe mine ma raneste daca il tine captiv pe Dawson , dar Dominic nu pateste nimic ! Marai scurt si arunc perna de pe fata mea pe podea , apoi ma ridic in picioare. Merg pana la dulap si imi iau de acolo pijamaua , apoi plec in baie.

Cat timp faceam un dus mult-asteptat , incercam sa imi dau seama unde se ascunde Kylo. Trebuie sa fie undeva pe pamant , nu poate fi in Dagomond. Dawson nu poate intra acolo. Imi trec mainile prin parul ud , un ranjet facandu-si loc pe fata mea. Kylo vrea sa fie regele Dagomondului. Insa nu poate fi rege daca nu are un tron. Opresc apa si iau un prosop pufos de langa mine. Cred ca a venit timpul sa fac o vizita in Dagomond.

Zambesc in coltul gurii si imbrac pijamaua , apoi ies din baie si sar in pat. Trag patura peste mine si ma fac comoda. Maine va fi o zi lunga. Ma voi razbuna pe Kylo si el nici nu va sti.

* * *

Strang bine ghiozdanul si continui sa fug printre copacii inalti , incercand sa fac cat mai putin zgomot. Lupul meu roscat e usor de zarit , asa ca am ales drumul ascuns de tufisuri si iarba inalta. Trec pe langa haita lui Skye si Liam si nu vreau sa ma vada nimeni. Garzile m-ar putea recunoaste. Si inainte sa imi spuneti ca sunt nebuna , nu am alergat sute de kilometri pana in fosta haita transformata in lup. Am chemat un taxi si mai mult de jumatate din drum l-am parcurs prin orasele. E aproape ora doisprezece si sunt aproape de haita mea si a lui Dawson. Bine , ce a mai ramas din haita. Imi scutur rapid capul , scotandu-mi gandul din cap. O sa ma gandesc in alta zi la asta.

Partea rea e ca nimeni nu stie despre calatoria mea aici , dar nu mai conteaza. O sa ma intorc inapoi in regula. Si oricum parintii mei sunt ocupati cu treburile haitei , iar Dominic e suparat pe mine. Nu e prima data cand fug din haita , deci am putina experienta la asa ceva. Zambesc scurt , amintindu-mi de escapadele mele cu Skye prin oras. Se pare ca nu m-am schimbat atat de mult. Oftez si incetinesc , apoi ma ascund dupa trunchiul unui copac. Imi las ghiozdanul pe pamant si ma transform inapoi in om , simtind durerea cunoscuta a oaselor rupte. Imbrac rapid hainele aduse cu mine , ca mai apoi sa ma indrept spre centrul fostei mele haite. Arunc ghiozdanul pe un umar , trecand pe langa copaci uscati si caramizi aruncate.

Haita e o ruina. Pare imposibil ca o singura persoana a facut asta , insa e adevarat. E capodopera lui Kylo si ale puterilor lui. Privesc trista casele distruse din jurul meu. Au trait o multime de varcolaci aici. Conducatorii acestor varcolaci sunt singurii supravietuitori al atacului. Imi strang pumnii enervata si grabesc pasul , nevrand sa privesc distrugerea din jurul meu. Zaresc in departare crengile inalte ale copacului ce pazeste Dagomondul. Acest copac e singurul ce nu a fost distrus. Uimitor , insa atrage atentia prin tot haosul. Alerg pana la el , parul meu fluturand in bataia vantului. Imi asez palmele pe trunchiul gros , iar peste cateva secunde scoarta trosneste si se da in laturi. Scarile in forma de spirala apar in fata mea. Pasesc increzatoare prin tunelul intunecat si incep sa cobor in graba scarile.

Peste momente lungi in care tot ce am vazut au fost peretii gri , am ajuns in sfarsit la capatul scarilor. Usa gigantica sta mandra in fata , asteptand sa fie deschisa. Trag de maner , o lumina orbitoare facandu-ma sa imi inchid ochii pentru cateva secunde. Imi mijesc ochii si pasesc atenta in fata. Lumina alba straluceste in jurul meu , insa , din fericire , dispare rapid. Oftez usurata cand observ insulele si casele ciudate din Dagomond. Iau o gura mare de aer si incep sa merg spre cea mai inalta cladire. Toate cararile duc spre ea , deci e usor sa ajungi la ea.

- Trebuie sa recunosc , planul tau de a veni aici e curajos. Insa iubitul tau nu e in Dagomond.

Tresar si ma intorc rapid in spate , vazandu-l acolo pe Kylo. Vrajitorul ma privea amuzat , avand pe fata un zambet stupid.

- Nu il cautam pe Dawson. El nu poate intra aici. spun eu incruntata , intorcandu-ma spre el.

- Oh , deci ai venit sa te razbuni pe mine ca o adevarata eroina. ranjeste Kylo. Nu uita ca aici esti singura. Dominic e undeva prin haita voastra draguta.

Kylo se apropie incet de mine , iar eu fac un pas in spate. Nu stiam ca el e aici. Nu sunt pregatita pentru o lupta.

- Stii , as putea sa te omor acum si sa scap de un chin. zice baiatul.

- Si ce te opreste ? intreb eu , inghitind in sec.

- Tu esti cheia spre putere. Nici eu , nici Dominic nu suntem suficient de puternici ca sa devenim regi. Insa cu puterea ta , o sa pot face asta intr-o secunda.

- O sa fii un rege al unei lumi fara vrajitori. spun eu.

- Fara vrajitori ? rade Kylo. Draga , lumea e plina de vrajitori. Nu ii cunosti tu. Si cu totii asteapta sa ma slujeasca.

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now