Capitolul 27

1.9K 143 34
                                    

Asta e cel mai lung capitol pe care l-am scris in cartea asta. Lectura placuta :D

- Ayame.

Ignor vocea si imi trag patura peste cap, doar ca peste cateva secunde ea sa fie luata de pe mine.

- Ayame!

- Lasa-ma. murmur eu.

- Haide, trezeste-te!

Imi deschid neinteresata un ochi. Il vad pe Dominic deasupra mea. Baiatul isi tinea mainile pe umerii mei, vrand sa ma trezeasca. Era imbracat intr-o pereche de blugi negri si o camasa rosie in carouri, iar parul ii era frumos aranjat. Arunc o privire spre ceasul de pe perete, vazand ca era abia ora sapte. Il privesc confuza si somnoroasa in acelasi timp.

- Ce vrei? il intreb cascand.

- Tu mi-ai spus sa te trezesc azi mai devreme. Ai uitat ca plecam in Dagomond? intreaba Dominic amuzat.

Imi maresc ochii, apoi sar entuziasmata in picioare. Am si uitat! De ieri asteptam cu nerabdare ziua asta. Plecam in sfarsit in Dagomond! Il las pe Dominic sa stea pe patul meu si fug in baie, asta dupa ce am luat in graba niste haine. Nu mai irosesc timp si intru in dus, lasand apa calduta sa imi curga pe piele. Ah, cat am asteptat momentul asta! Am stat inchisa in haita asta pentru prea mult timp si mult prea multe chestii s-au intamplat aici. Si eu, si Dominic avem nevoie de o mica vacanta departe de toti.

- Ayame, stii ce mi-am dat seama? se aude glasul lui Dominic de dupa usa.

- Ce? intreb eu, corpul meu fiind plin de spuma.

Sper doar ca baiatului nu i-a venit vreo idee prosteasca in minte si va intra in baie. Cred ca am uitat sa incui usa...

- Vampirii ar trebui sa doarma? ma intreaba el.

Ma opresc din ce faceam, apa continuand sa cada peste mine. Oare vampirii chiar pot dormi? Sincer, nu am idee. Eu am reusit sa adorm si m-am odihnit foarte bine in noaptea asta. Trebuie sa o intreb pe Deborah despre asta... Ea trebuie sa stie.

- Poate am adormit pentru ca sunt doar jumate vampir. zic eu, stergandu-mi corpul cu un prosop.

- Daca cineva ti-a pus ceva in mancare?

- Hah, buna incercare! Nu uita ca nu pot manca nimic in afara de sange. spun eu razand.

Il aud pe Dominic injurand in soapta, asa ca surad. Nu a reusit sa ma sperie si nu o sa reuseasca prea curand. Il cunosc indeajuns de bine ca sa stiu ce "glume" ar incerca sa faca. Zambesc si imbrac in graba hainele alese, apoi imi spal dintii. Decid sa imi las parul liber si ies din baie, vazandu-l pe Dominic sprijinit de peretele de langa usa. Baiatul imi intinde un pahar de carton plin cu sange. Ii multumesc si iau paharul, luand o gura mare din lichidul inchis la culoare. Vrajitorul avea in mana un sandwich cu cine stie ce inauntru pe care il manca rapid. Stam in liniste cateva minute, timp in care ne-am bucurat de micile gustari.

- Ne teleportam in Dagomond. O sa pierdem mult timp daca plecam cu masina pana in fosta ta haita. imi spune baiatul.

- Ai dreptate. incuviintez eu.

- Tocmai ai fost de acord cu mine? Sunt onorat! exclama Dominic, eu aruncandu-i o privire urata.

Arunc paharul in cosul de gunoi, apoi imi iau ghiozdanul ce statea pe podea langa dressing. Acolo sunt cateva haine si alte chestii care ar putea fi folositoare in calatoria noastra. Observ ca Dominic nu are nici un bagaj cu el. Il privesc intrebatoare. Sunt sigura ca vom sta toata ziua in Dagomond, ar trebui sa isi ia niste haine de schimb. Baiatul nu pare sa observe privirea mea si ma ia de mana, apropiindu-ma de corpul lui. Dau din umeri si imi inchid ochii, Dominic oftand scurt.

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now