Capitolul 26

1.8K 152 13
                                    


Eram aproape de vila. Mergeam alene, cu mainile afundate in buzunare si cu gluga pe cap. Incercam sa nu atrag atentia asupra mea, desi nu pot sa spun ca imi pasa foarte mult de ce cred varcolacii. Eram cu gandul la Kylo si la interactiunea neprietenoasa dintre noi. Vrajitorul stie acum ca sunt vampir si, practic, toate planurile lui de a deveni rege sunt spulberate. Problema este ca nu stiu ce va face el in continuare. Banuiesc ca sau se va enerva si va distruge toata haita, sau va incerca sa gaseasca o cale de scapare din situatia asta. Daca prima varianta ar fi adevarata, nu l-as lasa nici in ruptul capului sa omoare o alta haita. O sa o apar chiar daca ar fi sa mor in lupta.

Deschid lent usa si pasesc in casa. Ascult atenta si nu aud nici un zgomot la parter. Probabil mama si tata sunt afara. Cred ca antreneaza varcolacii. Incep sa merg spre camera mea, urcand scarile in graba. Trebuie sa gasesc o cale sa ii spun despre Kylo lui Dominic, insa fara ca cel din urma sa faca o criza de nervi. Noroc ca nimeni nu e in casa in afara de noi. Il simt doar pe Dominic la urmatorul etaj. Fac o fata ganditoare si ma apropii de coltul camerei, unde era un mini-frigider. Inauntru erau cateva sticlute cu sange. A fost ideea lui Dominic, nu a mea! Baiatul spusese de dimineata ca tata se va infuria si mai mult daca gaseste sange in bucatarie. Sincer, sunt de acord cu el. L-am enervat destul pe tata in ultima saptamana.

Apuc una dintre sticlute in mana si iau o gura din lichidul vital. Daca o sa confrunt un Dominic enervat, macar sa nu imi fie pofta de sange. Desi, am observat ca niciodata nu i-am vrut sangele. Sa fie asta din cauza legaturii noastre? Suntem un fel de suflete pereche, nu as vrea sa il ranesc niciodata. E ultimul lucru pe care l-as face.

Dupa ce imi termin mica gustare, imi iau inima in dinti si ies din camera. Urc scarile spre urmatorul etaj, inghitind in sec. Ajungand in fata camerei lui, inspir adanc si bat in usa. O sa fiu sincera si o sa ii spun exact tot ce s-a intamplat. Fara secrete.

- Intra. aud glasul lui Dominic.

Deschid usa, intrand in incaperea cunoscuta. Razele soarelui treceau prin geamurile mari. Dominic statea la birou si scria ceva intr-un jurnal, carti deschise levitand in fata lui. Ele isi miscau singure pagina cand Dominic termina sa o citeasca pe precedenta. Raman in picioare langa usa, fiind gata sa fug daca vrajitorul se enerveaza. Baiatul isi ridica intr-un sfarsit capul spre mine si ma priveste intrebator.

- S-a intamplat ceva? intreaba el.

- Nu am voie sa vin pur si simplu sa te vad? intreb eu indignata.

La naiba, deja am inceput sa evit subiectul!

- Ce dragut din partea ta. Nu m-as fi asteptat sa faci asta. surade el.

Imi dau ochii peste cap, apoi imi strang mainile la piept. Nu stiam cum sa incep ca sa nu sune prea grav. Kylo nu este cineva pe care ar trebui sa il treci cu vederea.

- Am ceva sa iti spun. zic eu ezitand.

Dominic imi face semn sa vin spre el. Pasesc spre birou, expirand lung. Cand eram la mai putin de un metru de el, Dominic isi incolaceste bratele in jurul taliei mele si ma trage in poala lui. Tresar speriata la miscarea brusca, apoi rosesc violent. Incerc sa ma ridic, insa vrajitorul ma strange mai bine in bratele lui. Dominic isi pune palma pe capul meu si mi-l aseaza pe pieptul lui. Artificii explodau oriunde ma atingeam de el. Ma relaxez, desi imi venea sa il sarut si sa ii dau o palma in acelasi timp. Domini mi-o ia inainte si isi lipeste scurt buzele de ale mele.

- Mi-a fost dor de asta. ofteaza el.

- Stiu, dar ce am de spus e foarte important. zic eu.

- Refuz sa cred ca ceva e mai important decat mine. spune Dominic.

- E despre Kylo.

- Frate-miu sigur nu e mai important decat mine. Adica, eu sunt mai frumos si mai talentat decat el.

- Dominic, fii serios! zic eu.

- Parintii mei m-au facut pe mine pentru ca s-au saturat de el. comenteaza el.

Ma abtin din a-mi da o palma peste fata si imi ridic capul de pe pieptul lui. Il privesc urat, insa baiatul ma ignora.

- L-am intalnit pe Kylo in padure. A vrut sa ma ia cu el. zic eu.

Dominic isi intoarce brusc capul spre mine. Ii zambesc ironic, pufnind amuzata la expresia lui socata si enervata. Ah, deci acum i-am atras atentia!

- Esti bine? Ce ti-a facut? intreaba el ingrijorat, cercetandu-mi corpul cu ochii.

- Acum ma lasi sa iti explic totul? intreb eu, ignorandu-i intrebarea asa cum m-a ignorat el.

- Explica.

- Deci, stateam eu azi dimineata in camera mea si, deodata, Megan apare. Ea voia sa transmita un mesaj.

- Stai. ma intrerupe Dominic. Acea Megan, roscata?

- Da. Nu e prima data cand apare prin casa. zic eu.

Baiatul se incrunta, strangandu-si pumnii enervat. Ups... Cred ca am spus prea mult.

- Si nu te-ai gandit sa imi spui si mie?!

- Taci, nu ma mai intrerupe! ma rastesc eu, sperand sa scap de o morala in plus. Cum spuneam, Megan a venit cu mesajul ca fratele tau vrea sa ne intalnim in padure spre seara. Si eu l-am ascultat.

Dominic isi deschide gura ca sa comenteze, insa imi pun rapid mana peste ea. Baiatul incearca sa o departeze, insa nu il las.

- Kylo spunea ca s-a saturat de noi si voia sa ma ia cu dansul, probabil sa cucereasca tronul. Nu a reusit pentru ca sunt vampir, nu varcolac. A fugit ca un las. zic eu, zambind triumfatoare.

- Putea sa te omoare! striga vrajitorul.

- Ba nu! Are nevoie de mine.

- Nu mai are pentru ca esti vampir, Ayame! Doamne, cand o sa inveti sa nu te arunci in fata pericolului crezand ca o sa il invingi?!

- Puteam sa nu iti spun despre intalnire, dar ti-am spus.

- Stii ceva? De azi inainte o sa stai doar cu mine. M-am saturat sa aud zilnic ca ai fost la un pas de moarte. zice Dominic.

- Stii ce tocmai am realizat? il intreb eu. Cu totii vorbiti despre palatul si tronul din Dagomond, insa eu nu l-am vazut niciodata.

- Tu doar asta ai realizat din toate cate ti-am spus? intreaba baiatul exasperat.

- Am auzit tot ce mi-ai spus de un milion de ori. Hai sa mergem in Dagomond! il rog eu entuziasmata.

- De ce te-as duce acolo? Nu cred ca o meriti. murmura el.

- Oh, haide! Nu te bucuri ca l-am invins singura pe Kylo? E o imbunatatire!

Dominic se incrunta, avand o fata ganditoare. Imi las coatele pe pieptul lui, apropiindu-mi fata de a sa. Argintul ochilor sai tremura sub intensitatea privirii mele. Zambesc in sinea mea.

- Te rog! Nu am fost niciodata impreuna in afara haitei. Va fi o mica vacanta. Tot ce s-a intamplat in ultimele saptamani a fost foarte stresant.

Dominic ofteaza. Ranjesc, stiind deja ca am castigat. Am reusit sa il conving pe marele Dominic Burns!

- Plecam maine dimineata. zice el.

- Yey! exclam eu.

Ma aplec si il strang in brate, baiatul mangaindu-ma pe spate.

- Ce nu fac eu pentru tine? ofteaza Dominic, zambind scurt.

De data asta, capitolul e mai "linistit", fara actiune. Considerati-l un inceput pentru capitolul urmator :D

O Alpha II: Frăția Burns Where stories live. Discover now