deel 2

933 33 2
                                    

Eva p.o.v. weer loop ik door de supermarkt omdat ik weer wat vergeten ben. Ik kijk om me heen. Is die rare gast er weer? Snel loop ik langs de rekken,dan zie ik hem hij staat recht voor mijm neus. "Zo, ben je er weer?" ik draai me om en loop snel weg. Hij komt weer achter me aan. Ik begin te rennen. Ik voel de ogen in mijn rug prikken. Ineens voel ik een hand die me tegen houd. Ik kijk op Romeo! "Wat is er met jou?" Vraagt hij bezorgd. Die gast zit achter me aan.normaal zou ik zoiets niet snel vertellen maar Romeo kan ik vertrouwen. De winkeljongen doet net alsof er niks aan de hand is. "Kom maar mee"zegt Romeo we bespreken dit maandag met Mechels zodat we hem kunnen oppakken. Ik zucht hoorbaar. Maandag pas het is nu woensdag! "Eva, Bespreek alles met Mechels doe niet zomaar iets!" Romeo spreekt me op een waarschuwende toon aan. Ik sla mijn ogen neer hij heeft gelijk. Ik pak de laatste boodschappen en loop samen met Romeo de winkel uit bang dat anders de winkel jongen weer achter me aan komt.

Wolfs p.o.v.

Eef , waarom vertelde je me dit niet gewoon! Het is toch niet normaal dat ik zoiets van mijn collega moet horen! Ik ben teleur gesteld in Eva ze beloofde me alles te vertellen! "Flo sorry, ik wilde je het vertellen maar ik was bang dat hij jou iets aan zou doen!" ze praat op zo'n dringende toon dat ik haar niet durf te onderbreken. Is dat echt zo? Hoezo denk je dat? Eva gaat naast me op de bank zitten. Nou... Begint ze "hij riep in de super markt toen ik bot tegen hem deed : je mag wel wat aardiger doen eva van dongen! Je hebt een grote fout gemaakt om voor floris te kiezen." zachtjes lach ik in mezelf ookal is dit een heel serieus onderwerp maar ze zegt het op zo'n raar stemmentje. "Flo, ik laat je niet alleen als jou iets overkomt ga ik dood! Ik kan niet zonder je..." dat laatste zegt ze zacht maar ik hoorde het. Ik geef haar een kus. Eva het komt goed oke? Ik beloof het je. Vanavond heb ik een verassing voor je eef. Zeg ik geheimzinnig. Flo.. Ze zucht "ik haat verassingen" kom nou maar mee. Langzaam trek ik haar van de bank af. Daarna loopt ze mee naar de auto.

Eva p.o.v. ik zit naast Floris in de auto. Hij doet heel geheimzinnig en ik erger me aan. Hij stopt de auto. "Eefje , wacht even in de auto ik moet nog even wat ophalen. Ja hoor! Ik wacht wel. Ik pak mijn mobiel. Oh berichtje van Romeo :

Sorry Eva , ik vond dat wolfs het moest weten ik heb hem gebeld en alles verteld hoe is het nu met je?  Romeo.

Ik antwoord hem zo wel. Dan zie ik floris de winkel uit lopen. Hij wil net de straat over steken als er een auto keihard aan komt rijden. De auto komt snel dichterbij en floris lijkt hem niet te zien. Ik open vlug de deur. "FLO STOPPP!!!"  het is te laat. De auto stopt niet en Floris word hard geraakt.

Tips zijn altijd welkom!

No life without love (flikken maastricht)Where stories live. Discover now