deel 24 (extra deeltje)

514 29 15
                                    

Eva p.o.v. die nacht slaap ik toch slecht. Ik lig naar te draaien en te woelen en denk de hele tijd aan Roos. Ik heb het zo met haar te doen! Ik was ook 4 toen mijn vader me begon te verkrachten. Zij heeft de laatste tijd gewoon het zelfde meegemaakt! Die zelfde pijn die je bijna elke dag voelde, die zelfde angst die maar niet op hield, het moment dat je probeerde te vluchten maar wat niet kon en ook de woede die je voelde op je vader. Alles, alles wat ik mee heb gemaakt heeft zij ook mee gemaakt. Ze is voor altijd beschadigd, zoiets vergeet je nooit meer hoe goed je leven daarna ook word. Altijd herinner je de pijn en de angst. Weer draai ik me om. Het arme meisje! Ik wil haar zo graag helpen. Toen ik haar een oud shirt van mij aantrok zag ik ook een grote blauwe plek op haar been. Dan hoor ik dat Floris wakker word. Snel doe ik net alsof ik slaap.

Wolfs p.o.v. Eva lag maar te draaien en te woelen, ik weet zeker dat ze aan Roos dacht. Nu ze heeft gemerkt dat ik wakker ben ligt ze stil. "Eef? Het komt wel goed met Roos, ze gaat gewoon een gelukkig leven opbouwen met haar moeder, trust me." dan draait Eva haar gezicht naar me toe, die is helemaal nat van de tranen. "Lieverdje toch." ik droog haar tranen met mijn duim en zoen. Eerst liefdevol en rustig daarna gaat het wilder en met meer passie. Ik voel hoe haar handen over mijn borst glijden. Dan word de deur open gedaan meteen stoppen we en kijkt Eva op. De deur gaat zachtjes op en Roos komt om de hoek kijken. Pas als wij wenken dat ze mag komen opent ze de deur helemaal en loopt ze naar ons toe. "Wat is er Roosje?" hoor ik Eva vragen. "Ik... Ik kan niet slapen" "wat is er dan meisje?" ze zucht en begint een beetje te snikken. "Ik ben bang, bang voor papa dat hij ontsnapt en boos op mij word net als eer gisteren." mijn hart breekt als ik dit hoor. Ik zal die man eens! "Wil je bij ons slapen?" vraag ik aan Roos. Dankbaar knikt ze en Eva legt haar in het midden tussen ons in. Ik merk dat ze dicht tegen me aan kruipt en ik sla een arm om haar heen. Het is net alsof het ons kind is.langzaam valt Roos in slaap. Ik kijk naar haar en druk een kus op haar hoofd. Eva valt nu ook rustig in slaap en uiteindelijk ik ook. Ik voel me gelukkig alsof ik eindelijk het gezin van mijn dromen heb, een gezin met Eva!

Sorry voor het korte deel ik heb het erg druk maar wil toch wel uploaden. Laat alsjeblieft weten wat je er van vind! Xxx

No life without love (flikken maastricht)Where stories live. Discover now