deel 15 (veel fleva)

629 28 0
                                    

Eva p.o.v. rustig loop ik samen met Floris terug naar de auto. Ik moet nog vijf weken naar het teauma centrum en ik mag pas over drie weken weer werken. Ik voel een hand op mijn schouder. Ik kijk naar Floris die me lief aan kijkt. Ik draai me naar hem toe en zoen hem op zijn lippen. Eindelijk voel ik weer zijn warme zachte lippen op die van mij. Hij legt zijn hand op mijn rug.

Wolfs p.o.v. eindelijk! Ik verdrink in haar mooie ogen. Ze stopt en stapt de auto in. Nog een beetje verward van de zoen loop ik ook naar de auto en stap in. Het is al half 6 als we thuis komen dus ga ik gelijk koken. "Ik ga me even opfrissen!" "is goed schat!" langzaam loopt ze de trap op. Ik kijk haar na, wat hou ik van haar! Ik dek de tafel en als net alles op tafel staat komt Eva beneden. "Eefje, ik heb een huis gevonden waar we misschien samen kunnen wonen." ze loopt naar me toe en kijkt over mijn schouder mee op de laptop. "Zelfs met een extra kamer voor als we een kindje krijgen!" Eva kijkt me heel verliefd aan en ik kus haar. Ik stuur de makelaar een mailtje en we kunnen morgen komen kijken. Daarna gaan we heerlijk eten.

Eva p.o.v. we zitten samen tv te kijken. Mijm hoofd rust op zijn schouder en ik denk na over de laatste dagen. Ik heb Flo zo gemist en nu ik weer bik hem ben voel ik me de gelukkigste vrouw van de wereld. Ik kijk naar Floris die gelijk naar me kijkt. Ik zoen hem en weer geniet ik van zijn aandacht. Hij tilt me van de bank. Ik kijk hem even aan maar zoen hem dan weer. Hij tilt me op, loopt naar boven en legt me op het bed. De zoen gaat verder en langzaam maak ik de knoopjes van zijn overhemd los. Is dit dan eindelijk het moment waar ik al zo lang van droom? Het lijkt er wel op. "Weet je het zeker?" vraagt flo voor de zekerheid. Ik knik en het word een wonderlijke nacht.

Speciaal veel fleva voor _irissje_

No life without love (flikken maastricht)Where stories live. Discover now