deel 21

537 26 0
                                    

Wolfs p.o.v. We hebben in het bos een mobieltje gevonden en die bleek van Zoë te zijn. Meteem rijden we naar het kantoor. "Ik vind het wel leuk om met jou te werken." verbaasd kijk ik naar Kyra. Ik niet, ik wil met Eva werken denk ik bij mezelf. "Het is maar tijdelijk hoor!" Ze zucht "ja, maar Eva heeft volgensmij gewoon geen zin om te werken." ik voel me boos worden wat een bitch is die Kyra! "Eva heeft een trauma! Dat verzin je niet!" "ach, ze zecht dat ze een trauma heeft en dat ze thuis moet blijven maar stiekem zit ze gewoon met andere mannen thuis." nu ben ik echt boos ik zet de auto aan de kant van de weg. "Je houd je mond over mijn vriendin! Eva is me harstikke trouw!" Kyra begint te lachen. "Harstikke trouw haha, jij hebt wel humor! Voor jou was ze met Frank en daar was ze ook niet trouw aan dat weer jij ook wel want ze ging stiekem met jou." ik zucht daar heeft ze wel een punt. Zonder nog iets te zeggen start ik de auto en rijden we in stilte naar het bureau. Daar aangekomen staat Mechels al op ons te wachten. "Geef dat mobiel maar ik ga hem gelijk laten uitpeilen!" ze pakt het mobiel van Kyra aan en wil weg lopen. "Mechels? Kan ik u zo even spreken?" ze draait zich verbaasd om. "Tuurlijk kom zo maar naar mijn kantoor."

"Ik wil een andere vervanger voor Eva!" ik zit bij Mechels in het kantoor en ik ben Kyra helemaal zat. "Maar wolfs, ze heeft bij de politie Amsterdam gewerkt daar heeft ze een hele goede reputatie." ik zucht het word moeilijk om Mechels te overtuigen. "Maar waarom werkt ze dna niet meer in Amsterdam?" "Omdat ze moesten bezuinigen, maar ik heb haar gegevens na gevraagd en dat was toch echt goed, ik ga haar niet zonder goede reden laten vervangen." "Maar ik heb een goede reden!" Mechels zucht en kijkt me verveeld aan. "Wat is die reden dan?" "ze probeert Eva zwart te maken! Ze zecht dat Eva mij niet trouw heeft!" "Wolfs dit zijn privé zaken! Hier zijn we op het werk en zolang Kyra haar werk goed doet blijft ze hier werken totdat Eva terug is!" ik haat die Kyra! "Ik kan gewoon niet met dat mens werken!" "Wolfs, het is moeilijk om een goede vervanger te vinden, het niveau van jou en Eva ligt erg hoog! Zelfs Kyra is misschien niet het goede niveau want hoe jullie samen werken is gewoon niet vervangbaar maar geef Kyra een kans." ik zucht en loop het kantoor uit. Wacht, was dat van het niveau nou een compliment of niet? Wat maakt het ook uit ik moet nog steeds met Kyra werken en dat is verschrikkelijk!

Eva p.o.v. ik ben net terug van hardlopen als Floris net thuis komt. "Hey schat hoe was het?" zijn gezicht staat zo chago dat ik er van schrik. "Verschrikkelijk! Er is nu een invalster voor jou maar die bitch is super onaardig!" hij gaat met een zucht op de bank zitten. "Ze zei dat jij net deed alsof je een trauma hebt!" nu word ik zelf ook best chago. "Alsof ik zoiets verzin! En trouwens als de dokter me niet tegen zou houden zou ik allang weer werken!" "ik ben naar Mechels gegaan om te vragen of er een andere invaller kon komen maae ze zei dat het niveau van ons team werk zo hoog is dat er bijna geen invallers van ons niveau zijn." ik voel me lichtelijk trots worden. "Ik kan niet wachten totdat jij weer mag werken." ik kijk hem lief aan. "Ik ook niet Flo, ik ook niet!" ik geef hem een kus maar hij gaat gelijk over op zoenen. Dan gaat de telefoon. Ik zucht "moet het nou altijd onderbroken worden?" Floris lacht en voor dat hij opneemt zegt hij : "maakt niet uit, ik hou nog steeds van je hoor!"

No life without love (flikken maastricht)Where stories live. Discover now