deel 13

606 25 0
                                    

Eva p.o.v. op Floris' schouders steunend loop ik de trauma helikopter in. Ik heb Floris' jas aan om mijn bijna helemaal blote lijf te bedekken. Na dat Floris mijn kamer in kwam was de politie er al snel en is luuk opgepakt. Wat daarna gebeurd is weet ik niet meer omdat ik flauw ben gevallen. Ik word aan een infuus gelegt en ik voel me erg misselijk. Floris wil de helikopter uit lopen. "Neeee! Floris blijf hier!" meteen draait hij zich om. "Eefje het komt wel goed, ik kom zo meteen naar het ziekenhuis oke?" vraagt hij geruststellend. Maar ik vind het niet oké ik wil dat hij bij mij blijft want ik vertrouw niemand meer. Ineens komt Marion naar me toe rennen. "Eva! Eef?" ik voel dat ik langzaam weg zak. "Eef blijf bij bewustzijn!" die laatste stem was van floris en daarna zakte ik toch weg.

Wolfs p.o.v. stil zit ik naast Eva's bed. Ze hebben veel gif en andere rotzooi in haar bloed gevonden. Ook heeft ze een erge trauma en vertrouwd ze niemand meer. Nu word ze in coma gehouden omdat ze er te erg aan toe is. Ik heb een brok in mijn keel. Het is net het zelfde als toen Fleur hier lag door al die drugs. Eigenlijk heeft Eva het nu erger. Er komt een dokter binnen die alles even checkt. "Komt het weer goed?" vraag ik aan de dokter. "Lichaamelijk kan ze zo weer wakker worden en is alles weer genezen maar geestelijk is haar vertrouwen flink beschadigd. Onder de onderzoeken heeft ze een dokter een bloedneus geslagen omdat ze dacht dat het de verkrachter was. "Hoevaak is ze verkracht?" ik zie de dokter zuchten. "Ze heeft het erg zwaar gehad. Ze is drie keer verkracht waarvan de eerste twee keer door die loverboy maar de laatste keer is er ander DNA gevonden en die man is niet zacht geweest daar heeft ze de meeste last van." arme eef. Er komen tranen in mijn ogen. Ik heb zo'n spijt als ik niet met Marion had gepraten was dit alles niet gebeurd. Maar ik kon het niet weten. En nu ligt ze hier met een erge trauma en verwondingen.

Dan word Eva langzaam wakker. De dokter had gezegt dat ik haar gelijk gerust moet stellen omdat ze anders misschien bang word. "Hey eef, ik ben hier hoor,ik ben het Floris." ze knippert met haar ogen en langzaam word ze wakker. "Hey liefje" ik geef haar een kus op haar voorhoofd. "Hoe voel je je?" Ik aai door haar haar en kijk in haar mooie ogen waar ik gelijk weer in verdrink. "Het gaat eigenlijk wel, maar ik ben blij dat je bij mij zit." ik kijk haar liefdevol aan en geef haar ee kus op haar wang. Daarna ga ik even wat eten in het restaurantje.

Eva p.o.v. 'ik loop zachtjes door een bos, er komt een man aan gelopen. Ik begin te rennen, het zweet gutst over mijn gezicht. Langzaam aan komt de man dichter. Ik kan niet meer harder gaan rennen. Ik word moe en dan....' "eef, doe is rustig ssst maar ik ben bij je." zachtjes hoor ik de lieve stem van Floris. Ik open mijn ogen en kijk recht in twee bezorgde ogen. En nu zijn het echt de ogen van mijn lieve Floris!

No life without love (flikken maastricht)Where stories live. Discover now