deel 16

571 20 0
                                    

Eva p.o.v. er klinkt een harde klap. Ik veer op uit mijn bed. Angstig kijk ik om me heen. In de hoek staat een zwarte schim. "W wie is daar?" langzaam komt de schim dichterbij en ik zie dat het een mens is. H het is luuk! Ik schuif verder weg en begin om me heen te slaan. "Nee!! Neeeee!!! Laat me met rust!!! Alstublieft laat me met rust!!! Ik sla om me heen maar hij gaat niet achteruit. Alsjeblieft!!! Ga weg!!!

Wolfs p.o.v. ik word wakker van geschreeuw van Eva. "Ssst stil maar eef, er is niemand hier stil maar." langzaam word ze wakker. Ik zie de angst in haar ogen. "Ssst stil maar" die laatste woorden waren genoeg om haar te kalmeren. Ik sla mijn handen om haar heen. Ze begint te huilen en ik trek haar dichter tegen me aan. "Stil maar!" "het spijt me flo,ik wilde niet dat je de dag zo moest beginnen." ze kalmeert al een beetje en gaat naast me zitten. Ik sla een arm om haar heen. "Eefje, ik zal je altijd troosten en helpen echt waar! Ook gewoon in de ochtend." ze kijkt me lief aan. Ze is ook gewoon lief. "Blijf nog maar lekker liggen schat, ik breng zo wel een ontbijtje!" ze gaat weer liggen en ik loop naar de keuken. Arme Eva, hopelijk heeft ze over een tijdje minder nachtmerries. Ze is zichzelf alleen maar bang aan het maken. Ik schenk een groot glas chocomel in en loop met een dienblad met eten naar het bed. Als ik binnen kom ligt Eva niet meer in bed. "Eef? Eef!" ik kijk rond in kamer. "Ik ben hier flo!" klinkt het zachtjes uit de badkamer. Ik loop naar de deur. "Gaat het?schat wat is er?" ik hoor haar de wc door spoelen en even later komt ze de badkamer uit. "Flo? Ik ben heel misselijk en moest net over geven. Betekent dat dat ik nu..." ik zie dat ze het niet durft te zeggen maar ik begrijp haar al. "Ik haal vanmiddag wel een zwangersschaps test." ik ben helemaal blij van binnen. Stel je voor dat het echt zo is! Dat we samen een kindje krijgen. Ik knuffel haar en geef haar een kus. "Stel je voor eef, wij samen vader en moeder!" ze lacht. "Dan ben ik de gelukigste vrouw van de wereld!" lachend zoend ze me. Natuurlijk doe ik gelijk mee.

Eva p.o.v. samen met flo zit ik in de auto op weg naar het huis dat we gisteren hebben gevonden. Floris heeft nog 3 vrije dagen dus gaan we zo veel mogelijk dingen regelen. Vadaag heb ik ook geen trauma therapie dus blijven we de hele dag bij elkaar. Na vijfhonderd meter rechts afslaan. Ik luister naar de stem van de tomtom en voel dat Floris de bocht om gaat. Ik denk aan gisteren avond. Ben ik echt zwanger? En worden Flo en ik echt een gezinnetje? Bij de gedachte alleen al word ik gelukkig van binnen. Dan is mijn leven compleet ; de man van mijn dromen en een kindje! "Waar zit jij met je gedachten?" vraagt een ongeduldige stem. "We zijn er al hoor!" "oh sorry flo, ik dacht aan ons kindje!"

Ik zit ziek thuis dus daarom is dit deel pas laat gepubliceerd. Ik hoop vanmiddag misschien nog een deel te publiceren maar die is dan misschien niet zo groot. Xxx

No life without love (flikken maastricht)Where stories live. Discover now