deel 36

489 24 6
                                    

Roos p.o.v.  samen met Floris loop ik door de tuin van het ziekenhuis. De zon schijnt fel op ons gezicht en het is warm. We zitten al de hele dag binnen bij Eva en wilden even frisse lucht. "Roos? Eva en ik willen je dit geven." nieuwschierig kijk ik naar hem. Hij pakt wat uit zijn binnenzak. Een mobieltje!? Ik weet niet wat ik moet zeggen ik kijk alleen met grote ogen naar het mobieltje. "Ik wil dat als je morgen naar school gaat en je ziet papa je belt." ik knik. "Eva, de politie, Marion en ik staan onder een sneltoets oké?" ik knik en blij neem ik het mobieltje aan. "Dankje!" hij lacht en geeft me een kus. "En nog iets, over twee weken gaan Eva en ik trouwen maar in die twee weken gaan we allebij weer werken dus hebben we een oppas voor jou nodig, morgenmiddag komen er drie meiden en mag jij de leukste uitkiezen oké?" ik knik alweer en zet mijn mobiel aan. Hij is mooi en ik ben er blij mee, ik weet alleen niet hoe hij werkt. Floris gaat op een bankje in de zon zitten en sluit zijn ogen even. Ik ga naast hem zitten, ik trek mijn knieën op en leg mijn hoofd tegen Floris aan. Hij legt een hand om me heen en zo blijven we nog wel even zitten. Het voelt veilig maar ook vertrouwd. Zoiets deed papa nooit, waarom is Floris niet mijn échte papa, waarom moet die... Die stommerik mijn vader zijn! "Zullen we weer naar Eva gaan? Ze zal ons onder tussen wel weer missen." we staan op en lopen het kleine grind pad naar de deur weer af.

Eva p.o.v. ik zag Roos en Floris wel! Ik liep net langs het raam terug naar mijn kamer en zag ze genieten in de zon. Ik was zo blij om Roos zo op haar gemak te zien, het was allemaal niet makkelijk voor haar maar ze legt haar verleden al een beetje achter zich en begint meer over het heden te denken. Precies wat ik ook zo graag zou willen kunnen. Ik moet toegeven dat sinds ik Floris ken het al een stuk beter lukt bij mij, hij geeft hoop. Zonder hem had ik heen leven, zonder liefde had ik geen leven! No life without love!

Ik weet het een klein deeltje maar ik had het druk met huiswerk. Ik hoop de volgende delen weer wat groter te maken. Tips of leuke reacties zijn altijd welkom! Xxx

No life without love (flikken maastricht)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz