deel 20

526 25 0
                                    

Eva p.o.v. Floris is net naar zijn werk dus moet ik op de fiets naar het traumacentrum. Ik loop naar de schuur waar onze fietsen staan. Ik pak mijn fiets maar zie dat er een briefje op ligt :

Ik weet niet wanneer je dit leest maar alsjeblieft help me! De verkrachter heeft me! Ik ben ontsnapt om dit briefje neer te leggen. Ik weet niet wat voor straf ik hier voor krijg, ik weet ook niet waar ik naar toe word gebracht. Help me! Zoë 13,augustus.

Dat was eergister! Meteen bel ik Floris, ik mag nog niet werken en al helemaal niet met een verkrachtings zaak omdat ik daar een trauma aan heb.

"Flo! Ik pakte mijn fiets en er lag een briefje op, de vriend van luuk heeft iemand te pakken. Ik moet haar redden!"
......
"Ik weet dat ik niet mag werken maar.."
.....
"Onderbreek me nou niet! Dat meisje is in gevaar!"
.....
"Als we die gek niet oppakken zijn er nog veel meer meisjes in gevaar!"
.....
"Laat Marion en Romeo een buurt onderzoek doen!"
.....
"Er zat een foto van haar op het briefje."
.....
"Nee, ik ben nog niet bij het trauma centrum."
.....
"Oké, doei
.....

Van flo moet ik nu naar het trauma centrum. Ik zucht en pak mijn fiets. Ik leg het briefje nog even binnen en rijd weg, op weg naar het trauma centrum.

Wolfs p.o.v. "WOLFS MIJN KANTOOR NU!" zuchtend loop ik naar het kantoor van Mechels. Ik open de deur en zie daar een andere vrouw staan. "Ah Wolfs, goed dat je er bent! Ga zitten." Mechels gebaart naar een stoel en ik ga zitten. "Dit is Kyra Meerwegen, en totdat Eva weer terug is vervangt zij haar." ik knik naar Kyra. "Wolf je had toch ook nog een melding van Eva doorgekregen?" "uh ja mevrouw, Eva pakte haar fiets maar er lag een briefje op. Het ging er dus over dat een vriend van luuk een meisje genaamd Zoë bij zich houd. We weten niet wat hij met haar doet maar het kan makkelijk een verkrachter zijn." Mechels staat op uit haar stoel. "Dat is dan meteen een opdracht voor jullie!" ze kijkt ons aan en Kyra knikt aanstellerig. "Ik heb nig meer informatie, op de brief zat een foto van Zoë, Eva heeft daar een foto van doorgestuurd naar mijn mobiel, Zoë word al sinds 13 Augustus vermist." "hmm 13 augustus? Dat was eergisteren maar er is nog geen melding binnen gekomen van een vermissing." nu bemoeid Kyra zich er mee. "Misschien zegt ze dat ze bij een vriendin logeert." "dat zou kunnen, toch laat ik Marion, Romeo en een paar anderen een buurt onderzoek doen, we moeten dat meisje vinden!" Kyra en ik staan te gelijk op. "Wacht! Jullie moeten naar de schuur van Wolfs om sporen te vinden kijk ik ook in het bos er naast!" ik pak snel mijn jas en loop het bureau uit. Kyra komt dicht naast me staan. Ik kijk haar raar aan en loop van haar weg, wat een raar mens!

Sorry voor het korte stukje, ik heb niet zo veel.inspiratie om te schrijven ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden! Xxx

No life without love (flikken maastricht)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora