Tuhaf Olaylar Silsilesi

90.3K 5.2K 3.2K
                                    

Multimedia - Pretty Girl - Hayley Kiyoko

Birinci Kısım: KIZIL CADI


Birinci Kısım: KIZIL CADI

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.




<<Güncellenmiştir.>>

***


"Gerçekten; burası senin amcanın mekanı. Nasıl oluyor da yerini bulamıyorsun?" Sıkkınlıkla yere vurduğum ayağımla telefonu üstüne kapanmış Carmen'i daha bir sinir ettiğimi biliyordum.

Google Haritalardan restoran arama işine iki saniyelik ara vererek başını kaldırdı. "Hiç yardımcı olmuyorsun Erin, hem de hiç."

Omuz silktim. "Beni bu işin içine çeken sendin. Sayende serin evimden kalkıp bu sıcakta ta Yakın Güney Yakasına geldik. Mızmızlanmaya yeterince hakkım var."

"Dua et koca şehirde kalan tek arkadaşımsın, yoksa seni şu kanalda boğar, bana eşlik edecek başka birini bulurdum."

Kanalın yanımızda akan yosunlu suyuna baktım. Eğer beni biraz olsun serinletecekse canıma minnetti ama İllinois'in akşam güneşi ve onu ayna gibi yansıtan beton sokakları sayesinde şimdi kaynar su kıvamında olmalıydı.

Alnımdaki iri ter damlalarını silerken "Eşlik etmek mi? Bir çöpçatanlık girişimi desek daha iyi olur." dedim alayla.

Carmen çekik gözlerini öfkeyle kısıp hepten bir çizgi haline getirse de bir şey demeden telefonuna döndü.

Gergin olduğunu biliyordum ama üstünlük elimde olduğu için en iyi arkadaşıma eziyet etmek çok keyifli geliyordu.

Carmen sonunda yeni crushı Seth'ten bir randevu koparabilmişti. Sosyal medyadan adeta avına çıktığı çocukla sık sık yollarını kesiştirmiş ve tabii ki de karşı konulamaz cazibesiyle bu buluşmayı ayarlamıştı. Yaz tatilinde 'hayatınn aşkı'nı şehirde yakalayabildiği bu kısa sürede aynı zamanda Seth'in yakın arkadaşlarından biri Şikago'ya onun ziyaretine gelmişti. Durum böyle olunca bu görüşmenin gerçekleşmesi için tek yol randevularının çifte randevuya dönmesi olmuştu. Her yaz annemin işi yüzünden şehre zincirli olan ben de Carmen'in ilk ve tek tercihi olmuştum tabii.

"Tamam, tamam." diyen Carmen rahatlamış görünüyordu. "Nereden gideceğimizi anladım, sayılır."

"Carmen bir kez daha Çin Mahallesi'nde kaybolursak seni o kanalda boğacak kişi ben olurum, haberin olsun." Çin mahallesi genel yerleşkelerine göre Şikago'da daha seyrek bir yapılaşmaya sahipti. Ama bu ağır yemek ve baharat kokularının bayıltacak esansıyla çekilemez hale gelmesine engel değildi.

"Bu sefer bulacağız, eminim. Gerekirse amcam garsonlarından birini gönderecek."

"Sahi, neden Çin lokantası? Sen Çin yemeklerine bayılmazsın ki."

Carmen homurdandı. "Bu buluşmayı nasıl ayarladım sanıyorsun? Seth hep Çin mutfağına merakı olduğunu söyledi. Ben de amcamın restoranının meşhur olduğundan bahsedince iş döndü dolaştı burada bitti."

Hekate'nin Kızları - KitapDonde viven las historias. Descúbrelo ahora