Alıntı - Ejder Nefesi

6.9K 329 442
                                    

Multimedia: Ateşle Oynamayı Seven Kız - yazarın çizim videosu

Yazarın sulu boyayla yazılmış notu:

Sevgili, canımın içi, tatlı mı tatlı okurlarım,

Ne güzel sevgi pıtırcığıyım bugün. Günlerdir tasasızım çünkü. Kitap dosyasını teslim etmek yaptığım en güzel şeylerden biriydi. 'Birinci Kitabın Sonu' yazısını yazmak da öyle... Vhartlox başta benim için çok savruk ve düzensizdi. Şimdi taşlar yerli yerine oturdu ve tüm bunların en güzel anına geldik; işin mutfağına. 

Kitap çıkışa hazırlanırken gelişmelerden sizi haberdar edeceğim böyle böyle. - Bu arada çıkış tarihi bu sefer de benden bağımsız sebeplerden önce ekim ayına sarkacak gibi duruyor. Sizin gibi ben de üzgünüm ama bu kadar sabrettik biraz daha edebiliriz, değil mi? - Bunu çok söylüyorum. Umarım bir daha söylemek zorunda kalmam.

Hem en güzeli artık ufak ufak alıntılar paylaşabilirim! Ufak dediğime bakmayın. Aslında hatırı sayılır boyutta uzunlar ve aşağıda okumanızı bekliyor(lar). Bu alıntıları özenle seçtim. Değişti ama neler değişti, anlamanız için. Şimdi okuyacağınız alıntı, mantık olarak Morgana ve Aurora'nın Erin'i tuzağa düşürdüğü yere benziyor. Dolayısıyla ikinci kitapta o olay öyle gerçekleşmeyecek artık. Çünkü o hakkımızı burada sevgili Uzuri (ehem, evet çok özelmişsinizdir kendisini) kullanıyor. Hatırlarsanız Erin baloda Uzuri'yi İan'a ulaşamasın diye sabote ediyordu. Burada da etti ama şimdi sonuçları olacak ;) Yani içerik farklı ama hala aynı taslak üzerindeyiz. Tabii Uzuri'yle Erin'in baştaki karşılaşma ve olayın ilerleyiş şekli de değişti ama bu bölüm için sizi ilgilendirmiyor bu. Olayı anlayın yeter şimdilik :D

Bir de panomda duyurduğum ama çoğunluğunuzun muhtemelen görmediği bir duyurum olmuştu. @AmbassadorsTR 'nin Hikaye Anlatıcılığı Festivalinde ben de yer aldım.  Hem de bir alıntıyla. Hesaplarından bu hikayeye girer ve benim aldığım günün bölümünü bulabilirseniz bu alıntıyı da kolaylıkla okuyabilirsiniz. Ve bu alıntı okurların pek bir sevdiği aşklı meşkli olanlarından :) Erin ve İan arasında geçiyor ve bahsi geçen çoğu şeyi okuduğunuzda anlamayacaksınız ama sorun değil. Kitabın tamamını okumadan anlamanız mümkün olmayan şeyler. Yine de size Erin ve İan karakterlerinin yenilenmiş hikaye akışı hakkında bir ipucu verebilir. O da yeni 'çok' şeyin olduğu olacaktır. En iyisi okuyup kendi gözlerinizle görmeniz. 

Kısacası şimdi hiçbir yerde okumadığınız bu iki alıntının tadını çıkarabilir ve özlediğinizi düşündüğüm Vhartlox evrenine yeniden girebilirsiniz. Yorumlarda buluşalım. Onları okumayı ve cevaplamayı ne kadar özledim bilemezsiniz. 

Şimdi gelelim multimedyadaki şu gizemli videoya. Tahmin etmiş olabilirsiniz ama yine de söylemekten zarar gelmez. Bizzat benim yaptığım bir resmin hızlandırılmış çizim videosu. Ve evet, bu konuda da yanılmadınız. O, serimizin ana karakteri Erin'den başkası değil. Hep yapmak istediğim bir şeydi speedpaint videosu ve artık bir tık uzağınızda. Çizim konusunda kendimi çok geliştirdim ve Erin'i çizerken nasıl bir süreç izlediğimi video yardımıyla kolaylıkla izleyebilirsiniz. Benim önerim videoyu alıntıyı okuduktan sonra izlemeniz. Daha anlamlı olacaktır. Ve hoşunuza gittiyse, umarım gider, YouTube'dan beni Ekin Koch ismiyle bulup videolarımı beğenebilir ve kanalıma abone olabilirsiniz. Bu sayede ileride gelecek; muhtemelen Vhartlox evreninden karakterler ya da kurgusal cadıları konu alan çizim videolarından haberdar olabilirsiniz. Her şeyden önce desteğiniz benim için paha biçilemez <3

Bu çizimin kitapta yer alıp almayacağını bilmiyorum. Kitap için daha farklı bir konseptten ilerlemek istiyorum ama belki bu bir şekilde kendini sayfalar arasında bulabilir. Kitapta yer alacak çizim çalışmalarım ise hala sürüyor. 

Hekate'nin Kızları - KitapWhere stories live. Discover now