resmen kitap oldu!

7.4K 294 376
                                    

Eğer bu tepkiyi kullanmak için doğru anı kolluyorduysam bu bence en iyisi;
Yüce Hekate Aşkına! 

Kitabımız resmen, offical, unofficial her türlü şekilde çıkmış bulundu ve ben kelimeleri bulamıyor, dalgaya vuruyor ve haliyle saçmalıyorum.

Kitabımız resmen, offical, unofficial her türlü şekilde çıkmış bulundu ve ben kelimeleri bulamıyor, dalgaya vuruyor ve haliyle saçmalıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ama inanamıyorum. Sadece inanamıyorum. Artık ümidi hepiniz gibi ben de kesmiştim. Zaten sözlü olarak duyunca insanda bir 'hiçbir zaman gerçek olmayacak' düşüncesi yeşeriyor ister istemez ama ben ertelendikçe bu düşüncenin gerçek olacağını da korkarak bekliyordum. Şimdi hepsini susturabiliyorum. Kİtabım çıktı. Ellerime aldım. İnstagram hesabım (ekinkoch)'u takip edenler bilir, videolarını çektim, içini gösterdim, başından azıcık okudum. Artık yüzüncü seferim olduğu için sonunu getirmedim yoksa kendi kitabım diye demiyorum sular seller gibi akıyordu hahah. Ve elbette ilk şanslı kişiye imzasını da attım. 

Bunlar çok sürreal şeyler gibi geliyor. Ama oldu, yaşandı. Daha kitap bu hafta çıkmış olmasına rağmen aranızdan kitabı sipariş edenler oldu, eline ulaşanlar oldu. Şimdi bu duyuruyla haberdar olanlar da belki aynı şeyi yapacak ve ben, ben... Söyleyecek söz bulamıyorum. İyi ki, iyi ki varsınız. İyi ki oldunuz. İyi ki olacaksınız. Bu kitabın sizler olmadan var olmasına imkan yoktu. Sizler okumadan fark edilmesi de, buradan uzakta kendi kendine yeniden yazarken bu güçlü mücadeleden galip çıkmamama da öyle. Bu benim başarım olduğu kadar en az sizin de başarınızdır. Bu benim gönül bağıyla yaptığım bir iş ise sizin için de öyledir. 

Bu son hafta çok duygusallaştım kitabı elime alınca falan. Ondan öncesinde de çok yoruldum tüm bu çıkış işleri için. Cidden sırf hak ettiği güzellikte olsun diye A'dan Z'ye ben tasarladım. İç grafikleri, kapak tasarımı, çizimlere kadar... Yazısını zaten biliyorsunuz. O nedenle artık sadece kutlamak istiyorum. Güzel yorumlarınızı görmek, imzalarda bir araya gelip sarılmak falan...

Tamam bu kitap düşü çok güzel ve heyecan verici biliyorum ama burayı da özledim inanın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tamam bu kitap düşü çok güzel ve heyecan verici biliyorum ama burayı da özledim inanın. Gelmek, yazmak ve bölümü atmamın üçüncü saniyesinde okuyup bitirmenizi çok özledim. Belki yeni bir kitapla belki ikinci kitapla buraya dönmenin bir yolunu bulacağım, emin olabilirsiniz. 

Gelelim birkaç bilgiye ve kitapla ilgili genel sorulara. Öncelikle Vhartlox Cadı Akademsini 4/5 kitaplık bir seri olarak düşünüyorum. Hekate'nin Kızları serinin ilk kitabı. Kaldığı yerden ya da başka bir alternatiften başlamıyor. Bu okuduğunuz hikayenin bir yeniden yazımı gibi düşünebilirsiniz. Ama %80'i değişti, kurgu ve karakterler derinleşti vesaire. Yani size tanıdık gelen ama olgunlaşmış bir eser göreceksiniz sayfalar arasında. Kitap Ephesus yayınlarından çıktı. Aynı kitap ismiyle çıkaran başka biri var, sakın ha yanlışını almayın üzülürüm :D Kitap ciltli, kapağındaki tasarım da sert cildindeki çizim ve içindeki çizimler de bana ait. Ve evet, kitabın içinde çizimler, semboller var. Bir de alfabe! Dijitalize ettiğim alfabe kitap içinde küpürler şeklinde mevcut. Alfabe deşifresi de ayraç arkasında. Mektubunuzu unutmamak gerek. Gerekli alanları sizin kendi adınızla doldurmanız için boş bıraktım. Haberiniz olsun. İmzalara gelirseniz kendi cadı soyadınızı da belirleyip gelin, oraya öyle yazalım. Bunların hepsini videoya çekip neyin ne olduğunu anlattığım insta storylerimi kaçıranlar olursa diye onları profilime sabitleyeceğim. Kaçırmış olanlar gidip bakabilir. 

Satışının yapıldığı internet sitelerinin linkini profilimde paylaşacağım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Satışının yapıldığı internet sitelerinin linkini profilimde paylaşacağım. Oradan sipariş vermek isteyenler verebilir. D&R ya da diğer kitabevlerinden almak isteyenlere de pek önermiyorum çünkü bir fiyatı yüksek oluyor, iki dağıtımı biraz zaman alabilir.

Şimdi önemli bir duyurum daha var:

Yarın, yani 07.03.2020 cumartesi günü Ankara Kitap Fuarında saat 14.00'da,
14.03.2020 cumartesi günü Bursa Kİtap Fuarında yine saat 14.00'da imzam var!

Eğer oralardaysanız gelin buna ortak olun. Bu anları birlikte yaşamamız gerek. Sizleri çok seviyorum. Bunu belli edebilmemin başka bir yolu var mı bilmiyorum hahaha

Öpüldünüz, tüm kalbimle...

yazarınız; la-di-daözlemenizegerekyokçünkübenhiçbiryeregitmiyorumjellyfish~

Hekate'nin Kızları - KitapWhere stories live. Discover now