Kıyafet Canavarı

29.6K 2.9K 294
                                    

Biliyorum. O kadar uzun zamandır yeni bölüm yayınlamadım ki... İşte benim de bir ilham bloklarım oluyor böyle takılıp kalabiliyorum. Sıradaki bölüm daha erken gelecek, inanın. İlham giderlerimin iyice açılması için bol yorum ve yıldızlı oylar birebir diyorlar. Aklınızda bulunsun ;)

          

Üstü açık, mavi bir oyunca arabanın içerisine oturduğumda arabanın çalışacağına gram ihtimal vermemiştim. Normal bir araba gibi olmasa da araba kesinlikle çalışıyordu. Sadece araba zeminden birkaç santim yüksekte havada süzülüyor ve arkasından açık mavi bir ışık şeridi bırakıyordu.

Araba git gide hızlanırken tepelerin arasındaki mor yollar hızla altımızdan aktı ve Bippiri^bo'ların söylediği yere dakikalar içerisinde geldik.

Burası tepeleri bittiği ve seyreldiği yerlerdi. Arkada siyah bir boşluk alabildiğince uzanıyordu. Anladığım kadarıyla Fiona'nın dolabı buradan sonrasına genişlememişti.

Fiona arabayı kullanan Ro^bo'nun yanından kapıyı açtı ve arabadan aşağı atlayarak indi. Kararlı adımlarla arabanın bagajına ilerlerken kimse bagajdan kocaman bir tek boynuzlu at çıkaracağını tahmin edemezdi. Ama Fiona mor ve pembe yelesi gümüş boynuzunun arkasından dökülen beyaz bir tek boynuzlu atı kucaklayarak konuluğu yerden çekip aldı. İçi yumuşa bir malzemeyle doldurulmuş at güzel bir yatak aksesuarı olabilirdi ama üstüne atlayıp tehditkar bir canavarla savaşmak için uygun muydu, emin değildim.

Fiona cüppesini çekip atın üstüne atlarken etrafı kolaçan etti. "Nerede bu kıyafet canavarı?"

Ro^bo korkulu bir şekilde karanlığı işaret etti. "Burada, geliyor."

Fiona atının üstüne doğru eğilip ayaklarını vurdu. Birden tek boynuzlu at havalanırken Fiona yükseldi de yükseldi. Öyle ki kafamı kaldırıp ona bakmak zorunda kalmıştım. Fiona atın üstüne dengesini ileri doğru kaydırdı ve bir anda altındaki at da inanılmaz bir hızda ileri kaymaya başladı.

Fiona'nın arkasından dalgalanan cüppesinin altından attan çıktığını düşündüğüm mor pembe bir ışık izi çıkıyordu. Karanlıkta birkaç tur atan Fiona bu ışık izleriyle seçmesi zor olan karanlığı artık görünür kılmıştı.

(İllüstrasyon: Fiona İsyankarmeşe)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

(İllüstrasyon: Fiona İsyankarmeşe)

Zemin tepelerin bittiği yerden itibaren düz gri bir zemine dönüşmüştü ve üstünde bir çöp dahi yoktu; en azından kocaman kıyafet yığınından oluşmuş bir kıyafet canavarı dışında.

Kıyafet canavarı dendiğinde aklıma bir şey gelmiş miydi bilmiyorum ama bu gördüğüm kesinlikle o değildi. Her türden giysi bir araya gelip birbirine sarınmış şekilde uzaylıyı andıran şekilsiz bir form almış ve canavar olmaya karar vermiş gibiydi.

Kıyafetler birbiri üstüne sarmallar oluşturarak geçmiş ve ortaya doğru incelip tekrar kalınlaşacak şekilde sabitlenmişlerdi. Canavarın ayakları sarmalların uçları olup ahtapotlar gibi etrafta sürünerek hareket etmesini sağlıyordu.

Hekate'nin Kızları - KitapDonde viven las historias. Descúbrelo ahora