yazarın altın yaldızlı duyurusu

5.4K 413 452
                                    

Ne yazacağımı bilemiyorum. Lafı dolandırmaya da gerek yok bence. Zaten bunu bekliyordunuz siz de.

Patlatın konfetileri! Sonunda size bir tarihle gelmiş bulunmaktayım. Kitabın yazımın son demlerindeyim ve çok yakında da editörüme vereceğim. Yaaaaniii... Kitabın Eylül ayında çıkması bekleniyor. İnanabiliyor musunuz? Sadece birkaç ay kaldı. O kadar bekledik ki bana bu bile az geliyor.

Şimdi kitabı manuskript formatında çıktı aldım ve elimde kırmızı keçeli kalemim, bu sefer de kâğıttan okuyup düzeltmeleri yapacağım. A4 bile olsa kâğıttan O'na dokunmak o kadar güzel ki... Hepinizin eline Hekate'nin Kızlarını alacağı o günü tahmin edemiyorum!!!

 Hepinizin eline Hekate'nin Kızlarını alacağı o günü tahmin edemiyorum!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu süreçte sabredip beni beklediğiniz için çok çok çok teşekkür ederim. Bir tanesiniz. Gerçekten tıkandığım belli başlı yerler ve anlar oldu. Ama sonuç olarak ortaya çıkan şey beni o kadar tatmin etti ki... Bir an önce okuyun ve hakkında konuşabilelim istiyorum.

Yayınevinin duyurusunu hala yapmadım, farkındayım. Onu da Ağustos ayında yapacağım her şey rast giderse. İşin o kısmını düşünmüyorum bile. Ben kitap çıkışına odaklanmış durumdayım ^^

Gelecek ay buralarda daha aktif olacağım: Yeni kitaptan kesitler. Çizimler. Yan karakter öyküleri. Röportajlar... Bol bol etkinlik düşünüyorum. Buralarda olun 😉 Hepinizi ayrı ayrı seviyorum. Eminim ki bunu bu kitaba ilk göz gezdirdiğinizde ya da ilk yorum attığınız andan itibaren biliyorsunuzdur. Hepinize iyi tatiller. Belki de değil. Bilemezsiniz. Sonuçta Vhartlox'ta okullar temmuz sonu açılıyor. Siz yine de koyu giysilerinizden yedek bir bavul bulundurun yakınlarda.

Kendinize iyi bakın. Günleriniz renkli, ışıltılı ve büyülü geçsin.

yazarınız; la-di-dajellyfish~ 

Hekate'nin Kızları - KitapWhere stories live. Discover now