Büyülü Bir Macera

128K 4.9K 6.9K
                                    

Multimedia: Kitabın ana karakteri Erin'in çizim videosu

Sevgili okuyucu;

Bu notu yıllar sonrasından yazıyorum. Ben Ekin S. Koch, ya da la-di-dajellyfish ya da her neyse işte. Okumakta olduğunuz kitabı kafamı dağıtacak bir evrene çok ihtiyacım olduğu bir zaman yazdım. Benimle birlikte birçok insanın da kafası dağıldı ve günümüzü kurtaran, hatta güzellik katan bir fantastik evrenle böyle tanıştık. O zamanlar ne yazacağımı bilmeyerek yazdığımdan kurgu wattpadde biraz başıboş ilerledi. Ancak ne zamanki kitaplaşma süreci başladı, ben adamakıllı başına oturup her şeyi yeniden yazdım. Burada yazanlarla kitap halindeki kurgu çok başka ilerlediği için kafa karışıklığı olmaması adına bölümlerin bir yerden sonrasını kaldırmak zorunda kaldım. Yine de kurgunun, Vhartlox evreninin neye benzediğini görmek için bol bol şansınız olacak burada. Ama eğer ki beğenirseniz sizi kitap sayfaları arasında daha büyük ciddiyete sahip, bol bol emek verilmiş ve araştırılarak zenginleştirilmiş bir roman bekliyor olacak. Mesajımı verdiğime göre ben kaçabilirim ve yerime sizi bu dünyadan koparıp götürmeye hazır küçük Ekin gelecek.

Keyifli okumalar!

*Her şeyden önce, şuraya bir tarih alayım.*

İçine çekileceğin bir kitaba başlamak üzeresin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


İçine çekileceğin bir kitaba başlamak üzeresin.

Kemerlerini sıkıca bağla, yanına olabildiğince tatlı atıştırmalıklar al ve ön yargılarını yok et.

Bu her şeyden önce bir eğlence kitabı. Büyülü maceraların ardı arkasının kesilmediği keyifli bir yolculuk. Cadıların absürt dünyası seni bekliyor.

Kötü bir gün mü geçirdin? Hiç sorun değil, yeni bir bölümün günlerini nasıl kurtardığını anlatan yorumlarla dolu bir kitap bu.

Daha önce okuduklarını unut ve aramıza katıl.

Yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirecek karakterlerim var sana. Arkadaşlığın en tatlısı da en acısı da var içinde, beklemediğin yerlerde yeşerecek aşklar, ortaya çıktığında öfkeyle gözlerini kısacağın düşmanlar.

 Arkadaşlığın en tatlısı da en acısı da var içinde, beklemediğin yerlerde yeşerecek aşklar, ortaya çıktığında öfkeyle gözlerini kısacağın düşmanlar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Hekate'nin Kızları - KitapHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin