ikinci kitap! deniz kızı ağladığında

5.5K 233 73
                                    

Aranızda beni instagramda takip etmeyenleriniz varsa ve haberi yoksa diye buradan da bir duyuru paylaşayım. Çıkışını Ekim gibi planladığım ikinci kitap maalesef istenmeyen sebeplerden ötürü gecikiyor. Ama ben siz daha fazla bekleyin istemediğim için Watty'den ikinci kitaptan bölümler paylaşmaya başlıyorum. Hem de bugün! Saat 18.00'da.

Gerekli açıklamayı kitabın ilk bölümündeki duyurudan alabilirsiniz. Profilimde ayrı bir kitap olarak yayınlayacağım için duyurusu gelmeyebilir o nedenle profilime girip ikinci kitabın adı olan Deniz Kızı Ağladığında isimli kitabı aramanızı ve kitaplığınıza eklemenizi öneririm.

Önemli!
Eğer ki Hekate'nin Kızları kitabını alıp okumadıysanız ikinci kitabı buradan okumamanızı öneririm. Yazım sürecinde, kitaplaşan Hekate'nin Kızlarının kurgusunda derin değişikliklere giderek burada okuduğunuz hikayeyle yollarını ayırdım. O nedenle ilk kitabın sonunda olanları okumuş sayılmazsınız ve ikinci kitap diye okumaya başlarsanız size anlamlı bile gelmeyen spoilerler alabilirsiniz. Ben uyarımı yapayım, illa okumak isteyen okur. Bence kitabı bir şekilde edinip yeni halini okumalı ve öyle devam etmelisiniz.

Sizi unuttum sanmayın. İkinci kitap çıksın, sizi burada finalini de yapacağım yeni fantastik kurgularla karşılayacağım.

Şimdilik bu kadar. Kendinize iyi bakın!

yazarınız:
la-di-dajellyfish~

Hekate'nin Kızları - KitapWhere stories live. Discover now