🌸 çiçek kokulu kapanış 桜

3.5K 251 139
                                    

O kadar uzun bir finalin ardından bu kapanışı yazarken biraz yorgun hissediyorum ama artık gerçekten önemli değil. Yani şu ağır dram kokulu, Müslüm Gürses jenerikli bilek kesici hikayeyi bitirdim ya, artık gerisini gerçekten tınlamıyorum sdj Her neyse, şimdi ciddi olacağım.

 Yani şu ağır dram kokulu, Müslüm Gürses jenerikli bilek kesici hikayeyi bitirdim ya, artık gerisini gerçekten tınlamıyorum sdj Her neyse, şimdi ciddi olacağım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sekiz aylık düşünme, yedi aylık yazma sürecinin ardından ortaya çıkan bu hikaye benim için birçok açıdan oldukça değerli. Sizinle kurduğum iletişimden tutun, karakterlerin o hayali anıları dahi birer parça oldu benimle. Her seferinde buraya bir şeyler karalarken hissettiğim o eşsiz duyguları bu defa çok daha yoğun yaşadım. Bilmiyorum, belki de sizden kaynaklıydı. Sizin hüzne ve mutluluğa ortak oluşunuzdan, yapamayacağımı hissettiğim halde dahi destek oluşunuzdan...

Yaptığınız yapıcı/yıkıcı tüm eleştiriler olsun,  yüzde yüz haklı olan 'yine mi dram' nidalarınız olsun hepsi hikayeyle bütünleşti sanki. Başta bu kadar dram ağırlıklı tasarlamadığım halde böyle gelişen bu hüzün kar topuna ortak olup, bizimle o yamaçtan aşağı yuvarlandınız. Biliyorum, mutlu olmalıydık, hayatımız yeterince kötülüklerle doluydu ama ne yapalım, kiraz çiçeklerinin güzelliği bile sadece iki hafta sürüyorken bizim mutluluğumuz nasıl yıllarca sürsün? 

Final sizin için yeterince tatmin edici olmamış olabilir, bu gerçekten normal. Çünkü belirli bir son yapma fikri bana çok mantıklı gelmedi. Mutsuz bitmesini gerçekten istemedim, çünkü neredeyse kırk bölümde de hüzün vardı. Fakat güllük gülistanlık halde de bitemezdi, inandırıcı olmayacaktı. Ben de böyle bir yolu seçtim, onların ilerleyişleri bizim hayal gücümüze kalsın, hayatları, şarkıları öylece devam etsin istedim. Kim bilir, belki de Sujin o ağaçtan indikten sonra uçağa binip gidecek ordan, yahut o ağaçtan inmeden yapışacak Jimin'in dudaklarına, tekrar birlikte olacaklar. Dedim ya, size bağlı. Siz nasıl isterseniz öyle biter, ya da öylece devam eder, hiç bitmeyen bir şarkı gibi çalar durur kafanızda.

 Siz nasıl isterseniz öyle biter, ya da öylece devam eder, hiç bitmeyen bir şarkı gibi çalar durur kafanızda

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Cherry Blossom, benim bu platformda yazdığım son hikaye olabilir. Bu aralar gerçekten yorgun hissediyorum, neredeyse üç yıldır aralık vermeden hikaye yazıyorum ve bu artık beni sıkmaya başladı. Gerçek hayatım onu yönlendirmem için beni beklerken, kafamın bir kısmını kaplayan bu yer, bana sadece ek iş yükü veriyor. Mesela şu an Rusça öğreniyorum lsdj Bunun nasıl bir yük olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur. Bilemeyiz, belki yazın fırsat bulduğum bir anda, kısa bir hikaye yazarım öylesine. Uzun çaplı şeylerle artık gerçekten aram yok ama, bir bölümü beş yüz kelimelik hikayeler beni dinlendirebilir. 

Sonuç ne olursa olsun, ben burayı gerçekten sevdim. Hep iyi şeyler yaşamadım belki ama, bana çok şey kazandırdı burası. Kimi zaman yazdığım şeylerin absürtlüğüne güldüm, kimi zaman da kendi yazdığım şeylere üzüldüm. Kiraz çiçeklerinden nefret ettirdim kimi zaman, fakat ben onları hep sevdim. Öyle işte, burası güzel bir anıydı benim için. 

Gitmeden önce, yazma sürecimde benden desteğini hiç esirgemeyen birkaç kişiye özel teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onlar olmasaydı, buraya kadar gelebileceğimi sanmazdım.

JustRookiee Her paragrafa yaptığın, daha doğrusu yaşadığın o yorumlarla bana daima güç kattın. Her defasında yazma isteği iliştirdin sol tarafıma, üstelik samimi sözlerini de ihmal etmeyeceğim. Teşekkür ederim~

merakliarmyy Sanırım bu yolculuk boyunca en çok minettar olduklarımdan biri de sensin. Kullanıcı adını bildirim panelinde görünce yaşadığım heyecanı tarif edemem. Bakalım bu defa ne düşünecek, acaba beğenecek mi? diye sorup duruyordum kendi kendime. İyi ki varsın, teşekkür ederim~

nochumelly Sadece bir düşünceyken dahi beni desteklediğin, her seferinde benden daha çok heyecanlanıp spoi isteyip durduğun, güzel yorumlarınla her zamanki gibi benimle yürüdüğün için sana minnettarım güzel Melly. Bilmiyorum, sanırım sen olmasaydın bu hikayeye devam edebilir miydim? Bence edemezdim, teşekkür ederim~

Böyle ayrıca teşekkür edeceğim daha çok kişi var fakat yazmaya kalkışsam, burası böyle dolup taşar. İyisi mi siz kendinizi biliyorsunuz zaten. Hepinize ayrı ayrı minnettarım, yorum yapan yapmayan, oy veren vermeyen. Bunlar sadece sayıdan ibaret olan şeyler. Ben kalbiyle bana ortak olan herkese kocaman teşekkür ediyorum. 

Unutmadan, önceden de belirtmiştim fakat tekrar belirtmekte fayda var. Bu hikayenin medya kısmındakiler ve kendi yazarken dinlediğim şarkılardan bir spotify listesi hazırlamıştım. 

Linkini de tekrar duvarımda paylaşırım, dinleyip hatırlamak isterseniz, yahut sadece yeni şarkılar keşfetmeyi arzularsanız paşa paşa kullanın efenim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Linkini de tekrar duvarımda paylaşırım, dinleyip hatırlamak isterseniz, yahut sadece yeni şarkılar keşfetmeyi arzularsanız paşa paşa kullanın efenim. Hayrını görün :)

Diyeceğim o ki, kendinize iyi bakın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Diyeceğim o ki, kendinize iyi bakın. Hayatımızın en güzel çağlarındayız, vakit su gibi akıp geçiyor. Geçmişe baktığımızda göreceğimiz şey hayal kırıklığı ve bomboş sayfalar olmasın. Artık kendi hikayemizi yazmanın zamanı sizce de gelmedi mi?

Kalın sağlıcakla~

cherry blossom | pjm Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin