꧁9꧂

105K 6.1K 1.1K
                                    

Son bölümlerde gözüme çarpan yorum düşüklüğünü dile getirerek size bölümü paylaşıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Son bölümlerde gözüme çarpan yorum düşüklüğünü dile getirerek size bölümü paylaşıyorum.... Eğer ileride ki bölümlerde aynı şekilde devam ederse ne yaparım bilinmez;)

Hastane💫


***********

"Önceliğiniz her zaman ki gibi VIP olmalı bunu unutmayın. Toplantı bitmiştir!"

Alparslan, önünde ki dosyayı ve arkasında hala oynamakta olan slaytı kapatırken ekibinin gür sesine kafasını sallamakla yetindi.

"Emredersiniz komutanım!"

"Anlaşıldığına göre herkes görev dağılımına uysun!" Diyen Alparslan, D timinin hızlıca toplantı odasını terk etmesini izlerken Cem'in hala koltuğunda oturmakta olduğunu fark etti.

"Komutanım."

"Söyle, Cem!"

"Duyduğuma göre odanızda bir kız varmış."

Alparslan, elindeki dosyayı masaya fırlatıp sandalyesinde yarım tur dönerek Cem ile yüzyüze geldi. Tek kaşı aheste aheste havaya kalkarken Cem, başına gelecekleri bilmeden devam etti.

"Ayrıca bu kız yan komşumuzmuş."

Alparslan, bir an için korktu. Bu birlik gerçekten de insan yerdi. Hadi kızı görmüşlerdi eyvallah, peki yan komşusu olduğunu nereden öğrenmemişlerdi.

"Cem, sen geçen hafta gece nöbetine kalmıştın demi aslanım."

"Evet komutanım."

"Bu haftada gece nöbetine adını yazdım."

"Ama komu-"

"Bir sonraki haftayada yazdım!"

"Emredersiniz komutanım!"

Alparslan, kafasını bu daha başlangıç dercesine sallayarak sandalyesinden kalkarken, Cem hala arkasından bön bön bakıyordu. Aslında Cem'in bu boş boğaz tavrının sebebi yüzbaşı ile olan samimiyetinden ötürüydü ama bu sefer bu yakınlık kendisini kurtarmamış ve iki hafta boyunca nöbete yazdırmıştı.

Alparslan, toplantı odasında çıkıp mermer koridorları arşınlarken meslektaşlarına selam vermeyi de ihmal etmiyordu. Aklı her ne kadar odasında bıraktığı kadında olsa da acele etmiyordu. En son odadan çıkarken arkasında feci sinirli bir kadın bıraktığının bilincinde olan Alparslan, odasında nasıl bir kaos olduğunu az çok tahmin edebiliyordu.

Her zaman temiz ve titiz olmasının yani sıra ciğerlerine kadar nüfuz eden disiplin duygusu şimdiden pişman olmasını sağlamıştı. Avukat kızın odasında 2. dünya savaşından izler bıraktığına emin bir şekilde lojmanına yaklaşırken bu yaptığına kendi adına pişman olmuştu bile!

DENİZ SUBAYIM Where stories live. Discover now